Adecco

Jag satt här och kolla runt på internet och spela in julmusik. Oså ringer ett konstigt nummer, jag svara och då var det från Adecco. Hon frågar hur det har gått och jobbat idag... Ja ba; jag har inte jobbat idag. Jo men Lars hämtade ju dig och körde dig till kontoret. Jaba, nej de var inte jag. Du må ha ringt fel. Har inte varit på något kontor idag eller blivit hämtad av någon tyvärr.

Haha, så pinsamt..
Plus att hon snackade konstig norska att jag inte förstod så mycket. Men hon bad om ursäkt och skulle kolla vad som gick snett och att hon måste ringt fel. Haha, gud vad jag skratta efter ja la på...

Advent i Norge!!!

Hemma i Sverige så använder vi antligen vita ljus eller röda på advent, i adventsstaken. Men här i Norge har dem lila ljus till tredje advent och då byter de ut till röda. Varför undrar ni? haha Jo de är något med kyrkan. När ni är där nästa gång i en kyska se ni att prästen bär en lila sak vid rocken. De är något de (förgyllar) eller vad man säger. haha, men vi är för svenska i detta hus så de blev rött.


101130 - Tirsdag

Hejsan!!!

Igår kväll vid TIO ringde ADECCO och frågade om jag kunde jobba någonstans i OSLO tidigt. Men liksom jag bor så långt ut och må veta kvällen "helst" innan att jag skall jobba så man kan lägga sig i TID. Sedan vid halv nio i morse ringde hon också men hörde inte telefonen. Den tiden är också försent. Då må jag ta bussen 10 i 10 och framme kanske halv 12 - 12 och sluta 16? Det går liksom inte. Typiskt att man skall bo så otroligt långt ut.

Sedan ringde jag ett samtal nyss och fått lite hopp i hjärtat faktiskt... Berätta vad då de är klart och bestämt.

Det där med JUL...klappar!

Jag brukar alltid vara "färdig" med julklapparna innan December månad, men i år har jag bara ännu köpt en ända. Det är för de första svårt för jag vet inte om jag fira en Norsk eller Svensk jul i år. Fira jag en Norsk jul måste jag skicka "lätta" julklappar men är jag hemma i Sverige på jul så kan jag köpa tyngre julklappar. Huva vad svårt, fast vet redan tror jag vad jag skall köpa till dem hemma i Sverige. Men bara inte inköpt det ännu fast har en redan till JONATHAN... hihi han kommer bli super duper glad. Hoppas jag få se hans min bara... Min bror sa - De är tanken som räknas. SÖTNOS. Men tror ni kommer älska mig efter julklappen jag fundera på att köpa till er stora småbröder. Dock samma men ni bli glad jag lovar... ♥ Mamma tror jag också redan vet vad jag skall köpa men de är en beställnings vara som man inte kan beställa från Norge vilket suger lite smått. Eller går att beställa och skicka hem till svenska adressen men de bli ju inte som en julklapp då ju... Ja vi få se hur det blir. Flytta jag hem efter Julafton kanske man kan ge dem julklapparna då. Till pappa tror jag också vet vad de kommer bli. Men då är det självklart vad ska man ge till sin kille? Och bo vi kvar här över jul och fira den här vad skall man ge till tanya lennart och vincent, fast vincent är lätt men ändå... Ja vi få se.

Ge gärna tips om vad man skall ge till en pojkvän som har allt redan?


101129 - Om dagen

Hejsan!

Första dagen  på Plassen gick bra, de negativa var de största att TBANAN gick under och huset skakade då den åkte förbi var 10min ... Stackars barn!!! Men personalen var snäll dock äldre än på blåfjell så finner ingen vän där ^^ Oså ett till dock så är de bara guttar på avdelningen jag är på utom en tjej som ofta är ledig eller sjuk... Plus fick en dag extra där att jobba... Deni!


Vecka 48

MÅNDAG den 29;de - Jobba på barnehage Plassen fra 8.30-16, Gubbs Jobbar på EuroPris fra 15-21.30.

TISDAG den 30;de - Ledig och slappar dag...

ONSDAG den 1;a - Jobba på barnehage Plassen fra 8.30-16.

TORSDAG den 2;a - Jobba på barnehage Plassen fra 8.30-16.

FREDAG den 3;de - Jobba på barnehage Plassen fra 8.30-16. Gubbs Jobbar på EuroPris fra 14-21.30.

LÖRDAG den 4;de - Kino med hjärtat (norgesstörsta) Ut och äta med hjärtat.

SÖNDAG den 5;de - Andra advent.

En myskväll med Jonathan och gosar med en Julgåva från mig.


"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


Byta bort till...


Bort med dem...

In med dem...

 

Vad tycker ni var de bra byte eller dåligt?


101129 - Måndag

Hejsan allesammans!!!

Idag måste jag resa halv sju... Snark. Brukar stiga upp kvart över sex då jag skulle till Blåfjell. Nu må jag gå ner till bussen kvart över sex. Suck... Vill Jobba på BLÅFJELL. Känner mig verkligen inte taggad att måste lära mig om alla barnens namn och komma på ett nytt ställe. Få se om de är snälla, annars kommer jag nog vara grinandes ikväll och inte vilja gå dit på onsdag. Nej skoja! De är  ju små barn vilket jag älskar. Men skulle lätt stanna på blåfjell och jobba där helalivet.

Plus, att jag inte vill dutta runt på en massa förskolor och alltid vara nytt allt. NEJ vägrar, skickade ett mejl igår om att jag må ha vikariat på längre tid än dutt jobb annars må jag resa hem igen och bli särbo ett tag... De vill jag inte, inte efter en natt utan min gubbe heller. Vill alltid dela SÄNG med han ju!!!

Nej nu må jag kuta ner... PUSS

Tjat men sant...

Har den bästa vid min sida.


Filmtips - Hjem til jul. (Kino i lambertseter)

Ingen vidare bra film men...


101128 - Söndag

Hejsan!!!

Igår for jag tillsammans med min kille in mot stan med 12 bussen. Letade upp vart barnehagen är som jag skall jobba på imorgon. (Hatar Norska vägen, aldrig skall de ligga på rätt plats alltså)... Sedan for jag in till stan och köpte Jeans och sedan vid 15 bussen for jag hemåt och var innanför dörren 16 och fick lov att hoppa in i duschen slänga i oss mat och for runt 17 till Vincents farmor där han skulle vara då vi såg på kino som började 19. Efter bionsslut for vi tillbaka och hämtade upp honom och for sedan hemåt och var hemma strax efter 22.

Mitt hjärta var ju på julbord igår med sitt "jobb". Han ville först att jag skulle ringa då vi var klar med bion för att kolla om han var nöjd men de hade inte ens  börja äta ännu. ;-)

Sedan kollade jag upp bussen åt han då jag kom hem och sedan satt jag uppe för ville inte somna fören han kommit hem innanför dörren. Men då gick ju T-banan lite konstigt och han missade sista bussen hit ut. Gick ju en natt buss också men den gick 1,5 timme senare så han for till arbeskolegorna och sovde över hos sin chef. ;-) Han kom hem 13 nu på morgonen och berättade och visade bilder från gårdagen. Han hade skoj!!!

Älskar honom så, kändes tomt utan han inatt.

Gjorde en mysig kärlekvideo, men den sparades inte.

En helkvälls nerlagt oså funkar de inte... SUCK!


101127 - Lördag (tidinställd)

Hejsan!

Ville "fylla" UT min blogg lite medans jag ränner på Oslo. Haha!

Nu är jag iväg med min älskade fast vi splittras på Ryen dock och ses igen på SÖNDAG (imorgon) fast kommer nog få en pussande kille uppkrypandes på natten men.

Hoppas jag finner Barnehagen och de jag vill handla på stan, fick ju 500kr av Moffa... (Julklapp)... hihi!


Har jag sagt...

... att jag har världens bästa pojkvän? Om inte, DEN BÄSTA NÅGONSIN


101126 - Kvällen

Hejsan eller God kväll!!! ^^

Tänkte sammanfatta min kväll... ;-) Har lite att göra och kvällen har varit för lugn alltså.

Den börja då med att jag kom in i huset eller låste upp dörren. Gick in tände på rummet borstade tänderna och grygglade med listerin (stavning?). För har fått SÅRMUN oså för att döda min sjukdom i munnen... Menar förskyldningen alltså som har legat i så länge... Sedan var maten klar så vi spise, etter det rydda jag undan och sedan tog en otroligt efterlängtad DUSCH. När jag badade "råkade" jag bada i barnolja så håret såg ju ut som de gjorde... (ni vet hur de som gjort samma misstag). Hahah tänkte ju inte att jag skulle doppa huvudet när jag la i barnolja utan bara att kroppen skall bli mjuk. Tss tjejer!!! Sedan har jag sett igen mig på svenska serier och sedan lite norska serier. Tänt en massa ljus också för på facebook vare ju en grupp om att tända ljus idag för dem man saknar mellan 19-22. Jag och svag för ljus och saknaden nu... haha. Min gubbs kom hem nyligen och vi har surra i soffan och sedan sökt upp adressen och hur jag skall ta mig till den nya förskolan jag skall till på måndag. Skall kolla upp imorgon så jag inte måste åka typ fem på morgonen för att hinna och hitta.


Ps, skall kanske fara på KINO (bio) med Tanya  och Lennart imorgon. De hade glömt att gubben skulle på julbord imorgon och hade till och med ordnat barnvakt så vi fyra skulle fara. Men så de blir väl vi tre som far på en biofilm. Medans gubben festa i Oslo sentrum med hans jobb. Tror han inte kommer tänka på oss snarare vi på han att vi också vill festa. Jag är så festsugen så det finns inte alltså.... Få ta Karin ut på krogen kanske? (A)

Nu skall jag kolla lite runt sedan blir de sova så jag sover mig ut litt till imorgon ^^ Jag skall ju vara på äventyr själv medans gubbs jobbar. Men jag skall åka med han in mot sentrum OSLO. Sedan åka vidare till förskolan(barnehagen).


En sak är klart, KOMMER SAKNA allt med BLÅFJELL att göra må jag säga. Sniff =´(

Dagen för dem man saknar...

Jag har tänt ett ljus för dem jag sakna. ♥

Har du tänt ett ljus? (Den dagen idag)


Hejdå gamla drit sko, Välkomen nya fina vackra sko...

Läge att byta va? ^^


Äntligen har de kommit, kom i veckan här!

Har världens bästa mamma som gav mig dessa i (förtids) julklapp. TACK!!!♥


101126 - Fredag

Godmorgon!

Då vare jobb igen dåra på Blåfjell, vilket också må bli sista dagen också. För enligt Adecco få jag inte ha något som stå ivägen. Alltså att jag skall kunna jobba för dem när som helst så få bli sista dagen idag. Men de ge mig nog troligtvis fast och en fast lön tillslut så vi kanske kan flytta till eget.

Känns jobbigt och tråkigt att säga hejdå till Barna... samt de vuxna där också vill säga dåra.

NU måste jag springa till bussen. (vi köpte månadskort igår så känns inte lika mycket att åka fram och tillbaka nu)... Ha en härlig dag så hörs vi ikväll då jag komma hem. PUSS & KRAM

Inne i pause rummet.


Bra julklappstips...

Mikro Tofflor för 249 kr


Söt lärare man har va?

Behövde betyget ^^


101125 - Torsdag

Hejsan!!!

Idag steg vi upp kvart i Åtta och jag sminkade mig fast gubben låg tills jag sminkade mig klart. Den sötnosen följde med mig iallafall vilket var riktigt bra att han gjorde. ;-) Vi åkte bussen tio i nio och var framme halv tio. Typiskt? Men de är svårt att veta då de är bilkö osv. Vi gick lite lugnt och kollade vart det var sedan gick vi på karljohan och ner till "nästan" aker brygge. Sedan gick vi till Adecco och väntade en halv timme. Sedan när jag gick upp med tanten så snackade vi om Barnehage och ja en hel Interjuv helt enkelt. Men vi pratade lite mest om min kille i början. Vi såg han vänta nere i väntrummet (ett stort hus med 7 våningar och glas väggar så man ser ner och upp.) Vi kollade på honom och sedan hämtade hon gubben min och interjuvade honom också vilket var bra. De verka vara bättre en JOBZONE. De sa att vi till och med kan ha jobb på måndag redan. Snacka om att verkligen vilja ge människan jobb.

- Adecco
finns inte bara här i Norge de finns överallt i Sveige också, så bli medlem på Adecco och sedan ring om möte så kanske du få extra jobb som sedan leder till heltids jobb.

Bättre bild på dem ^^


Onödigt att skriva allt förhand kanske? ^^


101124 - Onsdag (1månad till JUL)

Hejsan!!!

Idag har jag ju jobbat som ni kanske vet enligt mitt vardagsschema jag gör varje vecka. (finner det här) Imorgon blir det möte på Adecco, jag hoppas min man följer... Han kan kartor bättre än mig alltså, vågar inte själv ^^ Nej nu skall jag gå ner innan jag skall sova. Blåser fruktansvärt ute vilket jag HATAR...

101123 - Tirsdag (2månader i Norge)

Hej...

Idag har vi varit ute och donat med Bussar & T-bana. Vi for tio i nio imorse för att beta av listan på Banken gubbens, Bank min, Möte på Jobzone. Lite strosande med och utan gubben blev det också på stan. Han börja jobba tre men for in tidigare så jag gick själv och bytte bla mina SKOR. ;-) När jag kom innanför dörren så hade mina UTOCHGÅSKOR kommit och sedan tappade jag upp ett bad vilket var grymt skönt för min kropp och hals/bröstkorg, samt näsa. Hoppas de släppte lite så jag slipper förskyldningen snart....

Någon som kan ge mig ett jobb eller har eller känner någon som behöver fler anställda? I Norge eller som Sverige spelar ingen roll. Ge mig bara ett jobb så man kan tjäna pengar och vet lite smått vad som kommer in i månaden. Börja bli less som ett kex.

Japp, saknar familjen...

Saknar alla som stå mig nära om hjärtat och gör mig glad. ♥

Familjen / släkten...


Droppen.

Nej där föll verkligen droppen ner på backen...

101122 - Äntligen

Nu kan jag skriva ut DIPLOM ^^

Det är jag fan värd, jag har fan suttit hela dagen och försökt på försökt på försökt och bara sjunkit eller ökat upp till 71 till 14 % hel knäppt. Hade gett upp oså sedan då jag såg resultatet 86% blev jag gladast men då funkar inte skrivaren. Hoppas jag kan skriva ut där på adecco...

101122 - Måndag

Hejsan!!!

Idag har jag ringt banken och skall dit imorgon sedan hållit på med de där provet. Det där provet tar verkligen KÅL på mig. De må vara något fel på sidan alltså? Ibland få jag 14, 29, 41, 71 och skall ha 75? vafan? o_OVecka 47

MÅNDAG den 22;a - "Moffa far hem idag till Sverige"

TISDAG den 23;de - Möte klockan 13 på Jobzone "tillsammans med gubben" Gubbs Jobbar på EuroPris fra 15-18. Två månader i Norge.

ONSDAG den 24;de - Jobba på Blåfjell fra 8.30-16.

TORSDAG den 25;de - Möte klockan 11 på Adecco klockan 11 tsm med gubbs.

FREDAG den 26;de - Jobba på Blåfjell fra 8.30-16. Gubbs Jobbar på EuroPris fra 13-21.30.

LÖRDAG den 27;de - Gubbs Jobbar på EuroPris fra13-18.30, Kolla upp vart barnehagen ligger som jag skall jobba på ti veckan, Gubben skall på JULBORD (sov hos daniel), Kino med Tanya & Lennart.

SÖNDAG den 28;de - Första advent, Tvätta, Kramas dag!

2006

"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


Filmtips - Titanic

Underbar (gammal) film...


Utseende - Norsk Besök Utseende


Julklapps tips...

Då var det där med att finna JULKLAPPAR till alla man vill dela och ge julklapp till. Men då kommer frågan vad man skall köpa och ge eller vad de önska sig? Men de svara alltid JAG VET INTE... Så kollade runt nyss på internet och hittade denna härliga sida som ger en tips och råd och kanske finner de du söker till någon nära.

Klicka på bild för att komma fram...


Moffa Isie hälsa på mellan 16-22 November.


101121 - Day

Som nog verkligen många märkt så har inte blogg.se funka så bra idag. Sedan så sluta mitt internet funka så drf inte så bra inlägg idag osv.

Idag har jag inte gjort så mycket att skryta om, men har sett alla IDOL jag missat tack vare Swesub.se... ;-) Sedan har jag pluggat lite också faktiskt... De där Adecco barnehage tjohosan om jag berätta om det vill säga(?)...

Nej nu skall jag sova, allt tacklande med Internet har gjort mig less och trött så tänkte bara visa att jag verkligen lever och är fortfarande drit syk. Nej godnatt på er allesammans ^^

Mamma Mia är en film då jag tänker på MAMMA min...

Känner verkligen att man är (blödig) och saknar sin mamma och många mera. Kollar på Idol och lyssnade på Linnéa då hon sjög en låt därifrån och tårarna och tankarna på mamma kom upp. Hur grymt mycket jag verkligen saknar henne. Mamma Mia är nog en film jag och mamma (dela på) en film jag alltid kommer tänka på mamma då jag ser eller hör låtarna. Blir så varm i kropp och själ. Älskar dig mamma. ♥ Fast It´s complicated är en film som är våran också ^^

MAMMA MIN!!!


Disneyfilmer - Mina favoriter...

Det finns ju tusentals filmer inom DISNEY. Det fanns många innan och har kommit många efter tiden man vuxit, men man har ju ändå favoriter eller hur? Jag tycker dock de gamla filmerna är lite bättre än de nyare. Det finns rätt mycket man själv inte visste och visste att de var så gamla. Oså finns det del 2 på några filmer och till och med 3 kanske en 4a också. Kolla på sidan här!

Här är min lista, inte i min gilla ordning... (Gör dem feta som jag gilla bäst)
 • Snövit och de sju dvärjarna (år 1937)
 • Pinoccio (år 1940)
 • Dumbo (år 1941)
 • Bambi (år 1942)
 • Askungen (år 1950)
 • Alice i underlandet (år 1951)
 • Peter Pan (år 1953)
 • Lady & Lufsen (år 1955)
 • Törnrosa (år 1959)
 • Pongo och de 101 dalmatinerna (år 1961)
 • Svärdet i stenen (år 1963)
 • Djungelboken (år 1967)
 • Aristocats (år 1970)
 • Robin Hood (år 1973)
 • Filmen om Nalle Puh (år 1977)
 • Bernad & Bianca (år 1977)
 • Micke & Molle (år 1981)
 • Mästardektitiven basil mus (år 1986)
 • Oliver & gänget (år 1988)
 • Den lilla sjöjungfrun (år 1989)
 • Bernad och Bianca i Australien (år 1990)
 • Skönheten och Odjuret (år 1991)
 • Aladdin (år 1992)
 • Lejon Kungen (år 1994)
 • Pocahontas (år 1995)
 • Ringaren i notre dame (år 1996)
 • Herkules (år 1997)
 • Mulan (år 1998)
 • Tarzan (år 1999)
 • Kejsarens nya stil (år 2000)
 • Atlantis - En försvunnen värld (år 2001)
 • Lilo & Stitch (år 2002)
 • Skattkammarplaneten (år 2002)
 • Björnbröder (år 2003)
 • Bolt (år 2008)

Pixar Animation Studios
 • 1995 - Toy Story
 • 1998 - Ett småkryps liv
 • 1999 - Toy Story 2
 • 2001 - Monsters, Inc.
 • 2003 - Hitta Nemo
 • 2004 - Superhjältarna
 • 2006 - Bilar
 • 2007 - Råttatouille
 • 2008 - WALL-E
 • 2009 - Upp
 • 2010 - Toy Story 3

Kommande (spännande)
 • 2011 - Bilar 2
 • 2012 - The Bear and the Bow
 • 2012 - Monsters, Inc. 2

101121 - Söndag

Hejsan!!!

Min "söta" pojkvän ställde väckaren i morse. Jag tycker när de är helg så skall man få slippa den dryga pipandet. Eller hur? Men han sov vidare och har börja blivit så trött på morgonen. Kan ju vara för han sitter uppe på nätterna? Man skall sova då ju, eller skaffa ett natt jobb.

Inatt då mitt hjärta kom upp och kröp ner i sängen var klockan tre, så frös jag som en tok och mådde illa som ett litet barn. Trodde seriöst jag skulle spy och fått magsjuka. (hatar magsjuka). Men somnade och de gick bra, sedan vaknade jag klockan sex på morgonen för jag var do nödig. Gick på do och sedan då jag kom tillbaka fick jag värsta hostatacken. Stackars gubben min, och min MAGE...


101120 - Natta mot 101121

Må säga Godnatt!!!

Föresten; Oj vad hände? Lock för öronen & ont i öronen. Jag hostar och hostar och snorar. Nu börja man hacka tänder och frysa som en dåre under täcke? Är jag inte "frisk" ännu? =/ Vill bli frisk så jag kan börja TRÄNA med prommenader igen...

Råka glömma (den ramlade ur) tvätta ett kuddfodral så har mitt egna hemifa. ♥

Godnatta...


Japp, jag saknar Jonathan...

Jonathan saknar dig ♥


Svenska, till Norska ord.

- Ett ord kan nog komma fler ggr så ni vet. Men har kollat igenom och tror inte men förvarnar. Detta är dock inte alla ord på Norsk, men de vanligaste... Finns så mycket roliga ord så de finns inte alltså. ^^

 • Lejon - Löve
 • Apa - Apekatt
 • Godis - Gotteri
 • Vecka - Uke
 • Vatten - Vann
 • Trött - Sliten
 • Hungrig - Sulten
 • Väg - Veien
 • Törstig - Törst
 • Ska - Skal
 • Sönder - Överlagt
 • Jätte - kjempe
 • Mycket - Mye
 • Gå härifrån - Gå vekk
 • Två - To
 • Toan - Do
 • Blomma - Blomster
 • Skämta - Tull
 • Dator - Ps
 • Spela - Spilla
 • Ljus - Lys
 • Blöt - Våt
 • Är - Er
 • Va - hva
 • Möjligt - Mulig
 • Hon - Hun
 • Var - Hvor
 • Mörda - Drepte
 • Och - Og
 • Inte - Ikke
 • Stäng - Lokk
 • Hejdå - Hade
 • 89:a - ni-åtte
 • Tur - Flax
 • Arg - Sint
 • Duktig - Flink
 • Jag - Jeg
 • Dig - Deg
 • Mig - Meg
 • Sig - Seh
 • Tack - Takk
 • Nu - Nå
 • Glömt - Glemt
 • Min - Mine
 • När - Når
 • Kanske - kanskje
 • Vad händer? - Vad sker?
 • Veta - Vite
 • Till - Til
 • Något - Noe
 • Säger - Sier
 • Tvätta kläder - Vaskeklär
 • Vän - Venn
 • Måste - Må
 • Från - Fra
 • Hitta - Finner
 • Tisdag - Tirsdag
 • Nej - Nei
 • Börs - Lommebok
 • Ficka - Lomme
 • Förstå - Skjönner
 • Center - Senter
 • Pojk/flickvän - Kjeareste
 • Affär - Butikk
 • Låga - Lavve
 • Trevligt - morro
 • Cykel - Sykkel
 • Hela - Hele
 • Öppningstider - Åpningstider
 • Köket - kjökken
 • Tvrum - Stue
 • Hall - Gång
 • Förskola - Barnehage
 • Soffa - Sofaer
 • Damerna - Damenes
 • Snabb - Rask
 • Kväll - Aften/Kveld
 • Blivit - blitt
 • Som - Silk
 • Efter - Etter
 • Själv - Selv
 • Roligt - LUGN
 • Du är min bästa vän - Du ha en venn i meg. (från toystory)
 • Äta - Spis
 • Pojk - Gutt
 • Rart - Konstigt
 • Stygg - ful
 • Trottoar - forttu
 • Kul - Häftigt/cool
 • Isglass - Issaft
 • Glass - Is
 • Kom ihåg - Husk
 • Kram - Klem
 • Puss - Nuss
 • Gosa/mysa - Kosa
 • Kusin med tjej och kille - Kille med kille FETTER annars heter de Kusin som svenk.
Ja jag kommer inte på något mera nu... Så de får räcka för denna gång va??? De är någ 10000 ord jag glömt men lite iallafall och gjorde de annorlunda orden fet så ni hitta... :-)

101120 - Kollade in i kylskåpet.

Tidigare idag kollade jag och hjärtat in i kylskåpet och kollade vad de hade köpt igår. Där hittade vi;

 • Vanlig SVENSK korv (mycket godare)
 • Falukorv
 • SVENSKA köttbullar
 • SKINKA (skinkan här smakar och luktar bokstavligt talat SKIT)
 • Kött utan blod
 • Ännu mer SVENSKA potatisgratäng i påse
 • RÄK OCH BACON OST (som var mycket större än de här)
Minns inge mer nu faktiskt ^^ Förutom Estrella Salt & Vinegar Chipsen och Vinter vit... ;-) GottGott.


101120 - Lördag

Hejsan!!!

Idag har jag inte gjort ett juto. Vi låg i sängen länge för de är ju allt bra mysigt då man har rentvättade sängkläder... De blir som mysigare helt enkelt. Oså hörde vi att huset var påväg ut så vi låg lite extra så vi inte skulle vara ivägen oså. Sedan då de åkte så såg jag på alla serier på TV (norska) jag missat denna vecka pga Mofa är här. Samtidigt tvättade jag underkläder och lite mer kläder utöver det. Må köpa sköljmedel. Sedan vek jag ordning min (gardirob resväska) så de se fint ut. Nu ska jag tror jag måla naglarna. Lite att göra? JAPP... ;-)

Denna fick Tanya förra helgen då de var besök här. Fin va?


101119 - Fredagsmys?

Då mina närmaste underbaraste människor som finns mig nära sitter hemma tillsammans och har fredagsmys med IDOL, sitter jag ensam på golvet och ser Robinsson. Det lagga och krånglar men tillslut är det till stopp och man fått sett på hela programet.

I år av IDOL medlemarna så var MÅNGA bra, blir så förbannad på att jag inte kan se dem sjunga varje fredag. FINNS inte ens på tankafett/tankaner eller vad de nu finns. Blir så grymt less och ledsen alltså. Så få kolla på internet vem som åkte. Inte roligt må jag lugnt säga.

Vad var det som gick fel? Hur i helvette kan OLLE stå där?

- Jag gillade inte Andreas så mycket så de gör inget.

Han var för "gammeldags på något sätt", och inte min smak...


Idag fick jag svensk potatisgratäng...

Den där färdiga man bara steker i ugn... Gott, fast känner ingen smak är sjuk men ^^


101119 - Fredag

Hejhej!!!

Då har man jobbat och de var troligt inte sista dagen faktiskt. Frågade om jag kunde jobba nästa vecka också så vi få se hur de blir...

Föresten, Oj fick värsta samtalet idag från adecco. Fick en länk där jag skall pluggapluggaplugga och sedan fixa det provet med 75% så kan jag få jobb inom Barnehage tydligen... Hoppas*

Håller på att tvätta sängkläder så vi få godluktande sängkläder inatt, för i gårnatt svimmade jag nästan av all stank :-)

101118 - Jobb imorgon...

Då har man fått mat i magen och stökat bort. Gjort matlåda till sista dagen på Blåfjell, de känns så tråkigt. Men är rätt less på resan dit så de kommer kännas skönt. Jag som trodde jag skulle få samåka med gubben till jobbet och då ringde självklart hans chef och bad han komma mellan 13-21.30...

Imorgon skall också HUSET till SVERIGE och handla (jag som ville följa) men jobbar och de vill göra något nu då mofan är här... ;-) Så de är ju bra att de sysselsätter sig och ta resan och handlar maten.. Bett dem köpa den nya marabuoon också ^^ men MAMMA du kan skicka ändå... blinkblink... Så jag kommer vara ensam hemma imorgon PÅ EN FREDAG... Suck* Kommer hem typ 18 och mitt hjärta kommer hem 23 och familjen lär komma hem mellan 19-22 så är ensam rätt länge om de kommer efter 19. Vad skall jag göra??? Se alla norska avsnitt jag missat om inte tanya radera eller ens spela in det... Nej skall se på Paradise hotel och snart sova. JOBB imorgon!!!


[skriv mer kommentarer alla sötnosar, statistiken är underbar men kommentera vettja]

YSF - Josefine LESS!!!

Just nu är jag så otroligt less irriterad förbannad osv... Jag börjar seriöst snart att börja grina av ilska. Så less på att man inte kan hitta ett förbannat jobb alltså. Har verkligen visat intresse på ett arbete och trodde verkligen hon var snäll och skulle anställa mig eftersom hon sa att jag var duktig som visa sånt intresse och verkligen ringde och tjatade och kämpade. Men då ringer man i dag för hon inte har ringt ännu och då har hon anställt en person.... Fan bli så grymt jävla less att jag spy snart och mår fan seriöst dåligt av alla nej och vi har redan hittat en osv. ÅH fuck vad förbannad jag blir alltså...

Detta är något som tränger mitt blogg intresse och lust. Ville ju visa hur Norges fina sida var och inte jobb och dryga sida... Så less nu, reser fan hem snart så jävla less på detta alltså SERIÖST....

Super jävla fi*t less...


101118 - Torsdag (tidinställt) ^^

Tjenare!!!

Jag sover troligen nu faktiskt eftersom jag är ledig och SJUK... Skall nog sova ruset av mig för på fredag skall jag tusan till jobbet för det är ju liksom sista dagen osv.

Idag blir dagen som alla andra här i Norge. SLAPP, fast kan ju skylla på att jag är sjuk va? Fast börja bli bättre iallafall vilket är bra. Kommer nog sova minimal 2-3 timmar till iallafall om inte sötnosen till pojk väcker mig SNART ^^

2006


Blåfjell "BARNEHAGE"

Fick min första "jul" pepparkaka där.

Utevakt.

Hade en stor fin fast varm röd dress.

På och avstigning på Ryen T-bana och buss till Ytre Enebakk.


Barnmisshandel.

Ett barn sa till sin mamma "mamma jag målade dina lakan med läppstift". Rasande slog hon sitt barn medvetslös. Sen ångrade hon vad hon hade gjort och bad sitt barn att "öppna ögonen" men det var för sent. Hans lilla hjärta hade slutat slå. I sovrummet på lakanet stod det "MAMMA ...JAG......... ÄLSKAR ...DIG".

(Från Facebook)
Lägg upp detta på din status i en timma för att visa att du är emot barnmisshandel.....

Urk hatar att tänka på att vissa barn misshandlars dagligen...


Stelnar på glassen.


Glass är bra då man är sjuk (i halsen)...

Snälla svara alla ^^

Sådär nördar Paradise hotel och fastnade för en fråga.

→  Vilket vill man ha först? Dotter eller son? och Varför?

- Älskade svaren på paradisehotel. (Jag vill ju ha pappasflicka).

Så skriv gärna vad ni tycker och vill? ^^

Jag skulle vilja ha pojke först för att då kan han ta hand om sin lilla syster... ;-)


Dagens & Kvällens planer...


Har du problem?

Jag kollade runt på internet om kom till denna sida om MJÄLL. Mjäll är något nästan alla kan ha en gång i livet iallafall och därför tyckte jag detta var något att förmedla vidare. Hjälpa folk som kanske har ett stort problem och behöver hjälp.

Dölj

Mjäll beror på en obalans i den normala bakterie-/svampfloran som de flesta vuxna har på huden. Ofta har man samtidigt problem med eksem. Mjäll kan inte botas men besvären kan förebyggas och lindras.

Besvär med mjäll brukar börja i puberteten. Som värst brukar det vara i 20–30-årsåldern. Besvären försvinner oftast i 50-årsåldern.

 

Symtom

Precis som huden i övrigt förnyas huden i hårbotten ständigt. De yttersta hudcellerna lossnar som små, oftast osynliga torra vita fjäll. Om hudflagorna är större än knappnålshuvuden och syns tydligt kallas det för mjäll. Mjällen är antingen torra eller lite feta. De torra lossnar lätt, medan de feta fastnar i hårbotten.

Mjäll kan inte botas men besvären kan förebyggas och lindras. Starka hårvårdsprodukter som schampo, gelé, mousse och spray kan irritera hårbotten och göra mjällproduktionen större. Är du stressad, sjuk eller trött kan det också bidra till en ökad produktion av mjäll.

 

Förebyggande

 • Löddra schampot i handflatan innan du tvättar håret, så irriteras hårbotten mindre.
 • Byt schampo ibland.
 • Skölj dubbelt så länge.
 • Använd milda, parfymfria frisyrprodukter.
 • Försök att undvika stress och sov ordentligt.
 • Använd balsam om håret blir för torrt.

Egenvård

Mjäll går inte att bota. Däremot kan man dämpa besvären genom att minska mängden svamp. Är flagorna små som dammkorn är det förmodligen bara ett tecken på att du har torr hårbotten. Då kan det räcka med att byta till ett milt schampo.

Vid lättare former av mjäll kan du under en period tvätta hår och hårbotten med ett milt mjällschampo. Fråga på apoteket.

Har du mycket mjäll, kanske i kombination med beläggning i hårbotten, finns det schampo som tar bort hudsvampen som orsakar mjällen. Prova dig fram till ett schampo som passar ditt hår och hjälper dig att hålla mjällen borta.


101117 - Onsdag

Hello!

Idag är man då hemma igen från "jobbet". Snacka om att de känns fel då man liksom farit hit till Norge bara för att JOBBA. Så kan det vara helt enkelt. Idag mår jag iallafall bättre och turen är att jag är ledig på riktigt imorgon så de är ju bra och då kan man vila ännu mera. Sedan sista dagen på fredag på blåfjell, vilket är tråkigt!!! Idag har jag och gubben ringt runt till jobzone och på adecco. Det där möte jag prata om som vi har på måndag är avbokad men skall ringa jobzone och boka tid då jag är frisk så de kommer nog ett möte till veckan. Hoppas bara de kan ge ett heltids jobb eller iallafall 70-90 procent. Annars få man kanske söka jobb norrut på sånt där fiske jobb eller något...


Nu ska jag nörda Paradise hotel.

101116 - Tirsdag

Hejhej!!!

Sjuk sjuk och åter sjuk. Turen så köpte hjärtat mitt halstabletter igår.

Har möte på Måndag klockan 12 også... Från fyra dagars jobb denna vecka blev de bara en... SUCK!!! Hatar seriöst att vara sjuk, man blir så rastlös man känner sig så värdelös att inte orka med. OSV. Nu ska ja se film och blir frisk... suck!

Se jag sjuk ut?


Så less och vill...

Ta bort halsmandlarna och polyperna, blir jämt så sjuk och vill få dem vek alltså.
Mamma har tagit bort polypera pappa halsmandlarna så kanske skall görat snarast.

Vecka 46

MÅNDAG den 15;de - Jobba på Blåfjell fra 9.30-17 SJUK , Gubbs Jobbar på EuroPris fra 13-21.30.

TISDAG den 16;de - Jobba på Blåfjell fra 8.30-16 kyrera mig. Gubbs Jobbar på EuroPris fra 14-21.30, gubbs morfar kommer.

ONSDAG den 17;de - Jobba på Blåfjell fra 9.30-17. kyrera mig. Ringa Adecco/Jobzone.

TORSDAG den 18;de - Ledig. Ringa runt och sova!!!

FREDAG den 19;de - Jobba på Blåfjell fra 8.30-16. (sista dagen) Gubbs Jobbar på EuroPris fra 13-21.30.

LÖRDAG den 20;de - Slöar dag med Norska tvserier och svenska mat.

SÖNDAG den 21;a - Slapp Idol dag... ^^

"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


Urk fy och blä.

 

Har verkligen blivit för mycket av sådant sen vi flyttade hit till Norge, mår fan illa av att tänka på det.


101115 - Måndag

Hejhej!!!

Då var men grymt sjuk. Inatt var den grymt jobbigaste natten jag varit med om. Blev hemma idag från jobbet. Enligt personalen så skall jag stanna hemma imorgon också så jag bli frisk. Hatar att ringa och sjukanmäla mig eller säga nej...

Nu skall jag se film och kyrera mig grymt mycket.

Utseende - Någon dag i veckan...


Min käresta...

I somras togs bilden, saknar håret men ÄLSKAR min käresta. ♥


101113 - Natten till 14;de

Hello!!!

Jag har ju paus, men kommer ändå att skriva lite nu och lite då faktiskt. Man saknar liksom bloggen, har säkert loggat in och tänkt logga in flera ggr idag. Blir så glad av alla kommentarer som säger FORTSÄTT, din blogg är ju så bra och man ser fram emot den dagligt. Hjärta till er ♥

Återgå till dagens händelser;

Idag då vi vaknade så hörde vi dem andra höll på rensa och städa, så vi började och hjälpa dem. Vi har seriöst städa varenda litet hörn idag. Till och med vårat lilla rum är städat med dammning damsugare och torkning av golv... hallå de är ju inte kungen som kommer imorgon... ;-) Nej skoja! Men som sagt det känns bra då man har städa rent och varit NOGA. Imorgon kommer det besök som skall fira Lennart drf all städning skedde se ni. ;-)

Rummet, men vi har en rätt tjock madrass på madrassen nu också.


Dock efter all städning och dammning så har jag blivit snorig. (allergisk). Har snora hela kvällen, testade med en dusch och de lättade ett tag men har snora och huvudet har varit drit tungt hela dagen/kvällen. Nu skall jag sova och skall sova länge, men inte så jätte länge. Främmande klockan två och då ska mycket fixas innan. En prommenad bla. och ta ut pengar DUSCH och finna kläder i denna resväska.

Typ dålig bild och verkligen stökig resväska. VILL HA GARDIROB...


Det där med paus!

Jag kommer inte vara fullt tillbaka på ett tag tror jag. Anledningen är många. Just nu så är jag; Frusterad, arg, hatar, förbannad, sur, besviken, sårad, förvirrad, ledsen, saknar, älskar, troende och hoppas...

Det är för mycket nu i tankar osv, mycket som händer då man flyttar och försöker få ett vuxet liv. Tänker inte gå in på vad det är för det är för privata saker som skett och snurrar i mitt huvud. (tur finns böcker att skriva ner allt så man få de ur sig) En sak som tränger är självklart saknaden efter mina syskon, mamma och pappa... Oså att jag inte vill flytta hem igen och bli särbos. :'( Har ju flytta hemifrån nu ju... Hoppas på ett jobb snart så vi kan flytta och bli riktiga sambos, älskar ju att se min pojk varje dag och veta att jag sover med han varje dag... Vill hitta något åt oss båda... De är nog det största av de hela faktiskt de kan jag säga iallafall ^^

101112 - Fredag

Hello!!!

Fått lite mer tider på Blåfjell till veckan, hade måndag tirsdag. Fått extra utöver det onsdag och fredag... (Y) Känns bra och ungarna bli bara mysigare och mysigare varje dag. Personalen lika så. Kommer dock sakna en som flytta på andra slitaset på måndag men finns i samma hus iallafall ^^ När vi skulle äta pizza "igen" så gick det vilt till i köket. Brännde mig så mye på vänstra pek fingret och lite smått på högra ringfingret... Varför? haha jo se ni, jag skulle glida ner pizzan på talriken och så gick de snett. Den gled åt fel hål de börja pysa och en rök kom. Tog vänstra handen på mer reflexliknande i gallret för att föra tillbaka pizzan vilket jag ångra nu. På högerhand förstå jag inte vad det kommer från dock... Gisses!!!

Den tredje tatto jag glömt att visa.Tar en Paus!

Skall ta blogg paus till helgen eller efter helgen.

Behöver vila och de är mycket nu. Tar pause till antigen 12 eller 14nov!


4år & 8månader med min älskling ♥

♥ Världens bästa ♥


101110 - Onsdag

Godmorgon!!!

Som ni förstå så saknar jag min lilleman Jonathan grymt mycket. Speciellt då man är på en förskola också, då tänker man mer på Jonathan alltså. :'( Tur finns de goa barn där man kan krama, men ingen är som lillemannen min.

Nu har jag stigit upp och skall strax springa ner till bussen långt där nere vid Spar. haha, känns inte lockande att fara dit pga saknaden men jobb är ju jobb. Få försöka allt för att komma hem en sväng till jul, iallafall över julafton över helgen skulle jag bli underbart gla. Idag jobbar jag till fyra igen så är hemma stax efter sex. Har inte träffa min pojk fören i söndags kväll vilket också känns och få känslosamma känslor över all saknad man har osv. Hoppas han inte jobbar sent idag då grina jag sönder mig.

Nej nu må jag springa, ha en trevlig dag!!!


Det gör ont.

 

Saknaden efter mitt lille troll gör ont. Att kunna pussa och krama om honom varje dag saknar jag som stryck må jag lov att säga alltså. Saknar då han sover över och säger Josefine - Jag älskar dig. Josefine - Ska vi se film?. Oh börja snart grina seriöst alltså. Jag hoppas till hundra att vi kan resa hem till JUL så jag få träffa min LILLEMAN. Vill pussa han på ögat... ♥ Jag älskar dig Jonathan...


101109 - Dagen.

Internet har inte vela funka fören nu...

Idag var det utflykt med barna... Barna grinade och grinade då vi skulle spise lunch. På med vantarna av med dem för de gå inte äta med dem på (om&omigen)... De har blåst och blåser som bara den idag... Snö har fallit också men inte fastna. Inatt skall de enligt Kinne komma ;-)

Jag skall somna ensam? Gubben fick jobba över till halv ti. Det blåser? Kjempe mye och jag skall somna själv. Idag blåser det seriöst som aldrig förr... Känns seriös att vi ska blåsa bort, och hoppas gubben inte blåser bort då han skall gå upp för backarna och mellan t-bana och bussen. Urk hatar detta väder, nu ska jag se på hvaler.

101109 - Tirsdag

Hejsan allesammans!!! (tur att tidinställda inlägg finns, annars hade det varit inge inlägg alls dessa dagar jag jobbar).

Idag har jag mellanvakt och de menas början halv ni till fira. (8.30-16) vilket känns skönt, men gillade sen vakt också (9.30-17)... Idag blir det utflygt med barnen vilket skall bli trevligt. Ta med matsäcken och allt och vara ute hela dagen. Ett plus om de är sol, minus om de är regn ett plus/minus om de snöa... haha...

101108 - Natta

Jag kom hem runt sju och dagen har gått kjempe bra alltså. Kvällen har sett ut liknande. Mat, tv & dator "fast datorn är grymt seg"... Nu må jag sova för ska stiga upp klockan sex imorgon bitti, men fick lov att ta fram mina smycken för att jag känner att mitt hål i öra börja bli hinna över så skall använda örhänge imorgon, hoppas mitt öra är kvar när jag kommer hem igen... Tänkte barnen!!! haha skoja!

Nej nu ska jag bursta tänderna sedan sova, saknar min pojk men han sover ju bredvid mig vilket känns underbart. Nu ska jag rydda bort lite sedan blir de huvudet på kudden. Godnatta!!!!

101108 - Påväg hemåt! (tidinställd)

Då var klockan 17.00 och vi få väl se om jag har överlevt denna dag med ansvaret. Väntar nog på att t-banan skall gå kvart över mot Ryen, sedan bussa hemåt långt emot landet. Ingen pojk som väntar hemma utan han är på jobbet och kommer inte se han något under denna dag om inte jag vakna till då han skall sova vill säga, eller han då jag stiger upp. Hoppas han jobbar dag på tisdag eller nästa gång han få en tid. Jag tycker de är jobbigt att gå om honom, vill kramas och bara kolla på han räcker faktiskt ^^


Vecka 45

MÅNDAG den 8;de - Jobba på Blåfjell fra 9.30-17, Gubbs Jobbar på EuroPris fra 14-21.30.

TISDAG den 9;de - Jobba på Blåfjell fra 8.30-16, Gubbs Jobbar på EuroPris fra 12-21.30.

ONSDAG den 10;de - Jobba på Blåfjell fra 8.30-16. 4år 8månader med hjärtat ♥

TORSDAG den 11;te - Jobba på Blåfjell fra 9.30-17. Gubbs Jobbar på EuroPris fra 8.30-16

FREDAG den 12;te - Jobba på Blåfjell fra 9.30-17.

LÖRDAG den 13;de - Städ dag.

SÖNDAG den 14;de - Ut & Gå, Födelsedags firande samt farsdag, Massa besökande här.


"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


101108 - Måndag

Godmorgon!!!

Idag fick man lite sovmorgon, brukar ju annars gå upp kl 6 på morgonen då jag börjar halv nio. Idag börja jag halv tio så kan kliva upp kl 7. Vilket bli lite sovmorgon ändå. ;-) Typsikt att man skall bo så långt bort från stan och att de ska vara kanske högst 20min köande på vägen in. Man stå seriöst i högst 20min i bilkö på motorvägen där man bruka kunna köra snabbt. Haha!!! Idag så skall jag stänga förskolan så de bli intressant och se hur det går... Mohahaha! Tur att de är två utöver mig där också på småbarns avdelningen. Aldrig stängt och varit kvar sist med ANSVAR för alla barnen. Få se om jag överlever detta. Återstå och se då jag är hemma ikväll ;-)

Bilkö påvägen hem en dag förra veckan då klockan var kanske halv sex på kvällen.

Började vid fyra på kvällen alltså hållt på i två timmar. Gisses!


Vet ni vad som skedde nyss?

Jag blödde näsblod. Flera år sedan jag gjorde det, plus var de jätte lite så det typ räknas inte...


YSF shoppar - På H&M

Den blå tröjan och mjukis byxorna köpte jag på Lambertseters köpsentrum´s H&M

Resten skickade jag ju hem till mig och kommit nu, allt var perfektis!!!


101107 - Söndag

Godmorgon!!!

Eller vaknade kanske 9 för Vincent skrek så fuktansvärt mycket imorse. Jag och gubbs låg i sängen och pratade och kramades lite. "För nu börja veckan igen och han jobbar kväll och jag dag så går om varandra igen". Jag skulle ligga kvar och skulle sova till halv elva, men jag slet mig upp ur sängen och hoppade in i duschen och har nu suttit nere vid gubbs kanske i 30 min i väntan på att vi kan gå och käka lite frukost. Idag mår jag bättre, känns som de "löstes upp" efter en varm dusch faktiskt. Känns lite små segt och jobbigt att jobba men men, känns fel att vara hemma också så har försökt kyrera mig som bara den då man är ledig... Drf hamnade bloggen lite snett igår och i förrgår. Men nu mår jag bättre än i fredags och igår, kommer ligga rätt mycket idag också men skall försöka få in lite inlägg och roligheter som inköp osv.

De sex grabbarna i mitt liv ;-) ♥


Jag har världens bästa MAMMA!!!


Filmtips - The Storm

En lång men bra film!!!


...

Undra vart jag kommer hamna i världen och hur mitt liv kommer se ut? Vart är menat att jag skall bo? Varför finner man nya vänner och förlora vissa? Varför inse saker då det ändå försent? Varför inte säga än tiga? Varför dra ut saker då man kan säga det på engång? Varför gå bakom ryggen då man kan gå framför? Varför hata då man kan älska? Varför skriva elaka saker då man kan reda ut med den de handla om direkt? Varför grina då man kan vara lycklig?

101106 - Lördag

Hej!!!

Tänkte bara medela att jag lever men mår inge vidare... Sett på Twilight och skall nu vila lite, återkommer om jag mår bättre sen... Kram på er!!!

YSF tipsar - The Walking dead... "Tv serie"

Min pojk älskar filmer med Zombies och jag tycker de är rätt skrämmande att se på också men ändå bra. Så älskar att se, man få de där adrenalinet av rädsla osv... NU har han funnit en serie om ZOMBIES, och såg nyss första avsnittet och skall helklart följa denna serie. Intresserad av zombies äventyr och gillar 28 dagar senare och alla dem så skall du kika på denna serie. Visar en trailer nedan!!!


Jag och förskyldningar alltså...

Igår kände jag mig kraslig idag ännu värre... Har ändå hållit igång och pyssla runt, tvätta bland annat... Skönt att få bort all tvätt som låg på rummet må jag säga, också städa lite med Tanya sedan handlat och gått upp för alla backar. Vilket känns nu ikväll må jag säga. Rödblommig kroppen är tung och ryggen känns som att den snart gå av. Halsen igen vuxen och näsan lika så. Fy vad bra att dricka finns, de är nog de skönaste då man har ont och är tjock i halsen må jag verkligen säga er... Antigen gå jag till sängs och se en film eller så lägger jag mig i soffan och se "jakten på kjerligheten"... Vi få se vi få se...


Det blev hemma gjord pizza...

PIZZA, Hamburgare, Korv(pölse) har vi verkligen ätit mye av här alltså...

Men hemma gjord pizza är bättre än köpt iallafall ^^


101105 - Fredag

Hej!!!

Förlåt att jag inte har skrivit något men de är för att jag inte mår någe bra. Börja känna igår att jag fick ont i halsen och nu känns de grymt jobbigt i kroppen. Halsen öm och tjock och ryggraden svider nu också.

Idag så åkte vi ner till affären och handlade middagen och en liten födelsedags present till Lennart. Han fyller år idag... Efter vi kom från affären så satt jag och gubben och prata och mös tillsammans. Sedan började jag tvätta och de är snart klart, och nu har vi laga en överasknings middag till Lennart. ;-)

Typ bilkö?

Såhär ser det ut då man far in till jobbet och hem igen... ;-)


101104 - Torsdag

Hej!!!

Sorry för kjempe dåligt med inlägg denna dag samt uken... Men har ju fått jobb och kan ikke mobilblogga så de bli sånn. Få bomba på helgerna och då jag är ledig istället vill säga :-)

- Då var dag tre gjord... Ledig imorgon så bli lång helgen!!! Skönt att få kosa med hjärtat imorgon... Länge sedan, bara typ sovit om varandra. Så imorgon ska de bli han och min dag... ♥ ♥ ♥ Medan de andra jobbe... Lördag jobbar hjärtat dock...

Jeg i dag i pause rummet.101103 - Hemma

Då var man hemma, känner verkligen att man är i farten hela dagen nu... Men kul att ha någe att göre på dagarna. Dock är man väldigt sliten oså se man ikke sin plutidut mye... ;-) Älskarälskarälskar han verkligen mye, som ni kanske vet nu vid detta tillfället.

Idag skulle jag handla åt dem i huset innan jag gick upp för alla backar hem, då skulle jag köpa lingonsylt. Fant det ikke på hylle så frågade en personal.. Unskuld vet du om ni har lingonsylt. Vad är det frågar han? Jag sa man kan ha de till köttebullar. Sedan kom de flera andra kunder som förstod vad jag mena och de var ett jätte långt konstigt ord.. Snacka om vad många som ville hjälpa en svensk... Rätt kult ^^

J hjärta C

Jag Josefine har verkligen världens bästa pojkvän. Som hon saknar som stryk då de jobbar i kapp varandra, tur var sover de i samma säng... Jag älskar dig älskling som bara den ska du veta ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


101103 - Onsdag

Godmorgon ONSDAG!!!

Då har man stigit upp och idag ska jag ta den sena bussen, råka ju ta den tidiga igår ju... Vilket var tur så jag kunde fylla på min Norskemobil för var framme vid 8 och började halv 9... Idag hade man besök samma tid som jag skall kliva upp, för Tanya skall på jobben 7 så bli kö i toan idag så fick sova till 6.10 vilket var skönt... Hann ju klart till 6.30 och gick ju då och hann med bussen 6.55 men skulle ta buss 7.06. Den få de bli idag tror jag ^^


101102 - Hemma & sänga

Nu har jag äntligen kommit hem efter en dag med SKRIK GRIN & SNORANDE... Har aldrig varit med om så livat dagis förr alltså, nästa skrämmer iväg mig från "drömmen". Men turen är ju då att personalen är underbart fin och snälla må jag säga, men kjempe svårt att förstå vad barna säger eftersom de är så små. Alla jag har är 2år, fast jag tycker vi egentligen var alla hela tiden med alla ungar som är blandat från 1-2,5. Men dag ett är ju alltid dag ett eller hur? Fick byta mängder med blöjor idag så jag ska bli mer känt med barnen. Det kan man säga att man blev, i slutet var de mer koss och klem och säga ifrån mera.

När man kommer till nya ställen och vet inte vad som är rätt och fel de får göra känner man sej så dum. Samma med alla namn man må lära in sig, allt kommer fastna då jag skall sluta säkert.


Nå ska jag se film som jag skall somna till för är kjempe sliten och vill bara kosa mig ner i under täcke här i sängen...

Filmtips - Its complicated

Hel underbar film (såg med mamma i våras på bio)


101102 - Tirsdag

Godmorgon allesammans!!!

Då har man stigit upp och skall strax sticka till JOBBET, snacka om spännande detta kommer att bli alltså.

-Nu behöver man verkligen inte känna sig kass att man inte fått jobba då man varit här... Fast ska inte fara hem efter dessa 2 kanske 3 veckorna ska söka för fullt för vill verkligen bo kvar ett tag till...

Jag hatar verkligen ärligt talat att kliva upp denna tid på dygnet men de måste jag nu göra för detta jobb och denna långa kön som är på motorvägen på morgonen och längden till jobbet också... (blir bättre då vi bo i eget i OSLO)... Hoppas också att mitt hjärtegull få heltid snart iallafall 80% så vi kan flytta, samt jag dåra men han har mer chans just nu för jag kan inte tyvärr få mer efter högst 3 veckor på blåfjell ^^

Slut surrat måste sticka iväg nu, ha en trevlig dag de ska jag ha med 9 barn mellan 2-3års åldern...

Gör lite tidsinställda inlägg under dagen... PUSS!!!


101101 - Nattitime

Nej nu ska jag ta och duscha av mig och sova lite, för skall upp tidigt imorgon och kan verkligen inte försova mig heller. Så nu blir det ingen film pga tiden, men men så äre ibland...

Imorgon skall gubben jobba kväll så kommer inte prata med han på "rikigt" fören på torsdag... Snift förstod det! Kommer kanske pusspuss älskar dig, när man far eller då han kommer hem och skall sova.

Godnatt allesammens!!!

101101 - Mätt

Då har denna dag gått sin väg också, och nu har maten ramla ner i magen och nyligt diska bort i köket... Just nu så skall Vincent dusch med efter det blir det en dusch för mig och sedan lite film och sedan sova... Skall ju upp imorgon TIDIGT... =/

Japp, jag är en sovmänniska som älskar att sova.


Just nu förbenad...

Hoppas det bara är IDOL... Kollade Robinsson och de gick att se (?)


101101 - Måndag

Hej!!!

Imorse ringde min telefon (igen) kl 9... Men jag trodde det var min gubbes alarm för de är verkligen lika... Sedan då jag insåg att de var min som ringde så flög jag upp ur sängen sprang ner och kollade vem de var för jag missade samtalet... Det var Telenor(?)... Sedan la jag mig igen och sov till 10-10.30, låg och surra ett tag i sängen och och gubbs och kolla busslistan... Sedan åt vi frukost och drack kaffe och försökte vara med varandra så mkt som möjligt och prata för att gubben jobbar ju 14-21.30. Då han kommer hem sover jag, och sedan börjar jag klockan halv 9 imorgon och då sover han säkert och om han få jobba samma tid igen så ses vi inte fören på typ TORSDAG... Tur att man sover bredvid varandra iallafall ^^

Älskar älskar, (saknar håret)


Vecka 44

MÅNDAG den 1;a - Ledig, Gubbs Jobbar på EuroPris fra 14-21.30, söka lite mer jobb.

TISDAG den 2;a - Jobba på Blåfjell fra 8.30-16, Shopping på Lamberseter nya senter, hälsa på gubbs på jobben, Gubbs Jobbar på EuroPris fra 14-21.30.

ONSDAG den 3;de - Jobba på Blåfjell fra 8.30-16.

TORSDAG den 4;a - Jobba på Blåfjell fra 8.30-16. Barnvakt åt Vincent.

FREDAG den 5;te - Ledig. Söka mer jobb, en dag med mitt hjärta.(börja bli sjuk)

LÖRDAG den 6;te - Ledig. Gubbs Jobbar på EuroPris fra 12-18. (ligga sjukandes hela dagen)

SÖNDAG den 7;de - Ledig. (slappar bli frisk) Kramas med hjärtat ♥


"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


RSS 2.0