YSF Shoppar - Gotland & Övik shopping

Köpte till Jonathan... :P

Köpte en tröja var till grabbsen...

Gotlandsshorts.

Lite mysslappar tröjor.

Kjol och skärp.. BILLIGT!

MP3. blev less på telefon som inte tog emot låtarna.

Gotlandsros väska (grööön)


Köpte i övik på cubus... (idag 27/7)

 


Går och suger på sånna näst intill helatid...

270720111824 (MMS)

Går och suger på sånna näst intill helatiden. Utan en i munnen är de mycket slam men känns det lite bättre med!


Sötaste lille bror på 6 eller? Kom upp och...

260720111797 (MMS)

Sötaste lille bror på 6 eller? Kom upp och sa grattis här få du en present. Plus så SA han, jag har saknat dig jätte mycket! ;-)


Hej! Nu ligger jag äntligen ny duschad och...

Hej! Nu ligger jag äntligen ny duschad och redo att sova i vanliga sängen, resan är över ;-) imorgon bli de kalas eller om 6timmar :) haha puss och kram!


Då var vi påväg till övik igen! :(

250720111783 (MMS)

Då var vi påväg till övik igen! :(


Vaknade av att pappa vivvis och bröderna s...

250720111780 (MMS)

Vaknade av att pappa vivvis och bröderna sjöng för mig. Mysigt att vakna upp vid dem en födelsedag ;-) Födelsedags frukost/lunch. Komma sakna pappa och vivvis mat ;-) <3


Vadå blöt mellan evelin och jada resturang...

220720111744 (MMS)

Vadå blöt mellan evelin och jada resturang. Haha


När jag hade sminka mig klart, började jag...

220720111743 (MMS)

När jag hade sminka mig klart, började jag gå mot evelin och vädret la om. Åska och ös regna, när jag var framme fick jag låna kläder av evelin. Bla tröjan jag ha på och blåst med hårfön så de vita legs torka. Snart bli de middag och sen krogen. Ska träffa kusin kicken med killar. Grymt vad jag saknat evelin ;-)


25 tusen hushåll är utan el på gotland! De...

25 tusen hushåll är utan el på gotland! Det var storm klass ett och de säger att de ska hålla på över blekinge gotland och ett till ställe över natten.


Idag har jag varit med om världens oväder....

Idag har jag varit med om världens oväder. Aldrig varit med om dyligt. Hoppa till och börja skaka. Såg en blixt framför ögonen med flera i en. Grymt men blev rädd :) all ström är borta från stan.


110720 - Onsdag

Idag var det inte sol/bad väder så vi tog på oss skor packa ner vatten och vandrade iväg, över berg, i skogen och på vägen. Målet var snäck... Verkligen en rolig upplevelse och mysigt... Klättra och se ut över vattnet och bara umgås. En mycket bra dag idag med underbara människor ♥

Promenerade i cirka 4 timmar...

 


110719 - Tisdagskväll


 

Ikväll så grillade vi grillspett och packa ner och tog dramaten och vandrade till norderklint och åt picknick och såg på solnedgången... En mycket trevlig och mysig kväll med massa skratt ;-)

(då vi knäppte kort skratta vi som tusan och blev en massa roliga bilder, dock fick jag all blixt på bara mig så lyser verkligen upp)


Mobilbloggning!!!!

190720111682 (MMS)

Grillning, buffé och solnedgång norderklint :)


Mobilbloggning!!!!

190720111676 (MMS)

Grillning på stranden Sandviken ;-) idag hade vi tur med vädret. Hihi!


Vadå fin kväll? ;-)

180720111664 (MMS)

Vadå fin kväll? ;-)


110718 - Måndag

Hej!

På morgonen tog vi oss en promenad runt ring muren, kutade upp för trapporna till tornet för att få flås, packa picknick, strandsatte oss i åminne och när vi skulle äta kom först några droppar sedan kom det verkligen ett regnfall... ^^ haha, men mysigt var de med picknicken och sällskapet, skratta gjorde vi ... ♥

Sedan var vi på något ställe med massa sten, minns ej namnet. Men här har ni en bild på stället;

Kallt och regnit var det!!!


Fick födelsedagspresenterna tidigt (1vecka typ) Får skin till soffan^^

Stickers!

 


110717 - Resan ner.

Idag har vi varit på resande fot i över 12 timmar, kanske 13-13,5 timmar... Nu har vi fått go mackor och surra lite men nu är det sängen. Idag ringde jag min älskade, gud vad gladast jag vart då jag hörde hans röst ♥ Nu ska jag sova så jag orka stiga upp vid 8 för att promenera med pappa och Vivvis... låååångmorgonpromenad innan dagen starta... ^^ Få se Gotland gåååendes!


Mobilbloggning!!!!

Då sitter vi äntligen på färgan påväg till gotland. De har varit varmt under väntan som var drygt men nu äntligen sista färd resan av tre, snart framme :)


Förra året på Gotland!



Förre årets packning.

Pappa mötte upp oss i stockholm.

I år ska jag packa ner tusentals bikini toppar ^^

Förre året gick min älsklingsgröna sönder :'(

 

NU ÄR VI PÅ VÄG, JUST I DETTA NUET!!!

 


Godmorgon, varit vaken sedan halv sju och ...

Godmorgon, varit vaken sedan halv sju och sitter nu på bussen tillsammans med mina bröder påväg ner över till pappa, till gotland. Grymt vad vi ha längtat och längtar tills vi är framme! ;-)


110716 - Klart

Nu har jag ladda med musik i mobilen så man kan lyssna och läsa vägen ner söder... Mamma fixa go mackor och massa gotta på färden ner, som körsbär ♥ Packat och stängt igen resväskan och ska nu packa ner datorn så allt är klart så man kan ta de lugnt med mamma ikväll. Jonathan sover hos borta ^^

110716 - Lördag

Hello!

Idag är det självklart också mulet ute, så vi ska fara och besöka min kusin med familj... Det var länge sedan så ska bli mysigt att få umgås med den lille dennis medandraord.

Nyss har jag kommit in efter en 40minuters promenad och samt duschat också, ska nu klä på mig resterande kläder och äta lite macka och sedan far vi som sagt.

Ikväll blir det som ta de lugnt packa ner de man packa upp för i morgon blir det en tidig morgon eftersom avgången söderut är så tidigt på morgonen =)


110715 - Fredag

Hello!

Idag steg jag upp vid 10 kanske, for iväg och lämnade två av de ringar jag sålde så nu är dem hos sin nya ägare ^^ sedan åt jag frukost och drack kaffe med mamma på altan. Efter de packa jag om lite i väskan så de kläder jag vill ha i övik fick hamna i en annan väska jag låna av mamma. Sedan tog jag mig en promenad på 40minuter. Tror jag ska ta en ikväll också, de är ju så skönt då man börja och gå så man vill gå längre men kanske bättre att dela upp och gå 40min först och sen kanske 50-60 min nästa sväng :)

Jo ni jag saknar denna man,

tur så smsa vi lite nu och då.

De kosta inte så jätte mycket!



Då var man på stranden igen! Jonathan är j...

140720111597 (MMS)

Då var man på stranden igen! Jonathan är ju som en badboll som helatiden kan vara i vattnet :)


Ändå så var de rätt onödigt att fara hem v...

140720111592 (MMS)

Ändå så var de rätt onödigt att fara hem vill umeå för två nätter. Men packade iof och tvättade plus fick träffa älsklingen men ändå. Tur man har månadskort så de inte bli allt för dyrt att resa mellan ;-)


Fy vilken plåga det var att styra denna re...

140720111593 (MMS)

Fy vilken plåga det var att styra denna resväska till busshållsplatsen! Tur att en del saker ska stanna hos mamma i övik ;-) plus att min handled gör ont så plågades mest för de!


110714 - Torsdag

Hello!

Då har min älskling åkt och om 10 min går hans färja över till Finland.. Kommer inte träffa han på 16 dagar. buhu! I 7dagar kommer jag inte ens kunna ringa till honom eftersom han är i finland då... Blir så dyrt ju!

Men jag kommer nog ha fullt upp med att umgås med Pappa, vivvis, bröderna och kommer träffa underbara Evelin då jag är på Gotland så de kommer nog gå bra! =) Tur att vi reser samtidigt så de inte skulle blivit ännu längre väntan!

Nej ska palla mig in mot stan för att göra några ärenden, sen hem och tråka!!! =)


OHMYGOOOOOD!


Egentligen
, vad har jag gett mig in på... ???

Kommer ha pirr i magen varje dag nu under många veckors tid ;o

Men jag vet en som blir glad iallafall så,

värt är det men pirrandet kommer knäcka mig!!!

varför tror man alltid att man ska misslyckas?

De borde suddas ut ur hjärnan!!!



110713 - Sammanfattning från Facebook!

Klockan 13,00; Tvätta en massa tvätt, sedan packa undertiden också jag tvätta. Palla mig på affären för vi har inge bröd kvar!!! Gubben jobbar dubbel pass så är ensam hela dagen, jag som ville passa på att träffa han men få ju sova med han iallafall! Imorgonbitti far han till Finland... Jag åker på fredag ner till övik och sedan söndag far jag till Gotland med bröderna ♥

Några minuter senare; Första två maskinerna inne, och verkade som att torkskåpet funkar igen ;-) I hope!

Klockan 15,00; Nu snart kan jag verkligen packa påriktigt då allt är torrt&rent ^^

Klockan 16,00; Då har jag hämtat all tvätt från tvättstugan kläder huller om buller på sängen... =) Roligt och packa men man är alltid så nojjig så i slutänden ta man med sig halva garderoben ^^

Klockan 16,45;
Nej cykla ner på affären (hinner inte promenera). Sedan kommer Emelie och Erik med hyllan!! längtar!

Klockan 18,40; Då har Emelie Harnerud & Erik Sumarno varit här en sväng och vi har gjort affärer och nu är hyllan i mitt hem. Dock kommer den inte vara uppe fören efter resan. Dock tror jag att jag få ta och bjuda hit min händiga bror Andreas Nils Valentin Nordin för man måste vara tre och Ante är ju bra på att bygga ihop saker... =) ♥

Klockan 20,00;
Igår läste jag klart boken - När ingen annan ser! Den var hemsk men ändå bra... Något jag rekommendera stort. Början är väl inte så rolig att läsa som jag visat er här, men en lärorik bok om vad saker och ting verkligen förstör om man är egoist!

Klockan 21,00; Gud va jag hatar att packa.... De är ju hur mycket som helst, Kläder för sol, strand, om de är kallt, fest. Sedan skor efter bad, fest, regn och ut&gå. Underkläder och bikini. gisses! =) kommer säkert glömma något också!!! Gav upp packningen och börja med att färga ögonbryna, sedan skrubba jag ansiktet hoppa in i duschen för andra gången idag =) o snart kommer min älskling hem och då ska vi mysa framför en film och njuta av sista kvällen tillsammans på cirka2 veckor :o gisses, först gotland/finland sen ses vi igen den 30de juli för bröllop!

Haha orkade inte skriva om allt så jag sumerade allt här som jag skrivit under dagen på facebook! ^^

Nu blir de som sagt duscha och raka bena osv. Trevlig kväll!


Min midsommar (fotatavangelica)

Ja, bilder säger som sagt mer än ORD!

 


110713 - Onsdag

Hejsan allesammans!!!

Som ni nog insett så har jag bara mobilblogga från stugan där de var super dåligt med mottagning. Några inlägg kom fram vissa inte, men men inte hela världen helt enkelt!

Nu är jag hemma i Umeå igen, för att packa om och tvätta upp all dyngtvätt för att sedan på fredag åka ner till Övik som mellan landning och sedan vidare till Gotland på Söndag. Gud vad jag har längtat efter denna dag alltså. gisses!!! Dock kommer jag sakna min älskling IGEN då vi vaar i väg på olika semestrar. I helgen var han i Sundsvall på Gatu och jag var i stugan med kass mottagning, nu far han till FINLAND vilket kosta en förmögenhet att ringa till varandra... Hmm! De gå nog, sakna är som bra!!! haha

Dagens planer är som sagt att tvätta och min tid börja om cirkus 10min, redan fixat Ikea kassarna med tvätten och ska väl börja rulla mig ner mot stugan. Sedan då jag är klar ska jag på affären för vi måste ha bröd till frukost imorgon =)

Puss på älsk ♥

 


Vecka 28

MÅNDAG den 11:te - Vara i stugan...

TISDAG den 12;de - Fara hem från stugan idag, träna i kyrkan, resa hem till Umeå!

ONSDAG den 13;de - Tvätta 13-16. Packa! Emelie & Erik kommer med hyllan... Cykla i 20min.

TORSDAG den 14;de - Älsk reser till Finland idag. Packa! Resa till Övik!

FREDAG den 15;de - Promenad 40min... Ta de lugnt och skönt!

LÖRDAG den 16;de - Promenad 40min... Hälsa på Kusin Jenny med familj!

SÖNDAG den 17;de - 8.10 börja resan emot GOTLAND ♥



Pippi kiosken ^^

"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


Min helg i Övik/Önskan


Orup sjunger.

De var grymt mycket folk!

Väntan på att få fara till önskan...

Lite dop.

Bad på strand.

Sedan ett dopp inne i skorped center.

Ja en kort sammanfattning i bild av en fantastisk helg...

 


YSF Shoppar - Nytt!


En visbytavla.

snygg staty!

Kylbag.

Linne av mormor.

Två blå kjolar av mormor.

Detta är från Nelly, en blomkjol/shorts, bälte och byxdress.

 


Älsklingens helg!


Jo, de ser ut som de har haft det bra.. ^^

(Bilder tagen från Martin, Hanzon och Clayton)


Mobilbloggning!!!!

Godmorgon, då ha man varit i kyrkan och övat. Lite ring rostig efter att vara nyvaken men nu bli det övning till dagens inkomst. Nu kör vi mot kroksta! ;-)


Mobilbloggning!!!!

110720111573 (MMS)

Fört på dagen var vi i skorped center och bada i en liten sjö dock var de mulet och tråkiit! För en stund sen kom vi hem från sista dopet för denna gång i stugan. Undertiden vi bada så lyssna vi på åskan och simma runt :) nu bli de mys först framför lotta på liseberg sen johan falk sen sova. Imorgon bli de att träna och sjunga i kyrka!


Mobilbloggning!!!!

100720111522 (MMS)

Då myser vi framför björn bröder och mamma och jag dricker en öl med lime i. Underbart och mysigt! Jonathan ligger i min famn och myser, hoppas han somna. Varit sena kvällar för honom!


Mobilbloggning!!!!

080720111490 (MMS)

Vadå njuta av livet? Nyss badat i nästan en timme sedan tillbaka till stugan och sola med boken och en corona med lime i ;-)


Mobilbloggning!!!!

080720111485 (MMS)

Kvällen har varit fantastisk. Gott rosévin god musik. Sedan träffa på svärmor och hennes vän som bjöd på mer vin. Efter då kylan kom gick vi på harrys och köpte och surra. Nu sitter mamma och jag i soffan och dricker rosé flaskan som vi lämnade hemma ;-) snart sängen bara snart.... Godnatt! Plus saknar min älskling!


Mobilbloggning!!!!

070720111479 (MMS)

Kvalité tid som mamma säger. Dricker rosé vin sjunger till orup!


Nu kollar jag på honom till 20,00!


Tror kortet är taget sommaren 2003 då G.E.S var och gästade!

 


Mobilbloggning!!!!

070720111478 (MMS)

Kunde inte låta bli att köpa ÅT gubben min då jag var inne på cubus. Storm rea! ;-)


Gubben köpte en bok igår...


... de är verkligen inte vanligt ^^

 


Emelie 21år!!!

Christopher och Fredric

Tysk, en vän och Erik...

Emelie & Jag!

Allesammans!

Födelsedagsbarenet i grönt ^^


Sen gick vi in.

Husparet ^^

Jag och hjärtat! ♥

 


Utseende - Emelie 21år...

Långklänning och lite smycken sådär ^^

 


Mobilbloggning!!!!

060720111450 (MMS)

Sitter med älsklingen vid umeå älven och äter sallad :)


YSF Shoppar - Nelly

Härliga byxor, skall använda då jag reser hem till övik.

Underbart med keps till gotland så man inte så solsting!

 


Mobilbloggning!!!!

050720111447 (MMS)

Från soffan till er. Velat ha varm choklad med vispgrädde länge så ska njuta ;-)


Skryter!

Kollar på allsång på skansen....
Tänk att pappa har varit inne i MÅNS lägenhet... =)

 


Visst är båda dessa gubbarna förredetta programledare för allsång på skansen?

 


110705 - Min dag...

Min dag; Fotbad och sett the vampire diaries. Sedan blev det 60minuters promenad och 10minuters hemma gym (armhävningar, situps, plankan, plankan på sidorna). Efter det blev det kroppsspa, få igång blodcirkulationen i kroppen, skrubba ansiktet... Hemligheten är för allt detta är derma seta... Sedan skrubbade jag också kroppen osv. Nu sitter jag i min GULA one piece äter middag. Nu snart allsång på skansen på svt. ♥

Se, det funkar... Under fötterna blir grymt lena... ♥ perfekt till sommaren.

Tog en promenad längst älven. Ska någon dag ta hela svängen.

Man blev grymt len och ren i ansiktet. Det känns...

Detta har jag använt under min spa dag...

Sedan blev de renpustning.

Skrubba ansikte och kroppen...

Sedan smörja in kroppen och lite deo...

Sedan ner i one piecen...

 


110705 - Tisdag

Hello allesammans!!!

Då har gubben stuckit till jobb (han blev glad att jag gjort matlåda åt honom) och jag kände att man kanske ska ta hand om sig själv dag idag.... Börja med ett varmt fotbad och undertiden kolla man på the vampire diaries ♥ Sedan blir det ansikts rengörning och kropp.... Fast först en promenad innan jag börja med resterande av kroppen.

Gud vad jag längtar tills på torsdag 7/7 klockan sju.... ♥
Gud vad jag har saknat citronvattnet... Sååå gott och så bra på många sätt


Vecka 27

MÅNDAG den 4:de - Tvätta 13-16. Ut och gå 30min!

TISDAG den 5;te - Måbradag fotbad peeling skrubb osv. Promenad på 60 minuter.

ONSDAG den 6;te - Promenera 40min, liten piknik vid älven med älsk. Gratta Emelie, grilla och dricka gott med dem...

TORSDAG den 7;de - RESA till övik. Orup 19-22 på parken tsm mamma.

FREDAG den 8;de - Fara till stugan...

LÖRDAG den 9;de - Vara i stugan... Promenad på 60 min...

SÖNDAG den 10;de - Vara i stugan...



"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"



110704 - Måndag

Hello!

Gubben har farit till jobbet och jobba till 21 ikväll. Jag ska tvätta och fixa en matlåda till honom till morgondagens jobb. Läsa lite bok, digga musik sjunga och leva livet... Sedan efter man tvätta ska jag lägga ner lite kläder i resväskan ♥ 13 dagar kvar till vi far till Gotland, till PAPPA ♥


110703 - Söndag

hej!!!

Har inget att skriva om sådär om mitt liv så lägger upp saker som intressa mig osv. Men en sak så har jag promenera igår och idag... Så tränat på något vis hela veckan varje dag... Så ska de fortsätta ;-) Nu ropar boken - När ingen ser! Hemsk men har man påbörjat den så vill man avsluta den!!! Den är så hemsk men ändå bra... Tänk att vissa barn verkligen få uppleva detta gör så man vill spy!

Utseende - Lite mys!

Varm oboy (uppvärmd från spis) och The vampire Diarie <3


Serietips - The Vampire Diaries

Så bra serie!!! ♥

inne på säsong 2 nu ;-)

 


När ingen annan ser

Ur boken - När ingen annan ser (verklighetspasserad). "Det var precis som förra gången. Något vitt sprutade ut ur hans kissepinne o landade på pappret, men en del hamnade utanför på badrumsmattan. Blev illamående, Vrf gör han sig själv så illa? Var det mitt fel? Varför höll han så hårt på svullnaden? Varför lät han de rinna ner i toan? Min kissepinne hade aldrig gjort mig så illa!!! Var det någon sorts blod? Jag är chockad. Pappa börja prata till mig som vanligt och tappa upp mitt bad och badar mig som om inget hade hänt!"

När ingen annan ser handlar om hur en förälder lyckas manipulera och lura sitt barn från tidig ålder till tonåren, att något som är så otroligt fel är hur vanligt som helst. Hur lätt en förälder kan förstöra barndomen och tonåren - till och med resterande delar av livet.



Utseende - YSF like too bee brown!!!


Turen!

Ibland har man tur att jobba sent pass på en fredag sista dagen för sommaren.

Jo för då får man en massa varor som kommer bli dålig,

och man tackar ju som inte nej till GRATIS! Gratis är ju gott!!!



RSS 2.0