101113 - Natten till 14;de

Hello!!!

Jag har ju paus, men kommer ändå att skriva lite nu och lite då faktiskt. Man saknar liksom bloggen, har säkert loggat in och tänkt logga in flera ggr idag. Blir så glad av alla kommentarer som säger FORTSÄTT, din blogg är ju så bra och man ser fram emot den dagligt. Hjärta till er ♥

Återgå till dagens händelser;

Idag då vi vaknade så hörde vi dem andra höll på rensa och städa, så vi började och hjälpa dem. Vi har seriöst städa varenda litet hörn idag. Till och med vårat lilla rum är städat med dammning damsugare och torkning av golv... hallå de är ju inte kungen som kommer imorgon... ;-) Nej skoja! Men som sagt det känns bra då man har städa rent och varit NOGA. Imorgon kommer det besök som skall fira Lennart drf all städning skedde se ni. ;-)

Rummet, men vi har en rätt tjock madrass på madrassen nu också.


Dock efter all städning och dammning så har jag blivit snorig. (allergisk). Har snora hela kvällen, testade med en dusch och de lättade ett tag men har snora och huvudet har varit drit tungt hela dagen/kvällen. Nu skall jag sova och skall sova länge, men inte så jätte länge. Främmande klockan två och då ska mycket fixas innan. En prommenad bla. och ta ut pengar DUSCH och finna kläder i denna resväska.

Typ dålig bild och verkligen stökig resväska. VILL HA GARDIROB...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0