21 Maj - Kulturnatta och sång med Kören!

Gud vad jag har ont i mina ben efter att ha gått från Carlshem till Vasaplan med KLACKAR! Till universitetet tar det 30min att gå och därifrån tar det yttligare 30min att gå ner till Vasaplan så vi gick samman lagt 60min ner till något som inte alls var någon öööööös..

Det började att vi var hemma hos oss, vi börja dricka vid 17 och göra ordning oss. När klockan vart 17,30-18,00 sa vi NU GÅR JORDEN UNDER. Samt när vi hade beställt pizza skulle vi gå och hämta den så sa vi att vi kommer troligt få hoppa fram eftersom de skall vara jordbävning för vi skulle hämta den vid 18,00. Men så var det inte, lite besviken faktiskt. När vi åt lyssna vi på muusik och prata en massa. När vi ätit klart så började gitarren plinka och vi sjöng till, så höll vi på tills vi kom tänka på varför inte sätta sig i solen ute och spela och dricka där istället.


Så vi tog Öl/Cider med oss ut och satte oss på en kulle här utanför. När vi satt oss där var de en kör som sjöng massa visor som vi blev förstumad på. Men de försvann rätt fort. Vi satt där och Ludde plinkade på gitarren som lite bakrundsmusik medans vi andra surra om allt och allting, men sedan drog gubben min fram svenska klassiker och då sjöng vi...

Sedan då vårt dricka tog slut gick vi in igen för att dricka och vi stanna inne för att solen var bakom alla hus och de var lite små kallt att sitta kvar på kullen.

Gitarren var i glöd inne ändå och vi sjöng en massa låtar tills jag hörde kören stod utanför på gården och sjöng tillsammans. Vi alla sprang först till fönstret sedan gick vi ut och fråga om de kunde sjunga för oss.

De gjorde dem.

Vi lyssnade på dem!

De tog upp hela kören efter första låten...

Ludde sprang ner med gitarren... och sjöng tillsammans med dem! (han mös)

Sen sprang vi ner och sjöng tillsammans med dem. =)

Det var alltså killarna i Umeåstudentkör, tjejerna var påväg men vi missa dem!


För att vi sjöng tillsammans med dem missade vi 2 bussar och den sista bussen 23,10 efter den gick den inte fören 01,10 så vi vandrade in mot stan. (Som jag skrev i början av detta inlägg)... Påvägen ner till stan sjöng vi för fulla muggar... Vägen ner kändes inte lång just då, men de känns i kroppen idag. När vi kom ner till stan var vi kvinnor jätte toanödiga så vi gick först in på Max för att låna toan men de hade stängt av den, så vi vandrade mot mcdonalds där köööön var grymt lång och det var två tjejer som stod förre oss som sa att de hade varit där inne jätte länge, så då sa en av tjejerna att de går hem till en av killarna de var med och vi (dum och full) fråga om vi kunde låna hans toa, vilket vi fick. Så vi följde dessa små barnen till studentlägenhet eller vad det var och kissa, när vi skulle gå till killarna vår i stan fråga vi hur gamla de var, och de var 17år.. haha fan vad pinsamt, men vad gör man inte för att få gå på en toa då man som vilken minut som helst kissa på sig. När vi kissat och hitta killarna gick vi till de olika scenerna men inget var bra och tror vi var lite sent uten klockan var liksom 00,30 på natten. haha.. Vi köpte mat och sedan typ for vi hem igen... Förfesten var mer ös i, än på Kulturnatta.... Fast vi missa nog de största öset i stan eftersom vi kom så sent....

 

Sen blev det natta vid tre kanske! =)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0