Troligt många som redan vet,

men ladda upp detta till er som inte vet och är lika stort fan till Twilight;

Välkommen till SvD. Du har hamnat på den här sidan via Google.
Sök fler artiklar om "fjärde filmen av twilight" på SvD.seTill SvD:s startsida

Fjärde "Twilight"-filmen blir två

11 juni 2010 kl 09:41, uppdaterad: 11 juni 2010 kl 10:22

Nu är det klart att den fjärde "Twilight"-filmen, "The twilight saga: breaking dawn", kommer att delas upp i två olika delar, rapporterar Reuters. Filmdistributören Summit Entertainment har också bekräftat att den fjärde filmen kommer att gå upp på biograferna i mitten av november 2011, men har inte gett något datum för den femte.

Nu är det klart att den fjärde ”Twilight”-filmen, ”The twiligh saga: breaking dawn”, kommer att delas upp i två olika delar, rapporterar Reuters. Filmdistributören Summit Entertainment har också bekräftat att den fjärde filmen kommer att gå upp på biograferna i mitten av november 2011, men har inte gett något datum för den femte.

Det har länge spekulerats i att den fjärde filmen skulle delas upp i två delar eftersom historien i den 980 sidor långa boken ”Breaking dawn”, som filmen bygger är, alldeles för komplex för att förklaras i en film.

Innan det är dags för fyran och femman, ska den tredje ”Twilight”-filmen ”The twilight saga: eclipse” ha premiär den 30 juni. (varit redan)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0