Från skallen....

Ibland undra man hur man egentligen ska göra... vad man ska tro på och vad och vem man ska lita på... Gisses fruktansvärt mycket i skallen men ändå egotomt... Men just nu är jag less på skitsnack som jag sagt!!! Kan inte människan göra annat än de?


Torsdagsmys!


Bunkat upp så man ha fika i en hel film...

Myser med mig själv ikväll då min älsk ha firmafest.

 


Utseende - Hemma slapp!


Mobilbloggning!!!!

290620111404 (MMS)

Nu bli de lite läsning för nedvarv sen sova! Läser just nu -när ingen ser! En sann berättelse också. Godnatt! ;-)


TIPS på svensk föda!

Nej, allt ska vara från sverige...... ingen frukt/mat från holland, irland osv, eller liknande!!! skitts vad jobbigt de var att kolla så noga på affären!!! ^^ men vill ju inte bli sjuk och skada hälsan!


Tillsalu - RINGAR

Vingar ringen (justerbar) 50kr

Nyckel ringen dubbelring (stolek17-18) 50kr

"båda för 80kr" (SÅLD)

Blad dubbelring (stolek 17-18) 50kr

Ros ringen (justerbar) 50kr

SÅLD

Love ring (äkta silver) stolek 17 - Kostar 65kr (org ca 100kr)

Kommentera här och skicka din mejl så gör vi en affär!

 


Utseende - 29Juni "sommarbrun"

När jag kom hem från jobbet blev det prommis med gubben.

Så sammanlagt 40min cykling och 30min´s promenad.


YSF Shoppar - H&M

Vadå roligt och köpa sommarkläder??? ^^

 


Mobilbloggning!!!!

290620111371 (MMS)

Min natt till idag var inte den trevligaste, mina ben pirrade och darra. Hur jag än låg var de obehagligt! De sjuka är att det fortfarande är så och kl är mitt på dagen. Troligt är mina ben slut efter all cykling men ska inte sluta. De är ju som bara 2dagar kvar. Alltså 5svängar 1timma så få lägga mig tidigt eller massera dem kanske. Nej ska njuta av min rast och kaffe! Trevlig dag på ER! Just toan är över full och gå inte gå på här :-( Hahahaha!


Fått färg?


I fikarummet, solbrun efter en dag på jobbet? ;)

 


Utseende - Jobbande tisda!

Vanliga svarta legs, vid överdragströja och svartvit klänning.

 


Vecka 26

MÅNDAG den 27:de - Resa hem med tåget 6;50 från övik till umeå. Jobba 9-17:40 (cykla 40min).

TISDAG den 28;de - Jobba 9-17:40 (cykla 40min).

ONSDAG den 29;de - Jobba 7:45-16;15 (cykla 40min) + 30min´s promis. STORHANDLA!

TORSDAG den 30;de - Jobba 8:30-16:30 (cykla 40min).

FREDAG den 1;a - Jobba 8;30-16;30 (sista dagen).. (cykla 40min) Decka flera ggr av trötthet!

LÖRDAG den 2;a - Ta det lugnt, ta en promenad!

SÖNDAG den 3;de - Ta det lugnt, promenera med älsklingen i skogen i 40min... ♥


Världensbästa midsommarbild ^^

"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


Utseende - 70årskalas


Utseende - BRÖLLOP/MIDSOMMAR


Utseende - I den GULA

Hos Svärmor!

I Husvagnen!

 

 


Min midsommar (fotatavmigsjälv)

Sova i husvagn med Kim&Victoria...

Men Angelica & Clayton hälsa på i husvagnen ^^

Nykär och bus.

Sen var de midsommar grillning. (kim och victoria)

Försten i var ju då vi!

Busade gjorde vi innan alla kom!

Blev lite fullt ^^

Puss på älsklingen ♥

Busig var även våra killar...

Sen blev de mys och natta i one piece...

 


Mobilbloggning!!!!

Då har 3,5timmar av 8,45timmar gått lite rast har man nu men är snart slut... Mätt i magen efter korvstråganoff till lunch. Barna sover så de är lilla lugna just nu! Pratade med mitt hjärta NYSS, som jag saknar. "fast vi sågs igår" ;-) nej nu ska jag tänka på att tripp till avdelningen ;-)


Gav denna till Tina&Christian!

Det var så otroligt fint bröllop och då ska de självklart få ett fint minnes kort också.

 


Mobilbloggning!!!!

Godmorgon! Då sitter jag på tåget hem igen till umeå! Trött som en uggla ;-)


Mobilbloggning!!!!

Hej i natten! ;-) har umgåtts med mamma och sett en film p.s och bli lite sent i sängs. Imorgon vid 6.00 ska jag stiga upp för att ta tåget hem till umeå för jobb, just nu är jag i mat koma så de gör ont! Godnatt!


Mobilbloggning!!!!

260620111350 (MMS)

Då sticker vi på 70års kalas! Middag och massa fika och gott folk... :)


Vilken PMS har du?

PMS är egentligen ett samlingsnamn på flera olika fysiska och pykiska symtom som inträffar under varierande antal dagar någon gång mellan ägglossningen och mens. På senare tid har man börjat prata om olika typer av PMS, typ A,C,D & H... För mer om dem, läs nedan!

PMS A; Du har rejäla humörsvängningar, blir omotiverat arg, känner dig nervös, ångestladdad & labil. Den vanligaste PMS varianten.

PMS C; Du blir togsugen på mat och gärna kolhydrater och sött. Du känner dig ofta trött och hängig och får lätt huvudvärk.

PMS D; Du känner dig deprimerad - något som påverkar det nära relationerna väldigt negativt.

PMS H; Du går upp i vikt, samlar vätska, får ömmande bröst och känner dig svullen. Det är inte ovanligt att ha en kombination av olika PMS-typer...


110625 - Lördag

Hello!!!

Gårdagen var en dag som jag verkligen stressade igenom känns det som.. Först så vaknade vi kanske lite för sent, sedan skulle husvagnen upp till bäck, ducha, fixa ordning sig.... Sedan fixa skjuts till kyrkan, vilket vi körde till själv. Sedan for vi som sagt på bröllop, och min kusin var så vacker och ja hela cermonin var vacker för de är så fint par tillsammans. Efter det, så prata vi krama och knäppte kort innan vi for hem till kicken igen hämta packningen... Då for vi till bäck där vi skulle fira midsommar. När vi kom så stod franz och grilla hamburgare till alla som skulle komma (lunch) sa de att de var fast klockan var fyra typ och vi åt igen vid åtta... Så när äntligen kim kom så kom vårat dricka... (han köpte för vi hade ingen tid till att köpa eller lunka med det till övik från ume)... Så de var bara att börja dricka, dock drack jag bara 6 av mina som jag hade, en gav jag bort (7de) en spilldes ut (8de) så har då 2 kvar sen igår. Fast shottade och drack också doleys(stavning?)... Min mage sa ifrån så sluta rätt fort att dricka... Men vi bada vildmarksbad bastun var igång och vi doppa oss i havet... Dimman var tjock men de regnade inte så vi var hel nöjd. Gav upp vid 12 så duscha och tog på mig min gula one piece. Sedan vi äntligen fyra på morgonen sa jag godnatt och la mig i husvagnen... Dock var min man och kim uppe till fem och drack whisky, så de mådde verkligen inte bra i dag... =) men idag så låg alla bara och sov och mös framför tv tills man var körkunnig... =)

Nu ska jag se en film och njuta av tystnaden i svärmors hus, sliten sen igår. Imorgon blir det 70års kalas!!!!!

Mobilbloggning!!!!

250620111315 (MMS)

Då har man ätit och mått gott. Har också badat vildmarksbad, bastua och sedan duscha, propp mätt i magen och rätt slut på . Nu bli de one pice resten av natten och sova i husvagn ;-)


Mobilbloggning!!!!

240620111306 (MMS)

Glad midsommar på er allesammans ;-) såhär ser jag ut på bröllopet samt midsommar! Strax innan två bli de till och fara till kyrkan sen ut till bäck för att fira midsommar!


Mobilbloggning!!!!

240620111304 (MMS)

Fick den gula idag så de blev den som följde för midsommar firande och mys i övik! Älskar verkligen one piece! Skulle kunna ha tusen av dem! ;-)


Mobilbloggning!!!!

Hej, tog inte med mig datorn denna gäng till övik eftersom jag bor hos svärmor! Idag eller kväll då vi kom blev de mat sen kaffe och efter de börja vi städa husvagnen vi ska ha imorgon och medans gubben dammsug så gick jag på promenad med vovven mimmi ;-) vad jag saknat henne :)


Mobilbloggning!!!!

Godmorgon! Det tog bara 20min till jobbet med cykel som jag SA. Cyklade tio i så var framme tio över. Så har 15min i fikarummet. Äter just nu på en frukostmacka med gurka och ost... Ska få i mig bananen också! ;-)


110622 - Kväll

Efter en lång men mysig jobb dag på förskolan är jag slut på plus hunnit med 20 minuters promenad... Ångra stort att jag inte tog cykeln dock vilket jag kommer göra imorgon fast regnet öser... tar fasen 40-50 min med buss och väntan osv. bara 20min med cykel..... Hoppas de är sol imorgon för imorgon ska vi klä midsommarstången och dansa runt den :-) Måste ta pollenallergi tablett då höll på gå under idag då vi plockade blommorna ;-) Imorgon åker vi också hem till ÖVIK för att fira midsommar, gå på bröllop och sedan 70årskalas... Oj vilken helg! ^^Myser med lite efterrätt ♥

Mjölk, blåbär & hallon!!!

 


Mobilbloggning!!!!

Just nu ångra jag att jag inte cykla. Då jag ser alla som gör DeT... :( jag har som vänta på bussen i 30min vid universitetet också så mycket mer värt att cykla. Bli nog det imorgon om inte regnet vill säga störta ner! ;-)


110622 - Onsdag

Godmorgon!

Nu snart var de då dags att sticka till bussen för att sedan ta sig med en ny buss på universitetet... Så typiskt att det regna, annars hade jag satt mig på cykeln... Måste verkligen in förskaffa regnkläder....

Ha en trevlig dag!


RÖSTA!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 


Säcken som blev!!!!

Då jag rensa garderoben!!!

 


Knoxville: Jag har förlorat en bror

Johnny Knoxville.
Bam Margera.
Steve-O.
Minnessidan på Facebook.
Minnessidan på Facebook.
Den fejkade artikeln om att Dunns död var ett skämt.
Den fejkade artikeln om att Dunns död var ett skämt.Bara minuter efter att TMZ rapporterad om ”Jackass”-stjärnan Ryan Dunns död började kondoleanserna strömma ut på nätet.

Flera av våghalsens vänner från tv-showen uttryckte sin sorg:

– I dag har jag förlorat en bror, twittrade Johnny Knoxville.

Ryan Dunn gjorde sig känd som en av de mest dödsföraktande medlemmarna i ”Jackass”-gänget. Och bland fans och vänner märktes det i går att han gjort ett verkligt intryck. Bara på några timmar hade gruppen ”RIP Ryan Dunn” 100.000 medlemmar och tusentals kommentarer.

På Twitter ramlade det med jämna mellanrum in kondoleanser från vännerna som Dunn jobbat med genom åren.

– Jag saknar dig. Du var alltid en grym snubbe, skriver Jackass-medlemmen Jason ”Weeman Acuna.

Johnny Knoxville uttrycker också sin sorg.

– I dag förlorade jag min broder Ryan Dunn. Mina tankar går till hans familj och hans älskade Angie. Vila i frid Ryan. Jag älskar dig, kompis.

Och Steve-O har tappat orden:

– Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag älskar Ryan Dunn. Och jag kommer verkligen sakna honom.

”Bam är förkrossad”

En av Dunns äldsta vänner - Bam Margera - hade under gårdagen ännu inte uttalat sig om vännens död. Men hans föräldrar Phil och April - som också först bekräftade Dunns död - säger i en intervju med sajten MyFoxPhilly att ”Bam är förkrossad”.

– Och han var som en del av vår familj. Han skickade alltid meddelanden till mig på mors dag och sa att jag vi var som hans föräldrar, fortsätter April.

Men det var inte bara kondoleanser som fyllde nätet i går. Filmkritikern Roger Ebert riktade en rejäl känga mot Dunns kompisar som lät honom köra i väg efter att ha druckit en stor mängd alkohol:

– Vänner låter inte idioter (jackasses) köra bil efter att de druckit, skrev han och fick snabbt kraftig kritik för sitt påhopp.

Rykte spreds

Dessutom spreds ett rykte bland fansen att stuntmannens död bara var ett trick för att marknadsföra den kommande Jackass-filmen. I en fejkad artikel som påstås vara skriven och publicerad på Fox News sajt syns en bild på Dunn och stjärnan citeras:

– Jag är inte ledsen för att vi lurade folk att jag var död. Det var faktiskt ganska roligt.

Tobias Lundgren

Läs mer här!

SIMON DANIELSSON!!!!

Hihi, har han på facebook... Skrev bara oså svara HAN.... =)

 Frukt/nyttigheter jag inhandla idag!

 

 


”Jackass”-stjärnan Ryan Dunn död

Ryan Dunn, 34, känd som en av killarna från Jackass-gänget, har dött i en bilolycka.

Enligt polisen körde Dunn av vägen och in i ett träd i hög hastighet, skriver TMZ.

Olyckan ska ha skett klockan tre i natt och förutom Dunn ska en oidentifierad person också ha omkommit.

Sajten TMZ skriver att det var Bam Margeras mamma som bekräftade att Dunn var en av de avlidna.

Enligt polisen i West Goshen, Pennsylvania ska bilen Dunn färdats i kört genom ett räcke och ut bland träden längst vägen, där den fattade eld.

– Bilen var helt övertänd när vi anlände, säger en poliskälla.

Bara timmar innan sin död postade Dunn en bild på sig själv och några kompisar när de stod och drack alkohol. Kort efter olyckan var det ännu okänt om ”Jackass”-stjärnan satt bakom ratten. Men nu har myndigheterna bekräftat att Dunn var den som körde bilen, en Porsche 911 GT3 från 2007.

 

Känd för leksaksbil i stjärten

34-åringen, med det karakteristiska skägget, hade tillsammans med Bam Margera spelat in fyra ”Camp Kill Yourself”-videor innan de skapade MTV-serien ”Jackass” med bland andra Johnny Knoxville och Steve-O. Bland scenerna Dunn blev känd för märks scenen i Jackass: The Movie när han för upp en leksaksbil i stjärten och går till en doktor för att klaga på magsmärtor. Ett "stunt" som inte ens våghalsen Steve-O ville utföra.

En utredning har startats för att reda ut orsaken till olyckan.

Tobias Lundgren


Utseende - Körsbär i mitt hjärta!110620 - Promenad i 30 min...

Hej!

Hemma efter 30 minuters promenad fram och tillbaka från affären... Skorna är sååå underbara... Fast skavsåret kan faktiskt försvinna så är de bättre. =) Nu har jag massa frukt som man kan äta ;-) Packa in, ta en dusch och hoppa i den gröne ♥

Underbara ♥

Försvinn.... §¿±@ÿ§¿±@ÿ!!!!!
Tipsar!

Hennes blogg!

 


Har tråkigt, hitta denna hos Kissie!

I ÅR HAR DU:


Lärt känna en ny vän: Ja absolut, flera fantastiska människor...
Fått ditt hjärta krossat: Både ja och nej!
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej inte vad jag tänkt på!
Fått reda på att någon har pratat om dig: Nej men finns nog.
Kysst en kompis: Jahaja klart. bara gooa vänner! Fast inge "hångel"

 

BLANDAT:


Vill du ändra ditt namn: Nej, men någongång kanske byta efternamn då man gifter sig.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var trött, dagen innan hade jag rest från Gotland. Men mös med familjen och älsklingen!
Vilken tid vaknade du idag: Vakna flera ggr...
Vad gjorde du igår runt midnatt: Såg på en film!
Någonting som du längtar till:  17 Juli då vi reser till GOTLAND ♥
Senaste gången du träffade din pappa: Sista april då han reste tillbaka till Gotland
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Att träna ännu mer och skaffa ett simkort.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jodå!
Vad gör dig irriterad just nu: En lärare.
Långt eller kort: Kort!
Vad gillar du gällande dig själv: Glad och en som bryr mig om vänner/familj.

 

Gotland förra året!

 

DIN FÖRSTA:


Operation: -
Piercing: Öronen såklart.
Tatuering: Bakom örat (stjärna)
Bästa vän: Min älskling såklart.
Sport: Bowling
Husdjur: Katt/Hund.

Vaccination du minns: Svinsjukan

Förälskelse: I min man nu! men ung och dum så man gilla många.
Alkohol du drack: Hembränt :o

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?


Läppar eller ögon: ÖGONEN.
Kramar eller pussar: ÄLSKAR att kramas, men pussas är mys.
Kortare eller längre: Längre...
Romantisk eller spontan: Båda kanske..
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar..

 


Vecka 25

MÅNDAG den 20:de - Ta min efterlängtade promenad / om skavsåret vill det! Handla och sånt!

TISDAG den 21;de - Ta de lugnt/ inge planerat...

ONSDAG den 22;de - Jobba 8,30-17.

TORSDAG den 23;de - Jobba 8,30-17 (cykla 40min). Resa till Övik igen!

FREDAG den 24;de - Bröllopsvigsel 14.00... Midsommar firas i bäck med goavänner!

LÖRDAG den 25;te - Bakis/ta de lugnt dag!

SÖNDAG den 26;te - Svärmor fyller år, Svärfarsmor fyller 70år...


Förra årets midsommar, komma bli samma ställe!


"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"110620 - Måndag

Hej hej!

Jahapp, då har älskligen farit på jobbet och är där ända till halv 10.... Jag är såååå stolt över min älskling iallafall, går sååå bra för honom ♥

Då är man inne på Dag 2 med Glaubertsalt... Hoppas detta hjälper ännu bättre!!! Men fy vad äckligt det är, smacka som man fått en kallsup i havet!!! =o

Dagen i dag är inte så stort planerat, ta de lugnt eftersom jag ståja på igår med en massa plus har den kvinnliga värken... MEN ska ta mig min efterlängtade promenad idag, ska skita i om de gör ont... Sätter på mig tusen plåster för jag ska ta mig en promenad idag så är det bara =)
Önska/Tanke

Jag skulle vilja fara iväg över en helg med husvagn med sånna som håll mig varmt och fest och må gott. Men med vilken husvagn och vilka vill följa på min tanke? Hmm få sova på saken! Älskar sommaren, vill ju njuta av den ♥

Gatufestivalen i Sundsvall 2009... Vill bo i husvägn igen!!!

 


Utseende - EN GRÖN ONE PIECE!

Har äntligen hittat min GRÖNA one piece och äntligen har jag den på mig! ♥

 


MIN DAG - Städ!

Mina utochgå skor / inneträningsskor!

Alla mina skoooor!

 


Fick besök!

 

Då har man haft oväntat besök av Svärmor Ursula, Mats, Mathilda och lilleCharlie... Som har blivit sååå stor och prata så bra nu... =) Både Mathilda och Charlie ville stanna hos oss.. Godingar! ♥110619 - Söndag

Hej!

Snart har man tvättat 2 täcken, 5 kuddar, sängkläder, duschdraperiet, gubbens sommar jacka och min one piece och lite mer smått i tvättkorgen!!! =) Har också slängt ut alla mina kläder på sängen för att rensa lite... Tänkte lägga ner kläder jag vill spara men är sjukt less på i en säck och ha i förådet och ta fram det om några månader, då tycker man de är roligt att använda igen och känns som nytt!!! hihi!YSF Shoppar - Gina tricot and H&M


Från Gina tricot!


Halva priset... ♥ och GRÖN! REA!

(cykelbyxor) så man kan ha under klänningar så man slipper blotta trosorna.

Från H&M


Älskar grönt, satt som en smäck på kroppen också... REA!

Tränings byxa/trekvarts byxa ja, en sommar/mysbyxa REA!

Tipsar... funkar... Jätte härlig!

 

Tvål runt om rakhyveln så man behöver inte raklödder.

Hyvlar skickas hem en gång i månaden!

 

[klicka här] om du är intresserad av att prova!!!

Just nu är det GRATIS att prova, det enda som kosta är frakten (29kr)..

 


YSF Shoppar - Inköp i övik

Lite solskydd för ansiktet...

Köpte ett nytt nagellak med färgen GUL.

Köpte ÄNTLIGEN Reebok easytone...

Något för rensning.

Lite skålar!

Lite linnen (på jysk?)

 


Filmtips - Paul

Lite som E.T fast lite mer (nutid) än de var i den filmen (E.T)

Helklarig sevärd... Gottskratt förlänger livet.

 


Du vet...

 

 

Du vet väl om att du är värdefull!? ♥ Att du är viktig här och nu!!!Aftonbladet - Svart hål slukar stjärna


110617 - Fredag

Hello!

Idag har jag tvätta tvätta och tvätta, sedan också städa städa och verkligen städa.... Bara toan kvar sen är jag helt klar... Rensa också bland en massa papper och satt in i pärmar... Nej ska fortsätta så jag kan bosätta mig i SOFFAN...

Min älskling sa att jag har varit duktig idag =) Sötnosen och godingen min....Tillsalu

Intresse på fall?

Kommentera eller mejla på yoursooofine@live.se

 

Få tillbaka självförtroendet!
Ge din kropp en nystart!
Få tillbaka energin!
Se helt annorlunda ut!

SÅLD


Liten sammanfattning....


... Bilder säger mer än ord...


Underbara Mommom Elsa ♥

Fint hundben va?

Bad...

Go mamma. ♥Trodde jag skulle skippa myggen.

Nejdå de NJÖT...

Först middagsgäster, sen kom de igen 2 på natten...


Grabbarnas avslutning 9:an....

Väntan...

Fina tvilligbröder man har....

Alla fem!

Stolt mor!

Den fantastiska Alicia.... + bröderna...

Gobilden...

 


Mina kusiners student 10/6-2011


Stolta föräldrar?

Grattis underbaringar...

 


110616 - Hemgång!

Hjälp vilket flyt jag hade och klara av och hann med tåget på ynka 2 sekunder ^^ mohahah! Nu sitter jag i soffan i umeå och är helslut på!!! Plus är sååå jävla stolt över min pojkvän som de går så bra för! ♥ Men de är 2 timmar till jag får träffa han... Buhu! vill pussa han!Mobilbloggning!!!!

Då har man åkt Tåg sedan 17:26 och snart framme med andra ord. Men måste bara SÄGA, följde mamma handla innan så vi for cirkus 40min innan tågets avgång. När vi kom till kassan blev de kaos, en kund stod de helt knäppt på vid själv skanningen sedan fick jag av stämning. Tur man hade ca två saker bara. Sedan när jag kom till tåget kom jag precis 2 sek innan de skulle gå, gud vad jag kutade upp för alla trapper. När jag bosatt mig i en stol och varva ner funderade jag på varför man inte steg på vid lidel. Haha! Hej då övik i 7dagar ses nästa torsdag! ;-) haft en underbar vecka med massa skratt!


110616 - Torsdag

Hello!!!

Hemma från jobbet dåra, en mysig dag har det varit... Älskar att jobba med barn, tur att jag utbilda mig till förskolelärare då... ♥ =) Nu måste jag bara lov att kolla på filmen som jag och mamma såg igår, så otroligt bra och glädje/sorgsen film. Nyfiken på vilken. klicka in här ->=)


Filmtips - I love you i love you not

En sååådan bra film, mysig film... ♥

 


Utseende - 40års kalas

Den klänningen fast med vit överdragströja i stället för svart...

 


Moster 40 år idag!

Idag fyller min älskade moster Monicka hela 40år. Så idag blir det kalas!


En fråga till er;

Hur ofta tvätta du ditt hår?


Bokat...

Nu är det klappat och klart.

Har biljetterna och nu är de bara att räkna ner.

17Juli sticker vi... till underbara gotland igen...

 


Compeed har förökats....

 Har du magproblem?

Då har man hoppa över, ätit mindre av mjölk och mjöl och min mage börja komma i rätt rytm. Samt dåra tabletterna jag äter. =) Ska väl kanske sluta äta bröd och dricka mjölk. Få bara bli typ frukost! Ser på nyheterna och de sa att man inte ska äta mjöl om magen krångla. Tur att jag sluta utan att ens tänka på:t...


Skavsårsplåster

Jag tvätta skavsåret, tänkte hämta vanligt plåster och hittade skavsårsplåster... Kanske våga sig på en promenad idag ändå? :)

Dessa är sååå bra!

 


110614 - Typiskt

Typiskt att man var i ÖVIK. Annars hade det blivit jobb idag ;) Men blir jobb på Onsdag nästa vecka ;) Plus inte ofta jag bruka se nyheter och har gjort det hela denna morgon... Mohahaha!
110614 - Tisdag

Hello & Godmorgon!

Jag kunde inte somna om efter Jonathan och mamma for till förskolan och jobbet. Mitt skavsår gör så jävla ont. Vakna tusan varannan timme i natt av smärta ;o men sköna var skorna, bästa köpet och underbara <3 (man få ju alltid skavsår första gången man använder de första gången så)...

Sånna har jag köpt men inte samma färger,

visa sen då jag kan ladda in bilderna.Mobilbloggning!!!!

130620111201 (MMS)

Gubben min sovde över i lördags så bäddade ut hela soffan och inte bäddat in. Jonathan vaknade i går natt och då sa jag lägg dig vid mig. Ikväll nu då jag ska lägga mig ligger han där igen, sötnosen min! Hihi Godnatt!


110613 - Måndag

Hej!

Gisses vad Jonathan sov länge idag... Till kvart i tio... Mohahah! Idag var de jag som ville gå ner först, hade ju lega vaken länge... men ville att han skulle soova ut. Han har ju simskola idag =) Idag är de mulet och skit väder så det bli stan för oss medans Jonathan har simskola... Ikväll ska vi hälsa på hos kusin Tina.Detta bli det;

Härdanefter blir de 70% om jag är sugen på chocklad.

 


Mobilbloggning!!!!

120620111176 (MMS)

Tog mig en promenad och jonathan cyklade med, dit var han duktig men tillbaka vägen var han olydig och cyklade iväg så jag fick springa en stor del av tillbaka vägen... Han var ändå duktig, kollade bakåt ÅT mitt håll helatiden. Och som väntade vid lundgrens. Kände att han skulle vara duktig så hade inte så stor panik :)


Vecka 24

MÅNDAG den 13:de - Barnvakt åt Jonathan, Jonathan simskola, Gå på stan, promenera runt lillbackesjön och hälsa på hos kusin lilltina...

TISDAG den 14;de - Ta det lugnt, Träffa Magda...

ONSDAG den 15;de - Moster Monicka fyller 40år.

TORSDAG den 16;de - Jobba 8-12,30. Resa hem igen till Umeå.

FREDAG den 17;de - Tvätta 13-16... STÄDA!!!!!!!!

LÖRDAG den 18;de - Stan med Emelie.. Mysa!

SÖNDAG den 19;de - Tvätta kuddar osånt 13-16... Rensa garderoben och packa ner kläder i säck!Moster ♥

"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"Mobilbloggning!!!!

43 myggbett fick jag igår på båda bena då vi bada vildmarksbad... Gisses! Haha mina ben är prickikorv!


110612 - natt

Hej...

När man är i övik så har man inte som tiden till datorn, man har så massa annat att göra liksom =) Igår studentfirande, idag firande av kusin... HET sol så badade både igår och idag i vildmarksbadet. Först utan eld sen då de blev kallt elda vi på och suttit sent in på natten två dagar nu. Så slut på i huvudet.. Sussie kom på besök med theresia och ja, massa mys. Dock missade jag balen. För mycket i tankarna, för mycket sol och för mycket saker att göra. Men fick se hur vacker hon var ändå <3 tur finns facebook.

(Lånad av joakim)

 


Mobilbloggning!!!!

Hej, är som sagt hemma i övik och de är fulla scheman varje dag och tid. Igår studenten och firande. Idag kalas och badande. De är så varmt. Berätta mera sedan då tiden finns. Ha en trevlig lördag alla vänner!


Mobilbloggning!!!!

100620111015 (MMS)

Idag har man varit och sett kusin rosa springa ut på nolatrappan. Sett då hon åkt runt med flak i stan och nu vila jag hemma innan man far dit för fika! ;-) ska också till en annan kusin som går på parkskolan! Orkade inte stå längre i värmen i stan :) haha


Grattis Kusin!

Idag tar du studenten. Tänk vad det går fort!

Just nu springer du ut från trappan på Nolaskolan!

 


2 år sedan det var vi som....

... tog studenten ...

... och gick på balen ...

 


5år & 3månader idag!

 


110610 - Fredag

Godmorgon!

Idag har man ett fullspäckat schema. Massa studenter som ska firas och kollas på... Bröder som går ut nian, och allt ska firas bunder och bonger... =) Så härligt att de är sommar, men de sjuka är att de är HELA 2år sedan det var jag som stod där och skrek och var så jävla lycklig... Mohahah. börja bli gammal hö? =)

Hoppas ni får en trevlig fredag med sol, värme och massa skratt.

En av mina kusiner som tar studenten... ♥

Klicka in på den Rosa Westin-Nordin

 


Detta är från min...

... Avslutningsmiddag. (resen är i fotoalbum)

 


Lite stolt är man...

Mina älskade tvilling bröder går ut nian imorgon och hade avslutningsmiddag idag...

(Lånade bilden av någon jessica hägglund från facebook)


Mobilbloggning!!!!

Det tog mig 30min att cykla hit till mjölken. Efter lite funderingar så hittade jag. Trodde många gånger att jag cyklat FEL! De är fin förskola och mycket fin ute gård, samt alla inne i förskolan i individ form är fina. Hoppas man få återkomma hit någon gång! Sitter nu på rast som snart är slut. Och har cirkus 3 timmar kvar innan jag få cykla hem och packa och fara till övik ;-)


Lite aftonblads info...

Över 20,000 blixnedslag igår i södra sverige.

En av alla blixtrar se du här..

 


 

Kille förgiftad utomlands och dog. 

Cykla inte för fort i stan. För då kan det bli fortkörningsböter. En 17-åring fick erfara detta när han fastnade i en hastighetskontroll i centrala Tranås, skriver Tranås Tidning.

Pojken körde i 58 kilometer i timmen, enligt polisens mätning. Alldeles för snabbt och det blev 1 500 kronor i böter.

– Har aldrig hört talas om att cyklister fått böta för fortkörning, säger Anna Berggren som arbetar med körkortsfrågor på Transportstyrelsen.

 

Klicka in på aftonbladet här för mer...!


110608 - kvällen

Efter över två timmars cyklande, liten paus med middag sedan blev det en 45 mins promenad i solen till, gisses vad de är varmt. De är nu 24grader ute så de har varit en varm dag.... Jag älskar solen och då man inte har balkong måste man hitta något annat att få solen på huden... Är slut på och skall snart lägga mig till kojs snart, nyss har jag och gubben lyckas se på två filmer... För att han är hemma i övik tors-sön medans jag är tors-ons, alltså från varandra några dagar, hihi. Jobb imorgon sedan drar vi hem till ÖVIK på kvällskvisten =)

En av våra första bild tillsammans ♥

 


Cyklat i över 2 timmar.

Då har man som landat hemma igen, började cykla vid halv två tror jag och kom hem typ 15.15... jag börja cykla som kartan sedan kom jag till en korsning så frågade ett gammalt par. de sa till vänster, men då cykla jag vilse och vinglade på där i mariehem. (skulle cyklat till höger)... Men jag hittade tillslut då jag frågade mig fram. Den vilsa resan tog 40min, sedan tog de 30min då jag hittade den rätta vägen... Sedan rullade jag ner till maxi för de var kanon pris på kött så vi ska snart äta gomaten =) Ärendet var att hitta förskolan mjölken föresten... hihi!

Antigen ta jag dusch nu eller så promenera jag igen efter maten, inte bestämt mig =)110608 - Onsdag

Hello!

Då har man varit på arbetsförmedlingen, luncha på stan med gubben och vandra i solen med gubben kollat in skatebanan. Nu blir det en cykeltur så jag hitta till jobbet imorgon, samt får jag njuta av solen ännu mer...

Gubben sa till och med idag att nu önska jag att man hade balkong så man kunde gå ut på den och sola och spela gitarr. =) Så nästa lägenhet blir det med BALKONG!!!!

Detta var en soliga varm maj kväll. (solen precis gått bakom huset)

 110607 - Kvällen

Idag har jag enbart typ städa mellan gamla studie papper och kolla igenom tentan som jag skulle finslipa lite på vilket min dag har uppehållt mig med. Blev klar strax efter åtta och då tog jag mig en promenad i 30min och nu sitter jag i soffan och se filmen som är på kanal 11... =)


Biverkningar av pollentabletterna.

4. EVENTUELLA BIVERKNINGAR

Liksom alla läkemedel kan Loratadin Actavis ha biverkningar.


Vanliga (fler än 1 av 100 patienter): Huvudvärk, nervositet, trötthet, sömnighet.


Mindre vanliga (färre än 1 av 100 patienter): Ökad aptit, sömnlöshet.


Mycket sällsynta (färre än 1 av 10 000 patienter): I fåtal fall har håravfall, allvarliga allergiska reaktioner (s k anafylaktiska reaktioner), yrsel, onormal leverfunktion, snabb hjärtrytm, hjärt­klappning, illamående, muntorrhet, mag- och tarminflammation och hudutslag rapporterats.


Om du observerar en eller flera biverkningar som inte nämns i denna bipacksedel, eller om du får biverkningar som kvarstår under en längre tid och som du upplever som besvärande, tala om det för din läkare eller farmaceut.

 

 


110607 - Tisdag

Hello!

Idag sker nog inte så jätte mycket
. Bli rätt seg utav pollen tabletterna, så städa undan lite i skol böckerna osv. Ska kolla igenom allt man gjort osv. Sedan skall nog alla sopor ut för de är fullt där och sedan om solen är kvar ta en liten promenad kanske? =)

Ja, min dag ser inte ut att vara så skoj så... Men lite fick jag ut om vad jag ska göra, skoj vet jag inte om de är men ^^

Filmtips - Look Who´s talking (too)

Så mysiga filmer!!!

 


Mag & Tarmproblem?


Hur vet du om du har behov av en tarmrening!!!!

Självförgiftning av kroppen ökar med åren toxiner och tarmplack. Tarmar och resten av kroppen är full av toxiner som inte kroppen orkar själavgifta sig i från. Ger i förlängningen problem med näringsupptaget samt kan ge en mängder med mer kroppsliga problem (sjukdomar).

 

Tecken på problem med tarmarna kan vara:

 • Matsmältningsproblem
 • Förstoppning/diarré
 • Gaser
 • Trötthetssymtom
 • Humörsvängningar
 • Mental tröghet
 • Depression
 • Nervositet
 • Sömnsvårigheter
 • Eksem
 • Återkommande infektioner
 • Inflammationer och förkylningar
 • Allergier
 • Överivikt genom att du överäter
 • Dålig andedräkt
 • Dåligt hår
 • Reumatism
 • Värk/svullnader i muskler och leder
 • Klåda
 • Flytningar
 • Kissar ofta
 • Svampinfektioner
 • M.f.

BB info!

Här kan ni läsa om lite tjafs som skedde igår,
Som enligt simon inte hade varit... Klicka här!

Tror han inte är Gay, kolla man runt så pussa han många!!!

 


 

Hon satt också i glashuset...

(Bilderna från BB´s hemsida) aftonbladet och finest.se!

Alla kom förutom "paret"Rickard&Ebba, Cilla och vanessa.

- Eller var cilla där? bli osäker men tror inte jag såg henne!

 


110606 - Måndag

Hej!

Önska just nu att man hade en ballkong alltså... =/ Så varmt och skönt ute! Men tror jag ska ligga inne idag också... Mår inte som igår, de är bättre men inte bäst. Så vila en dag till så få man promenera och njuta av solen imorgon =)

Ha en trevlig dag!

Vecka 23

MÅNDAG den 6:te - Ligga med pollen allergin!

TISDAG
den 7;de - Ta de lugnt, städa lite... osv.

ONSDAG den 8;de - Fara på arbetsförmedlingen, luncha med gubben i stan. Cykla över 2 timmar.

TORSDAG den 9;de - Jobba 9-15, packa och fara hem till övik... Kalas hos Westin!

FREDAG den 10;de - Kusiner tar studenten, bröder går ut 9:an!!! Bada vildmarksbad tsm med mamma.

LÖRDAG den 11;te - Vara hemma i övik!  Kusin Rebecka fyller år! Bada vildmarksbad tsm med patrik och mamma. Sussie och Theresia kom på middag sedan på natten också....

SÖNDAG den 12;te - Vara hemma i övik! Karin och hennes mamma kom. For på ÖB och elgiganten. Tog 40mins promenad och jonathan cyklade med.

"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"

Mitt ord är hörd!

Just i detta fall är jag så less på vissa människor, på hur de prata och agera. Rikta mig inte in på någon viss människa men just nu rycker mitt tålamod för att vara trevlig och glad. Vissa människor kan vara så irriterad och går inte att beskriva med ord alltså på hur.

Snart orka jag inte ens kolla in i vissas ögon för att de är så sjukt irriterande, komma troligt rycka i bråk och tjafs. (tur jag är hemma ikväll)... Mitt tålamod kan ha gått över kanten.. Kan vara för att jag mår dåligt just nu också men....

Hatar människor som kolla på en konstigt, inte ens prata eller säger tex varför de kollar surt eller inga en. just nu har jag en massa ord i huvudet som vill ut men gör såhär istället.... &¢!!®Ψ??!@ζš&¢!!®Ψ??!@ζš....

Så nu har jag lättat hjärtat! (:

SIMON DANIELSSON!!!!

Jag visste att han skulle vinna då de var halva tiden... Han har charma så många människor med sin norrlänska... Så värdig vinnare ♥

 

 


Skickade till 118800 vid 21,00...

Jag skrev; Vem vinner Big Brother 2011?

De svarade; Hej! Simon vinner dagens final i Big brother 2011 mvh 118800

 

(I hope its true)


Den jobbiga tidpunkten på kvällen.

 

Haha, är en mes så skär ner och sväljer istället
för att tugga min magmedicin. Smakar vidrigt!


Big Brother finalen!

Snart BB finalen, vem hoppas du vinner hela skiten av Simon, Martin och Peter?


110605 - Sovit

Då har jag tror jag vilat bort de värsta. Sovit över lite mer än 2 timmar och när jag vakna hade gubben handla hem tabletter så hoppas det försvinner nu.... Snart blir det middag och ska ännu ligga i soffan och vila....


De tipsade om denna... :S

-Klicka på bild för se dem jag trodde var bra!!!110605 - Söndag

Hej & Godmorgon!

Nej nu är jag verkligen less på detta :o Snora, nyser, hostar, ömt i ögonen, rinner ur ögonen & tungt över bröstet. =/


Dåligt självförtroende?


Kolla in denna sida på hur egentligen allas kroppar är olika och har olika personligheter faktiskt.... Såhär lagomt till sommaren också ^^ http://kroppsbild.wordpress.com/

Bild lånad från denna sida...

De är mycket bra gjort av dem att lägga ut på sin kropp

då de inte har självförtroendet egentligen till det.

 


Filmtips - Conviction

En mycket bra film, och en film full av syskonkärlek ♥

 


110604 - Film mys med gubben!


Mumma!

 


Filmtips - Barnen på Luna!


Pollen allergisk?


Då har man troligt gått och blivit pollen allergisk...

(Jag hatar när) Näsan rinner, (jag hatar när) ögonen kliar,
jag nyser och fräser mest hela dagen.... Kul!!!!!!!

Tror jag skall pröva dessa och se om de blir bättre.

Finns de någon ni vet är bra för pollen allergi?

Vissa är bättre än andra så vore toppen med lite hjälp ;)Lövträd, som björk, al, hassel, asp, ek och bok... (pollen)

Kul att man har typ alla träd utanför fönstret vårat.Filmtips - Ebba & Didrik

Nördat denna idag ^^

 


Grattis vännen!

Grattis på din 21års dag!

 


Pappa..


Fick denna bild av pappa på mms idag, och jag är sotis...
Vill till Gotland ♥

Är ett barn igen!!!!!

När man är sjuk kan man se bolibompa va? finns inge annat på TV;n... Var är min man som ska laga middag åt mig??? Skate nu i 4 timmar :O Bara han inte ligger på sjukhuset och brytit något. :O Nej ska kolla på bolibompa nu!!!

haha saknar björnes magasin =)

 


Klart jag är ute efter sex ..


ibland är jag till o med ute efter midnatt ♥


110604 - Sjuk?

Innan jag stack till affären så kom mandus och jennifer för att hämta nyckeln som vi hade... Aw, cykla till affären... Höll på att blåsa bort, och när jag var på affären kändes de som jag fick feber och ligger i ännu så bli sängliggandes till gubben kommer hem och då troligt få middag =)

110604 - Lördag

Hejsan!!!

Igår så slappade jag först sedan, så tvättade jag mellan 13-16 sen så veck jag tvätten, efter det tog jag en dusch och gubben kom hem undertiden jag stod i duschen. Så vi åt middag och sen somna jag i soffan mellan 19-21 och sedan väntade jag på BB sen såg vi en film (jag var pigg efter jag sovit)... Så inget speciellt hände igår!!!

Idag kommer det inte hända sådär jätte mycket heller... Jag är så seg och trött... Igår när vi såg film så var min näsa täppt och kunde knappert inte andas. Idag så nyser jag typ helatiden, hoppas jag inte håller på att bli sjuk :o Blåser ute så bli nog en slapp dag, de är ju sol så kanske ta mig en promenad för måste handla lite till ikväll. Tänkte lite gotteri för de är ju LÖRDAG. ^^


Anna Book

Före och efter.

Före...

Efter...

 

(ps. Anna Book är rösten åt jessie i toy story 2-3, tjej cawboyen)

 


Filmtips - Red riding hood....

 

En bra film faktiskt, lite saker ur rödluvan tecknade =)

 


Filmtipsar - Rango

Johnny depp är ju Rango så den är bra bara därför ;)Filmtips - Unknown

Sjukt jävla bra film!!

 


Detta står på mitt schema just nu!


Bild tagen från Google. Tog den för har sån tvättmaskin =)

 


YSF Shoppar - Allt och allt...

Fick en inflyttnings present av Kusin Jonas =)

Äntligen fick jag gå på CUBUS och köpa linnet.

Något för magen... Skit kan jag säga att de smaka...

 


BILDER från 1/6-2011

Trippade mot Jonathans inskolning på stjärnan.

Hälsa på mamma på hennes jobb!!!

Jonathan maskerad. (kalas fredag 3/6)

 

 


BILDER från 31/5-2011

Trippade på stan med Angelica.

Uppvärmning

Lilleman stod i mål och tog alla bollar.

Sista fotbollsmatchen för "våren"...

Såhär såg man ut efter solningen!

 


Utseende - THE DAYS IN Ö-VIK!

Innan jag for till skolan...

I soffan i mammas hus i Övik. 30/5-2011

Utan att jag tänkte på det så matchade jag grönt. 31/5-2011

Solade solarium samt satt på balkongen. 31/5-2011

Inskolning och besöket hos mamma 1/6-2011


110602 - Torsdag

Hello!

En dag med massa innehåll äntligen slut (alldelens utmattad).
Vaknade i Övik, mys med jonathan, sedan var man i en bil med Nathalie, efter det var man hemma hos gubben innan han for på jobb... Satt sedan på cykeln till affären, laga middag samtidigt som jag sydde.... Duschen blev de tillslut och då jag satt mig ner i soffan helt färdig i kropp och själ kom gubben hem igen från jobbet och inte kort på de kom min älskade vän Nathalie på besök. Lite prat och film... En trevlig dag och kväll! Nu blir det sängen för en dag imorgon också =)


BILDER från 30/5-2011


När vi var på väg till Filmfestivalen kom Anders

med ett paket och han fick inte öppna det.

Fika paus efter filmvisningen.

Sedan var det diplom och pris utdelning.

Andreas affisch.

Andreas hade tagit på sig uppgiften att städa upp efter åt, var inte därifrån 21;45.

 


Vecka 22

MÅNDAG den 30:de - Redovisning 9-11. (Sista skoldagen), resa hem till ÖVIK. Jonathan fyller 6år. Andreas har filmfestival på Parkskolan... Skickade in hemtentan!!!

TISDAG den 31;a - Umgås med Angelica på stan, Solade (äntligen), Jonathans sista fotbollsmatch.

ONSDAG den 1;a - Gå till Jonathans förskola, Jonathans inskolning på stjärnan, vara på mammas jobb. (Själevadskolan). For runt på Coop, Willys. Mysa järnet på kvällskvisten.

TORSDAG den 2;a - Resa hem till Umeå tillsammans med Nathalie och hennes föräldrar. Cykla ner till affären. Plantera om blomman. Laga stor sats på sallad. Nathalie hälsa på...

FREDAG den 3;de - Tvätta 13-16. Började bli seg!

LÖRDAG den 4;de - Blev pollen allergisk...

SÖNDAG den 5;te - Jätte pollen allergisk...


"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"

Maten är klar!!!

Middagen serverad...
Nu väntar man bara på att hjärtat skall komma hem från jobbet ♥

Oh my GOD.

Jag säger oh my god vad min blomma hade rötter alltså O_o förstå att den blev gul röd... Men nu är den i en större kruka, lite vitaminer och blivit duschad, hoppas hon klara sig =)

Ni se hur rötterna har legat. (glömde och tänkte inte på att knäppa på jordklumpen)


Mobilbloggning!!!!

01062011973 (MMS)

Lillemannen ville gå till skolan trotts regnet. Han ska prata och peka på allting! Tur så börja hans inskolning 8:45 ;-)


RSS 2.0