Långt eller kort?

 


Big Brother

Haha, dagens avsnitt var tusan det bästa någonsin.

 

Först då de skulle vara olika familjer ägde seriöst Peter sedan var det också roligt med att de klädde ut sig. Gurkan ser ju rooolig ut. Men de bästa var faktiskt då de börja spöka där inne. Fy vad jag skratta, skratta så att tårarna seriöst föll i floder från ögonen. Nej fy hur ska de toppa detta? Grymt roligaste avsnittet, kan jag säga tusen ggr om, för idag SKRATTA man hela tiden. Utom den där Annie som inte kan styra sina känslor och låta de mysa, men jobbig de förstå jag och se killen som mös med en gå till en annan,men men! Känslor!

 


Varför?

Jag sa ju till mig själv att jag inte ville göra det igen, och nu har jag satt mig i samma sits igen och ska göra det igen om en vecka. varför är jag så dum? Men måste man så måste man eller hur? Jag trodde jag inte skulle göra detta inte för sånhär anledning utan en bättre roligare och mysigare anledning. Men men så är det ibland, livet har olika strömmar och ibland måste man följa dem för att må bra faktiskt. Fast man inte vill eller våga så måste man göra det för att man själv ska må bra.


En liten fundering!

När man är ett par, hur ofta ska man säga orden - Jag älskar dig!? och när man precis har träffas hur lång tid tycker ni det ska ta tills man kan säga dessa ord till den andra personen?! Ska man säga Jag älskar dig till en kompis?! ett syskon, förälder? vad tycker ni man ska använda av dessa ord, hur ska man tänka så de inte bli så uttjatat och tappa sig en mening. Man måste ju verkligen mena orden också tycker jag personligen om man ska säga dem till någon annan. Kan man säga Jag tycker om dig i stället? eller känns det fel också? Ja, hjälp mig med frågan så jag kan sova i natt ;-)


Tiden rusar iväg!!!

Lilla jag säkert 1-2år.

Stora syster (jag) har fullt upp med mina tvillingbröder, medans andreas smilar.

Jag var spännande, enligt Moster sussie, monicka morfar och pappa,

mormor kollar på mamma som knäpper kortet.

På Båttur med familjen Westin 1998 ;)

 


YSF Shoppar - Lite strös

Klackar

Mera klackar

Botts

Denna färg färgade jag...

Fick en väska av mamma där de stå "framtiden finns i förskolan"

+ En sminkväska

BRA GARDINER

Upphängda.


Mobilbloggning!!!!

Hejsan! Då har man snart gjort bort första dagen på den första kursen och förstå inte seriöst varför man har detta i en förskolelärare utbildning! Suck och stön!


Man ska ta hand om varandra!!!

Mina syskon och jag! ♥


Mobilbloggning!!!!

27032011367 (MMS)

Mamma såg svenska mäster kokar och börja fixa i köket. Detta blev resultatet.


Mobilbloggning!!!!

27032011366 (MMS)

Färgat håret, nu är jag allt mycket mörkare!


Mobilbloggning!!!!

Vet ni. Jag har färgat håret :-) samt kollat igenom gamla kort. Super roligt. Kanske visa er någon dag :-)


Mobilbloggning!!!!

Hej hej :-) just nu sitter vi bland ljus plus tv. Resten av allt är släkt :-) har du släkt ikväll? Hihi! Ha en mysig kväll!


Earth hour

Ska du släcka? & tända en massa ljus?


Jag minns förra året då detta var, då satt jag hemma hos min kille och vi tände en massa ljus och spela bordsspel. Var faktiskt mycket mysigt då vi gjorde det. En bra timme att verkligen ta hand om sina nära och kära under tända värme ljus!!!

 


I natt ska man;

Ställa fram klockan en timme, för nu börjar SOMMARTIDER!110326 - Lördag

Hejsan!

Idag vaknade man tidigt vid åtta för att jonathan vaknade tidigt för att solen lyste så att han vaknade. Så det var bara att stiga upp ur sängen och börja äta frukost vid 8.00. Nu har man lega i sängen och nu snart ska vi fara iväg och hälsa på bla, mommom. Jag saknar min älskade älskling, men de är ju bra att man är ifrån varandra så man kan sakna varandra och inte gå varandra på nerverna :)

Igår såg vi på lets dance finalen och jag tycker att de var rätt som vann faktiskt. vad tycker ni?=)


Jessica vann för er som inte såg på det. ^^Mobilbloggning!!!!

Jag överaska min familj. De blev glada ;-) så bli här över helgen med massa mys ;-) trevlig fredag!


Mobilbloggning!!!!

Hej! Då var denna kurs med världens bästa lärare slut och äntligen helg. Nästa vecka och kurs är de verkligen mycket mer slit och komma inte kunna leva seriöst! God helg!


Vecka 12

MÅNDAG den 21:a - sjuk!

TISDAG den 22;a - Skriva på rapporten.

ONSDAG den 23;de - Skriva på rapporten.

TORSDAG den 24;de - Skicka rapporten, läsa en annans rapport, rätta till sin egen osv. Tvätta 13-16.

FREDAG den 25;de - Rapport redovisning, hälsa på praktikplatsen. Åka hem till övik till familjen (överaska)

LÖRDAG den 26;te - Mysa, hälsa på Mommom Elsa.

SÖNDAG den 27;de - Mysa, fara hem igen till Umeå!


Kan ju påstå att jag saknar han!

"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


110324 - Torsdag

Hejsan!

Oj vilket blåsväder, trodde en sekund att våra fönster skulle gå sönder seriöst. Hjälp! Detta väder skulle ju komma förra helgen då månen var nära? haha...

Har nu fått kriktik på rapporten och rätta till det lite nu. (de är faktiskt bra att dela med sig av den och en annan läser, för man bli rätt så blind då man sitter och arbeta med detta). Nu snart ska jag opponentera den rapport jag ska men först en maskin in så att tvätten försvinner allt eftersom och nya sängkläder blir det också, skönt ;-) Fast de är turen att man har ju hela kvällen på sig att se om man vill ge kriktik så man få världens bästa rapport, för de är inte fören i morgon man ska ge kriktik men jag hade ju en vän som läste min vilket tyckte att jag ska slippa sitta i helgen ^^

Imorgon är det sista lektionen i denna kurs. Känns knas att lämna en av de bästa lärare jag har haft. Men de ska bli roligt att få börja en ny kurs till veckan också ^^


Nu är de sängen för mig!

Nu lägger jag mig så denna dag blir förbi, just nu hatar jag denna rapport jag hoppas jag gjort rätt... (annars jag går under), GODNATT!

Undertiden jag deppar kan ni kolla in armbandet/halsbandet som är godlandsrosen.

Ringen är bara något som passade till ^^


110323 - Onsdag

Hejsan!

Idag har jag också suttit med rapportet vilket jag verkligen har gjort hela dagen. Snacka om att jag är less på denna rapport alltså, spyr snart och jag seriöst går under om den inte bli godkänd. Har nyss ätit och ska ta en paus en stund med lite serier, sedan ska jag finslipa fanskapet och skicka den till min oppservant. ^^

Nu ska jag frossa lite i Desperate housewives säsong 3...Mobilbloggning!!!!

22032011358 (MMS)

Detta är något som gör att jag tänker på pappa min. De är så gott ;-)


YSF Shoppar - Kläder

Lite underkläder kom...

Och långklänningar...


110322 - Tisdag

Hejsan!!!

Idag direkt då jag vaknade satte jag mig och började med rapporten till VFU;n... Jag börja och efter tre timmar insåg jag att jag hade glömt att äta frukost, men jag var inte hungri men kändes att jag inte hade ätit i huvudet så fick lov att gå och ta mig en macka och kaffe för att fortsätta. Men nu har jag bara diskussionen kvar och tror jag tar en paus. Jag har grymt ont i nacken och i handen eftersom jag dryga jag skriver först förhand och sedan på datorn. Haha typiskt lillemig.

Nu ska jag kolla runt lite på datorn och sedan återgå till mitt skolarbete, men snart blir de också middag tror jag ^^


110321 - Dagen

Som ni ser har min dag varit lite olik de andra. Men jag är frisk nu för har fått behållit maten som jag ätit men magen verkligen jobbar och låter så hoppas jag få sova i natt. Stel i nacken och kroppen men sover bort de så jag är en ny människa imorgon, för då ska jag plugga 24/7 hade jag tänkt.

Nu ska jag sova och få min skönhetssömn!!!


110321 - Måndag

Godmorgon!

Fast jag har inte haft det bra mellan 5-8 i morse, jag har fått magsjuka bakifrån... Gaw inte roligt, just nu känner jag mig helt ok men kroppen är vill säga helt jävla mörbultad. Jag HOPPAS jag inte få det andra vägen alltså (spy) de är nog äckligt bakifrån. För sist hade jag ju bägge vägarna.

Men förvåna mig inte att jag fått magsjuka för att ett barn på förskolan där jag var spydde ner en annan fröken och jag satt där bredvid. Så inte så konstigt va?

Fråga till er - Big brother

Vilken är din favorit i Big Brother? ^^


(De röda har hoppa av, svarta utröstade)


De från glashuset...


Hunken.

(Fast ska komma in en tjej idag med)

What?


Thailand's Got WTF? - Watch more Funny Videos

Coolt eller vadå?

Citronvatten - Bra för mycket!

Top 10 Health Benefits of Lemon Water

Citron är en billig, lättillgänglig citrusfrukter, populär för sina kulinariska och medicinskt bruk. Det används för att förbereda ett utbud av mat recept till exempel citron kakor, citron kyckling och drycker som saft och citron smaksatta drycker. Det är också används till garnering. Citronsaft består av ca 5% citronsyra som ger en tarty smak citron. Lemon är en rik källa av vitamin C. Den innehåller också vitaminer som vitamin B, riboflavin och mineraler som kalcium, fosfor, magnesium samt proteiner och kolhydrater. Citron är i allmänhet konsumeras i form av citron eller citron vatten. Lemon vatten gör en hälsosam dryck, speciellt när det tas på morgonen. Daglig konsumtion av citron vatten ger ett antal hälsofördelar som:

 1. Bra för magen

  Lemon kan lindra många matsmältningsproblem när det blandas med hett vatten. Dessa inkluderar illamående, halsbränna och parasiter. På grund av mag-kvaliteter citronsaft, symtom på magbesvär såsom halsbränna, uppsvälldhet och rapningar är lättad. Genom att dricka citronsaft regelbundet, är det tarmarna hjälp att eliminera avfall mer effektivt. Lemon fungerar som en blod renare och som ett rengöringsmedel. Intaget av citronsaft kan bota förstoppning. Det är även känt för att lindra hicka när konsumeras som en juice. Citronsaft fungerar som en lever tonic och hjälper dig smälta maten genom att hjälpa levern producera mer galla. Det minskar mängden slem som produceras av kroppen. Det är också tänkt att hjälpa lösa gallsten.

 2. Utmärkt för Hudvård

  Lemon, som är en naturlig antiseptisk medicin, kan delta för att bota problem med huden. Lemon är en C-vitamin rik citrusfrukt som förbättrar din skönhet, genom föryngrar huden inifrån och på så sätt få en glöd i ansiktet. Daglig konsumtion av citron vatten kan göra en enorm skillnad i utseendet på din hud. Den fungerar som en anti-aging åtgärda och kan ta bort rynkor och pormaskar. Lemon vatten om de tillämpas på de arealer för brännskador kan tona ärr. Som citron är ett kylmedel minskar den brännande känsla på huden.

 3. Aids i Tandvård

  Citron vatten används i tandvården också. Om färsk citronsaft appliceras på områden av tandvärk, kan det hjälpa att bli av med smärtan. Den massage av citronsaft på tandköttet kan stoppa tuggummi blödning. Det ger befrielse från dålig lukt och andra problem med tandköttet.

 4. Botemedel halsinfektioner

  Lemon är en utmärkt frukt som stöd i kampen mot problem i samband med halsinfektioner, halsont och halsfluss eftersom det har ett antibakteriellt egendom. För halsont, späd en halv citron med hälften vatten och gurgla ofta.

 5. Bra för viktminskning

  En av de stora hälsofördelarna med att dricka citron vatten är att det banar väg för att förlora vikt snabbare, vilket fungerar som en stor viktminskning åtgärda. Om en person tar citronjuice blandat med ljummet vatten och honung, kan det minska kroppsvikten också.

 6. Kontroller högt blodtryck

  Lemon vattenverk underverk för personer med hjärtproblem, tack vare sin höga halten av kalium. Företaget kontrollerar högt blodtryck, yrsel, illamående samt ger avkoppling för kropp och själ. Det minskar även mental stress och depression.

 7. Bistå vid härdning Andningsvägar Sjukdomar

  Citron vatten hjälper till att bota andningsproblem, tillsammans med andningsproblem och återupplivar en person som lider av astma.

 8. Bra för behandling av Reumatikerförbundet

  Lemon är också ett diuretikum och därmed citron vatten kan behandla reumatism och artrit. Det bidrar till att spola ut bakterier och gifter ur kroppen.

 9. Minskar Feber

  Citron vatten kan behandla en person som lider av förkylning, influensa eller feber. Det bidrar till att bryta feber genom att öka svett.

 10. Fungerar som en blod renare

  De sjukdomar som kolera och malaria kan behandlas med citron vatten eftersom det kan fungera som en blod renare.


Read more here!

Mobilbloggning!!!!

19032011353 (MMS)

Säger bara vilken måne, full, lyser starkt och står verkligen i centrum i natt. Den komma lysa upp hela jorden då lamporna släks för natten ;-) "svårt att knäppa på månen men lite smak"


Mobilbloggning!!!!

19032011352 (MMS)

Chilinötter är nog de bästa som finns och bättre mycket bättre än godis :)


Gry Forssell

Hon kör verkligen hårt. Både programledare i BigBrother och Körslaget. Gisses hennes liv verka vara roligt och stressigt just nu ;-) Live på Lördag och sedan Söndag också. Men jag tror de är grymt roligt!!!

Klicka på bild för mer info!

Ps; Plus Radiopratare!

 


Vecka 11

MÅNDAG den 14:de - Praktik

TISDAG den 15;de - Praktik, tvätta 13-16

ONSDAG den 16;de - Praktik

TORSDAG den 17;de - Praktik, Interjuv

FREDAG den 18;de - Praktik

LÖRDAG den 19;de - Ärenden på stan med C, slappa/mysar dag.

SÖNDAG den 20;de - Ta det lugnt.


"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"Beställt - Skopunkten

Jag bor i UMEÅ men skickar ändå efter??? =/ haha, men de är ju så fruktansvärt svårt att hitta i byggnaden om man hittat favoriter på internetsidan så, eh vafan bju på det denna gång vill säga. Har man lite tråkigt så har man tid att kolla på skor om man är skoälskare ^^ Fast skulle kolla på (förskoleskor) men blev dessa;


Utseende - Ansiktsmask

Vad har jag på mig tro ni?

- sport bh (en hemma slapp vana sedan vi flytta till umeå)

- Ett slappt linne från Nelly tror jag

- Lagt på mig en Chocklad ansiktsmask som ska få ligga extra länge.

- (sedan blir det färgning av ÖGONBRYNA också)SUPER måne imorgon!

För mer info, klicka på bilden!

 


110318 - Fredag

Då var det dags för de efterlängtande avslappningen och soovmorgonen imorgon... Nu blir de soff (ligg) läge hela kvällen ut och lååång sovmorgon imorgon tills vi sticker på Ö&B ^^

Grannarna ser att vi myser.

Myspys.

Köpte lite (billiga) ljus idag.

Det känns verkligen då man inte bor

med mamma då man kunde

beställa och få direkt typ. Nu måste man köpa

FEJK ljus som brinner upp DIREKT!!!Mobilbloggning!!!!

Hejsan lärare, då har man gjort halva dagen typ. 3, 5 timme kvar med barnen sedan hem och duscha och bara ta de lugnt innan man somna för dagen vilket komma gå rätt fort för mig idag ;-) fick också väldigt med beröm att jag är duktig osv. Känns bra!


Mobilbloggning!!!!

Godmorgon! Sista dagen eller tidig morgon idag. Idag är det sista dagen på praktiken. Vilken iof känns tråkigt, men komma nog tillbaka sedan igen ;-) i veckan har jag sagt att jag har varit grymt trött men de GÅR seriöst inte att gemföra med idag. Idag är jag grymt trött. Oså är de antigen visdoms tanden eller öroninflammation på gång som GÖR mig mör bultad!


Mobilbloggning!!!!

Just det ja, idag har man gått i skolan i 2månader. Tänk vad tiden kan gå fort då man har roligt? ;-)


Avskrivning av tankar osv.

Just nu är det sjukt mycket som snurrar i min skalle om allt och verkligen ingenting. Det första är ju självklart att man har blivit vuxen och egen lägenhet osv. Andra är att man har börja studera och att de är sjukt länge kvar tills man är klar och äntligen få komma ut. Komma sakna min praktikplats, barnen och personalen. MEN de har skrivit upp mig på deras vikarielista som de ringer då de är någon sjuk. Så kanske kan fara och jobba ibland där ^^ Sen är de ju också att man vill ha ett fast jobb så man kan sluta tänka på något då man kommer hem efter jobbet.

FAST, det är en sak som trynger mig varje dag, en sak som jag verkligen ångrar att jag "sket" i. Att man kan tänka så dumt och vara så rädd för förnying och en möjlighet skiter man i de och inte VÅGA? Just nu svider det i hjärtat och tänker OM jag skulle våga hur skulle de sett ut nu då? Ja, den frågan kommer jag nog aldrig få för jag har sumpa möjligheten.

Men händer inte de man vill så betyder det att man inte ska få ha de så. Tänk om jag tex hade stanna på HÖGLAND? Hur hade mitt liv varit då osv. Helsjukt vad livet kunde varit annorlunda om man gjort något ett steg närmre den andra saken. Man har ju en massa frågor om allt och inget, och tror alla har de också ^^/

Ibland tänker man nog för mycket...


Serietips - Desperate housewives

En sjukt bra serie, som iallafall alla tjejer borde se!!!


Mobilbloggning!!!!

Idag blir det en längre och värdefulldag på "praktiken" ;-) varför säger jag faktiskt bara till mina nära och kära! Men glad är jag idag. Hihi! Trött men glad. Imorgon är det sista dagen vilket är tråkigt :(


Mobilbloggning!!!!

Då sitter man på bussen påväg till praktiken. Solen lyser och träden är vita av frost! Trött som ett as fast jag la mig tidigt. "såg inte big brother" :) haha få se reprisen i kväll kl sju :)


Mobilbloggning!!!!

16032011335 (MMS)

Lite avkoppling, fotbad och vård, peela ansiktet också. Fötterna bli lena nu igen. Nice!


Mobilbloggning!!!!

Hejsan! Idag börja jag senare och slutar senare. Idag ska jag nästan vara TILL stägning. Vet hur sånna är men, men ändå roligt att se hur de är på denna förskolan. Hur föräldrarna är osv. Just det min handledare sovde på skolan i natt. Eftersom sluta ett möte sent och lång rese tid. Undra om hon sov gott. Återstå och se ;-) ha en trevlig dag!


110315 - heltslutkörd

Jag promenerade inte från praktiken utan promenerade från Universum så blev 30mins iallafall, sedan var de bara att vänta i ca 45min för att gå ner till tvättstugan och tvätta allt som jag sa. Just nu är jag så J-ordet slut att jag tror jag går sönder. Innan jag tvätta mådde jag inge vidare och grymt trött och nu är jag en zombie som har typ knäckt alla delar i kroppen. Just nu skulle jag vilja sticka iväg där man bara kan vara typ gå i IDE, super duper less just nu. Vilket gör mitt humör kort.

Nej nu säger jag Godnatt till er, för kommer somna snart....


Mobilbloggning!!!!

Nu har man snart gjort bort dag två och dagen har gått fort fast jag är grymt trött ;-) när jag komma hem ska jag fixa lite interjuv frågor och tvätta bort från helgen. Alla badlakarn sängkläder osv ;-) få se om jag våga gå hemåt om jag hitta eller vänta till imorgon eftersom jag har en tid att passa Idag!


110315 - Tisdag

Godmorgon!!!

Trött som en uggla... Så blir inge smink idag faktiskt, Få se hur de går att (jobba) idag och sedan tvätta? ;-) Kommer däcka när jag komma komma hem alltså ;) Fast dagen på förskolan går grymt fort eftersom barnen är så "stora"... Ingen vila typ ingen ska ut i vagnen osv. haha, Plus har hittat mig en forskningsfråga nu. Interjuven sker snart också så man få den bortgjord typ. =)

Ha en bra dag!


Amma – så får du smarta barn

Mer info, klicka här!Festen i fredags!

Väntar på att alla skall trappa in...

Söta kärleksparet, (hockeytjej&Soldatkille)

Gänget...

Vi två hjärta varandra ^^

Me and Nathalie...

Barndomskompisarna...

 


YSF Shoppar - Hem kommit!!!

Våran nya (handlamat) väska...

Min nya favorit väska...

Lite nytt och fräst i socker lådan...

Två nya filmer, bilderna jag framkallat och en BH jag beställt här!

 


110314 - Hemkommen

Hejsan!

Då var jag hemkommen och haft en bra första VFU dag, trivs bra och de verka trivas med mig med för de frågade om jag vill börja vika på "lov" och "lediga" dagar... ;-) (Tummeupp) Idag på Vfu;n på morgonen så var det ett av barnen som spydde, och som jag sa till min älskade att alltid efter en vecka på förskola bli jag sjuk så kommer väl ligga nästa vecka i MAGSJUKA... buhu!!!

Nu ska jag slappa ett tag innan middagen skall stökas ordning!110314 - Måndag

Godmorgon!!!

Nej men då ska man väl sticka på VFU då :-) Inte så nervös faktiskt, känns bara roligt. Men är sjukt trött så de finns inte! Kunde inte somna pga Huvudvärk!!!!!! Hoppas dagen går fort så jag kan komma hem och vila lite. Nej nu måste jag sticka till bussen...

Ha en trevlig Måndag!!!110313 - Dagen i ord

Började dagen med Desperate Housewives sedan efter några avsnitt blev det 40mins promenad samt affären och sedan gardirob rensning och städning i gardiroben också ^^ Nu ska jag slappna av och se Solsidan sedan bigbrother "tror ja" eller så se jag de på datorn imorgon eftersom jag skall upp imorgon ;-)110313 - Söndag

Godmorgon!

Natten blev lång, och morgonen lite tidigare, för att kunna lägga sig tidigt ikväll. För att jag ska upp halv sju och börja min VFU på en gammal byggd förskola. Det ska bli intressant.  Det är ju strålande soool ute, tror det få bli en lååång promenad sedan... Först lite Desperate Housewives och mys i soffan... Lite trött idag!!! ^^

En serie jag vela börja se länge och nu ÄNTLIGEN har jag börjat!

 


Filmtipsar - Älskar älskar inte

Denna film var den jag letade namnet på...

Det är en sjukt bra film samt en äldre film också men helt underbar...

 

Det är verkligen en film som få en att tänka på livet och att man ska ta vara på varje minut för man vet aldrig när en olycka kan hända och allt i livet kanske ändras helt och hållet. Samt så mycket för de runt om så de vet inte hur de ska betee sig runt den olycksdrabbade...


Jockeboy har bajsa på sig!!!


Filmtips - Love and other drugs

En grymt bra film, men också lite sorglig pga sjukdommen. Kolla in grym film!

 


Dessa var de jag HÖLL på i melo!!!

Han höll jag mest på... (kolla han har ett M som i Molly, sött)

Ja, SJÄLVKLART VANN HAN!!!

Sen vare också Danny!

Linda...

& Sanna...

 


Mobilbloggning!!!!

Tänkte bara meddela att de jag gillar ligger i toppen. Gillar låtarna erik saade, danny och sanna men gillade också lindas låt. Men vill att erik ska vidare! ;-)


Mobilbloggning!!!!

12032011323 (MMS)

Myser med jordgubbar, ljus och cider "som blev över från igår" och njuter av de till melodifestivalen ;-)


Inflyttningspresent av sötnosen Nathalie!

 


Jeff Dunham

Hämtade ut billjetterna igår. Längtar!!!

Är du intresserad av att gå, klicka in här och kika!

 


Kaffe

Tredje gången gillt trodde vi men inte då. Att köpa gott kaffe är svårt, och då man äntligen tror att man gjort det så är de koffeinfritt, fast de var väl ändå gott men!!! haha tokigt. Tror att vi kommer kolla NOGA nästa gång på vad vi tar. Samma som då jag skulle köpa toapapper. Kolla tusen ggr om de var rätt men så när man kom hem så var de ändå hushållspapper... hahahaha!110312 - Natta till 12:de

Då har man haft den där mini inflyttningsfesten. Komma komma en större senare då fler fler kan komma och närmre sommaren. Men nu är det faktiskt natta, och har tagit min fyllodusch och ska nu sova om V&K godkänner att jag få krypa ner till kojs, samt mr meurle ;-) min man alltså! haha... Men kvällen har varit lyckad och önska att fler kunde ha kommit men har rätt liten lägenhet så 10 räckte gått och väl ;-)

Nej godnatt, kommer med mer info och bilder imorgon, godnatt!!!

Mobilbloggning!!!!

Hej! Idag har vi varit i stan "vasa plan", tog bland annat ut biljetterna till jeff! Sedan hem fixa middag sedan dusch och fixa sig för nu är det inflyttningsfest och vänta nu på att de ska droppa in folk ;-) ha en trevlig fredag allesammans!


Mobilbloggning!!!!

110320113211 (MMS)

En ny smak i cube, den var super duper god och alla på festen gillade den. En ny favorit. Man märker att de är inte ofta man dricker och hittar alltid "nyheter" ;-)


Japan under vatten?

Mer info hittar du HÄR!

 


Idag är det fem år med den bästa!

Tionde mars tjugohundrasex!!! ♥


Filmtips - Tusen gånger starkare

 

En bra ungdomsfilm också!


Saker till lägenheten, (Ikea samt från Jenny)

Fyllde hela köksbordet i huset.

Två fulla IKEA kassar...

Täcke till oss.

Mikro(tjohosan) och matlådor...

Glasbrukar till Pasta...

Glas, kaffetesocker burk, en liten vas...

Lakarn, kökshandukar och galjor...

Ljus, lampa, pizzadelara, sugrör, vitlökspressare...

Kniviar, lådor för mjöl,socker,osv. Rivjärn...

Korgar...

Ramar...

Lite förvaringssaker...

Källsortering...

 


 

Lite smått och gått från affären till rusta.

Gardiner, våtservätter, påsar, tuggummi, trötthetssak...

Detta fick/köpte jag av Jenny i tuppewere bland annat.

Tvbänken...

Äntligen hitta magneter....

Så se burkarna fulla ut ;)

Kaffe/te/socker brukarna...

Lampan osv.

Tvbänken igen!!!

 


YSF Shoppar - Lite smått

Långklänningen jag prata om...

De nya sängkläderna...

 

 


Familjemys!

En liten Jonathan var glad över att fått ett spel av storasyster Josefine ^^

Lanar i köket ^^

 


110309 - Onsdag

Hejsan!

Idag började jag dagen med att se ÄLSKA MIG. Det är en film jag stort rekomendera för alla men mest dem som går mellan 5-9;an i skolan alltså 12-17år kanske man ska säga istället. Hel bra film på hur grupptryck kan orsaka saker, hur de kan hända om de verkligen trycker ner en person osv.

Nu har vi storstäda och tvätta bort all tvätt, och magen är beloten av resterna sedan gårdagen. Plus varma mackor för blev för lite pizza över sedan igår...

Nu ska jag se vidare på en film jag påbörjade se då jag höll på tvätta. Ting!Filmtips - ÄLSKA MIG!!!Här har ni också alla avsnitt så ni kan se hela filmen. Jag tycker denna film ska nå ut till alla och inse vad de egentligen kan orska om man mobba och säger fula ord gång på gång. En film som verkligen gjorde mina tårar rinnandes flera ggr och det gjorde ont i hjärtat då man såg hur jävliga människor kan vara, och att grupptrycket gör så att dem som verkligen bryr sig om personen "låssas" att inte göra det. Nej fy, vill att mobbing ska utgå.

Får inte fram något namn?

Jag kollade på en film förr jätte mycket och ska kolla om den finns finner jag inte namnet på den??? men snälla kan ni hjälpa mig...

Den handlar om; Ett par som är tillsammans, killen är "pilot" och lyckas göra något och fira det med en kompis vid en sjö och ska doppa sig. Han dyker i och så sker en olycka och han vaknar upp på sjukhuset. Han har blivit förlamad midja och neråt. Hans tjej lämnar han och han få börja träna och lära sig att leva med att inte kunna gå osv.

Rätt gammal film, men grymt bra. Vet någon vilken film jag mena så skriv gärna ner den till mig så jag kan se den igen...


Massa pysslande.

Att pyssla med "ikea" sakerna tog längre tid än jag hade tänkt. Nu blir de sova och sedan upp imorgon för stoooor städning och tvättning... Sedan fortsätta med "ikea" pysslet imorgon också ^^ Först diska sedan låta de torka sedan lägga i tex MJÖL ;-) Ska man vara dryg så skall man.... Nu blir det sängen, Godnatt!!!!

110308 - Tisdag

Hello!

Idag sov jag till halv tio typ, sovde så gott men så kom mamma och väckte mig för hon skulle fara på möte. Bara varit hemma idag vilket har gjort oss rastlösa och vi börja busa springa och leka här inne. haha... När mamma kommer igen så ska vi fara hem till mig i Umeå. Längtar tills tvbänken är uppe och allt annat man också har köpt är på plats... Älskar att pyssla och dona. Till och med städa om man se skillnaden och känner det också ^^

JAPP for hit...

... och tränade innan middagen ^^

 


Mobilbloggning!!!

07032011310 (MMS)

Mysig dag i önskan, med sol och mys!!!


Mobilbloggning!!!

Då sitter nu i bredbyn och vänta på mamma IGEN! Först själevad nu bredbyn ;-) snart skorped! Hoppas Jag! Haha himlen är hel blå, tumme upp!


Mobilbloggning!!!

Då har man varit på jysk rusta och willys. Innan vi for var jonathan tjurig och ville inte ut och fara TILL stugan. Men när vi for från willys SA han såhär: tur att du tvingade med mig till stugan. För då det är såhär varmt vill man inte vara inne. Haha tror han bara blev glad för han fick en leksak som tydligen var på rea ;-) vilket kap! Nu sitter vi och vänta på att mamma skall komma någongäng så vi kan fara iväg snart TILL stugan! Typiskt skulle hon få någon som ville prata med henne då vi är utanför. Komma nog sitta här en timme till troligt!


Filmtips - A lot like love

Så bra film och tips på hur nära ändå den rätta kärleken kan vara fast man inte våga prova!


Hatar ikea just just just NU!

Jag som ville ha denna soffa!!!!!!!

 


Vecka 10

MÅNDAG den 7:de - Fara på ärenden, Fara till stugan i Önskan, träna!

TISDAG den 8;de - Fara hem igen till Umeå!

ONSDAG den 9;de - 13-16 tvätta, stor städa, ta de lugnt.

TORSDAG den 10;de - Min och älskades 5års dag. K & V kommer till oss. Besöka VFU platsen.

FREDAG den 11;te - Stan & mys med KV och sedan Fest på kvällen.

LÖRDAG den 12;te - Kim & Viktoria far hem igen.

SÖNDAG den 13;de - Ta det lugnt!


"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"110307 - Måndag

Hejsan!

Idag så vakna jag halv åtta, för att jag skulle skjutsa mamma min på jobbet så jag kan ta bilen till Jysk. För ska kolla om de finns en gardin där. Hoppas* Sedan ska jag hämta mamma igen vid 11-12 och då ska vi fara upp till bredbyn och sedan till Stugan och mysa!!! Som Jonathan sa när vi precis hade vaknat. - Imorgon far du hem igen!

Längtar tills våran nya tv-bänk är uppe på plats och allt annat jag handlat ^^


Beställt - Cellbes

Mamma har prata länge efter en sådan shopväska så man kan handla på maxi och hitta en för 50kr för båda gröna. Men då måste man ju över en summa och hitta denna vita skönhet ;) Plus hitta födelsedagspresenter till mina tvillingbröder också. Tyvärr inte de de ville ha men något annat jag tror de gillar.... ^^110306 - Söndag

Hejsan!!!

Idag som ni ser, så har jag varit hos min kusin och hennes familj. Myst med Dennis och Jonathan har leka av sig med Nova-Lee. Efter vi varit hos dem så for vi en snabbis förbi hos mormor (som jag inte varit på 6 månader) hjälp vad länge sedan, men har ju varit i Norge och sedan flytta upp till Umeå så man kan ju inte dela på sig. Men drf var det så viktigt att jag skulle DIT idag. För imorgon jobbar mamma och de finns ingen bil hemma så de fanns bara idag man kunde farit dit. Plus att vi skall till stugan imorgon till Önskan. (kanske) fålase!

Imorgon ska min MAN klippa sig samt fara hem (HEM) men jag far hem på Tisdag istället, han har möte drf han far hem imorgon. Mamma min ska ju skjutsa hem mig för alla saker jag köpt på IKEA ;-)

Mobilbloggning!!!

Nu far vi ifrån familjen westman och far till mormor kerstin och myser lite ;-) sedan bli de duscha och krypa ner i mjukis kläder och se big brother. ;-) imorgon bli det träna med patrik och jag lär inte kunna gå dagen efter! ;-)


Mobilbloggning!!!

imag0014-001 (MMS)

Är hemma hos familjen Westman och Jonathan leker av sig medans jag myser med Dennis ;-) Mamma är på party i sidensjö så passa på att vara med dennis och hämta durkslag jag skulle köpa av Jenny ;-)


Mobilbloggning!!!

Efter en lång dag med en massa åkande (15milggr2) ikea shoppade och värk i fötterna för att gå så mycket i KLACKAR hela dagen är bena väldigt slut på ;-) ögonen klara jag inte ha uppe, somnar snart. Nej nu måste jag säga G............od na.........tt! haha skoja! Nej hoppas eran lördag varit lika bra som min, nu är det söndag!


110305 - Lördag

Hejsan!

Som ni ser så har jag varit i Sundsvall på Ikea hela dagen. Så jag är grymt trött slut på och sliten. Sitter som en zombie i soffan och se på ANDRA CHANSEN i melodifestivalen. Har verkligen handla en massa idag oså få vi se om man köper sig en soffa också ;)

Nej nu ska jag stänga ner min ÄLSKADE dator och vara social med mamma min, fast har ju sociala mig med henne heladagen men känns fel att sitta med datorn då vi ska se melodifestivalen. SNART ska jag ta en efterlängtad dusch också... Längtar!

Kolla vad söt sak mamma fick på alla hjärtans dag ;)

 


Mobilbloggning!!!!

05032011296 (MMS)

Tror faktiskt att denna härliga soffa ska bli MIN ;-) eller våran kanske man ska säga! En mjuk och en bäddsoffa härligt. ;-) tumme upp!


Mobilbloggning!!!!

Det är sjukt vad allt känns billigt när man handlar på ikea. Har kunna handlat som jag tänkte vänta och handla :) och allt som allt gick på lite MER än 1000kr Trodde och tror att allt detta skulle gått på 5000kr om man handla någon annan stans ;-) längtar tills jag far hem till mitt hem :) men få vänta tills på tisdag :( haha.


Mobilbloggning!!!

Du har man handlat en omgång, ätit fläskfilé och nu kör vi en omgång TILL för de vart så billigt ;-)


Det som står på listan idag är;

Tillsammans med MAMMA ♥


Jag är lyckligast i stan!

Varför är jag lyckligast i stan? ^^

 

Jo, för det första har man ju världens bästa föräldrar. (mamma&pappa alltså) Världens bästa kramgoa bröder. Framförallt också är att jag har världens bästa pojkvän också som jag snart fira hela 5år tillsammans med ♥. Plus att det har kommit in så fina vänner i mitt liv och allt går så bra just nu så jag är så LYCKLIG!!!

 

Nej ska sluta (tönta) mig. haha, men vill att dem som betyder mycket för mig skall veta det. Hatar de folk som inte berätta det och inse då de är försent att det är försent. Så en sak till er alla. Ta hand om varandra ^^

 


Blåsigt och kallt till helgen!!!

Ett djupt lågtryck norr om Skandinavien medför just nu kraftiga västvindar i Norrland. Vinden avtar fram på dagen och det blir mildare och plusgrader i kustlandet. Till natten blir det dock kallare igen.

Sol och plusgrader på fredag

Större delen av landet får soligt väder och plusgrader på fredagseftermiddagen. Det kan dock bli en del moln i söder och snöbyar i fjällen.

- Det blir plusgrader i hela landet men det blir också blåsigare, även om det inte är några hårda vindar, säger Anders Nylund.

Kallare och blåsigt på lördag

Plusgraderna var bara på snabbvisit under fredagen. På lördagen kommer kalluft ner över större delen av landet.

- Det blir blåsigt på lördag men inte så kyligt, säger

Snö och regn i östra Svealand och på Gotland men i övrigt soligt väder.

Fint Vasaloppsväder på söndag

Temperaturen kommer att ligga strax under noll grader under Vasaloppet på söndag.

- Det soligt men ganska blåsigt, säger Anders Nylund. (hittatpådennasida)

 

 

Som ni vet så hatar jag när det blåser oså är jag utan min älskling

plus sover i mitt gamlarum som hörs mest i.110304 - Datorn

Gud vad jag är rädd om min dator... Darra då min bror lånade den, vet egentligen inte varför. Nej detta är min "kärlek" min dator ;) ♥ Jag saknar min andra riktiga kärleks kärlek CM

JN älskar sin CM

 


Mobilbloggning!!!!

Då var man i övik igen, Haha! Åkte ju tillsammans med min älskade men vi komma inte ses fören på tisdag igen :) Just nu sitter jag mamma och Jonathan hemma hos Anders. Mamma tvätta massa filtar och vi sitter och se lets dance. Med världens färska bil godis. Fy vad goda de var ;-) vi bli kvar här till tio skulle jag tro imorgon ikea ;-)


Musiktips - PopularJag tycker denna ska gå vidare, denna tror jag faktiskt har en chans.
Så svenskafolket RÖSTA rätt nästa lördag och inte på fel...
Älskar hans dans och små saker han lägger in ^^

Filmtips - Let me in

Handlar om ett barn som blir mobbad i skolan, men så flyttar det in någon vägg i vägg med honom. Blir vänner men han tycker de är konstigt hur hon luktar, varför hon går barfota och inte vet när hon fyller år, eller får presenter. Man kan verkligen kalla att han BLI MOBBAD så man nästan vill slå ner tv för att slå idioterna som mobba honom. Men man förstå varför han (mobba) honom när man få se hur han blir behandlad av sin egna storebror. (alltså han som mobba killen)... Jag hatar mobbing och denna film gjorde så att jag hatar mobbingen ännu mer. Hur vissa männsikor kan vara och hur en människa kan hålla sådant innom sig hemma. Skulle inte klara det iallafall!110304 - Fredag

Hello!!!

Idag hade vi seminarium och vi slutade mycket tidigare än vi skulle ha gjort. Så jag tog mig en promenad i detta fina/varma vädret. Blev en 60minutare, tänkte ta bollen men när jag skulle göra situps smärtade de i magen så jag klara inte av det ;) Så hoppade över det.

Just nu sitter jag i morgonrock och skall snart börja packa det sista plocka undan så de är fint då vi kommer hem på tisdag. Fast ska städa på onsdag för vi få besök på torsdag men ändå skönt att tagit bort disken och nya påsar i soptunnan osv.

Vad gilla ni med den (nya) designen?

 


Mobilbloggning!!!!

Jag hatar verkligen denna tiden på månaden. Mår alltid så jävla illa och huvudvärk och yrsel. De är sjukt irriterande och jobbigt. Orka seriöst inge mera! =o Godnatt mina vänner ;-)


Filmtips - The next three days

En film som gör en stressad, men bra ^^

 


110303 - Torsdag

Hello!!!

Idag/Imorse mådde jag skit, samma som igår innan jag skulle lägga mig. När jag stod upp snurrade allt och de svartnade för ögonen och mådde illa/mår illa som bara den... Tror dock jag vet anledningen men den tar vi inte här ^^

Idag har jag plugga lite så jag är förberedd inför morgondagens Seminarium. Imorgon reser vi hemåt också till Övik så skall väl packa ikväll. Turen så kan man slappna av och bara ligga så min yrsel osv försvinner. Lördag blir det IKEA!!!!

En ny färsk bild kommer snart på Designen...

 


Mobilbloggning!!!!

Jag måste seriöst ha plugga för mycket för håller inte koll på dagarna! Förut idag hade jag tisdag och nu tycker jag det känns som att det är fredag imorgon! Haha mitt huvud gör grymt ont! Dumma big brother som ska vara så SENT på kvällen. Kanske börja se reprisen som är dagen efter kl halv sex på kvällen? Nej godnatt på ER!


110302 - Onsdag

Hejhej!!

Idag hade vi skola från halv nio till tolv, vilket var roligt faktiskt. En rolig lektion idag som vi fick pröva på praktiskt. Idag var också mamma i Umeå och till och med på skolan tillsammans med hennes kollegor så åt lunch med henne och surrade lite. Sedan efter skolan så stannade jag tillsammans med Ulrica och Sofia på biblan och pluggade inför seminariumet. Bara en fråga kvar men osäker på ena. Så ska klura på dem innan sängen kallar. Idag har jag också hunnit med 40 mins promenad och lite situps och armhävningar... Plus måste jag tillägga att mamma for till lägenheten till gubben och lämnade korvstroganoff så nu har vi MYCKET... ;)

Bokade också nu tillsammans med bror Andreas och min älskling ett besök i Umeå arena 15 april nämligen på Jeff Dunham... ;)

Ska skratta så jag få träningsvärk i magen ^^

 


Pluggat och sett Sofias änglar!

Då har man läst en massa sidor i boken Lära till Lärare, samt sett Sofias Änglar. Idag var de en hemsk upplevelse i programmet. Har en (erfarenhet) av hur det känns så idag var det riktigt hemskt för mig som såg på den också. Visst man tycker alla avsnitt av dessa är hemskt att folk får uppleva. Men händelsen idag har jag själv stött på vilket gjorde det så mycket jobbigare och tänkte tillbaka på allt man gått igenom...

Tack Mattias & Johnnie!


Samt har jag på Den hemlige miljonären också nu, det programet är också ett bra program för dem som har det svår ekonomiskt. (blödig tisdag) helt enkelt...


Livet är tyvärr inte rättvist vilket är bra för oss att få se, vissa sover under broar osv. Tex när vi var i Norge (Oslo) och såg alla uteliggare som frös och sitter där med EN marshall bara medans man går med dunjacka och ska in under tak och få värme. Så hemskt! Fick alltid dåligt samvete då jag bara gick förbi dem och inte gav dem mat eller pengar. Men måste tillägga, sista dagen i Oslo så la jag 20-50 kr i en av de uteliggare i deras burk. Hon vart såååå glad! Visst de går nog till knark men gjort någon människa glad iallafall värmer...

Myspys på Paradisbadet i Övik!

Jonathan, är ju som en fisk.

Se han KAN simma!!!!

And the twins too ;)


SJUKT?


Filmtips - Ghost

En film som verkligen får än att tänka!


Filmtips - Båda Mean girls

Ettan är ju alltid ettan, eller hur?

Men tvåan var faktiskt bra ;)

 


Filmtips - Shes all that


Mobilbloggning!!!!

Väntande är de värsta! 11minuter kan gå väldigt segt ibland :)


110301 - Tisdag

Hejsan!!!

(som ni ser har jag bomba med tidinställda inlägg) hihi! Hade så mycket jag ville få in igår kväll så fick lov att fylla ut de under hela dagen idag ;)

Idag skiner solen och fåglarna kvittrar. Lite sådär vårkänsla faktiskt. Tog med en prommenad hemåt från skolan vilket var underbart skönt. Nu är det tvätta på schemat plus läsning och seminarium uppgiften. Bli en lugn kväll helt enkelt. ;) Plus var på en av de tråkigaste föreläsning idag så de finns inte. BLÄ kunde ha sovit kvar i sängen! Nej nu ska jag springa ner i tvättstugan och börja ^^

Filmtips - Hur man blir av med en kille på 10dagar


Filmtips - Tio orsaker att hata dig

Grymt bra "kärlek,ungdomsfilm"


YSF Shoppar - Från H&M+ Oriflames + tenta present

Några gulliga linnen.

Klocka, handkräm och fotkräm.

Parfym...

Vissa saker redan sagt, men plus en börs. Ögonavslappnare och tentagåvan av mamma, en hårborttagare. (återkommer med den senare) ;)

Jeans Shjorta...

Snygg tröja...

Två slappisar. + En långklänning jag inte knäppt på. (kommer)


Vecka 9

MÅNDAG den 28:de - Lektion 13-15, Baka massa bröd.

TISDAG den 1;a - UB, Infomationsökning 10-12, Tvätta 13-16, Plugga! "Promenerade hem från skolan"

ONSDAG den 2;a - Lektion 8,30-12, Plugga! (mamma är i umeå med jobbet hennes) "tog 40mins promenad + armhävningar osv"

TORSDAG den 3;de - Plugga! "Tog 40mins promenad"

FREDAG den 4;de - Seminarium 8,30-12, Resa hem till Övik (igen).

LÖRDAG den 5;te - Ikea tsm med MAMMA ♥

SÖNDAG den 6;te - Hälsa på hos familjen Westman och Mormor..."Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


Igår i Studion...


Filmtips - Taken

Går inte att säga mer än, sjukt bra film alltså!!!!


RSS 2.0