110430 - Lördag (Valborg)

Hej!

Då återgår jag till den vanliga Allmänna dagboken. Har under en veckas tid skrivit HÄR...


Har nu plugga sedan 8,30 då pappa och vivis for ner söder över och nu ger jag upp pluggningen och får finslipa mer imorgon när jag är hemma i Umeå, ger som upp för har fastnat liksom. Så nu blir de att duscha och fixa sig för att sedan bege sig till Burön för att fira Valborg där tillsammans med goa vänner. =)

Ha en trevlig Valborg allesammans!

Firas bla med dessa två ^^ haha

 


Dag 8 (Bilder)

Hälsade på Farbror Conny...

Kollade på en massa bilder samt under hela veckan också ;)

Detta är farfar som pappa har ritat 2000...

Denna har PAPPA målat...

I bilen påväg hem från Conny!

 


Dag 6-7 (Bilder)


Efter all shoppande blev de fika paus.

De köpte jeans som framhävade fina rumpor =)

Sedan på kvällen blev de middag på Lottas...

och några öl och vivi (spåde) mig.

Vi reste hem från Ume till Övik, stanna till hos Farbror Svenke för att äta middag!

 


(Sista) Tionde dagen med Pappa & Vivianne...

Godmorgon!

Då har man varit vaken sedan sju för att säga hejdå till pappa och vivianne som for nyss. (8.20 for dem)... Alla vi fyra barn steg upp vid sju för att äta go frukosten med dem och surra lite innan de fick fara ifrån oss denna gång i övik. Vi räknade som sagt att de är 2månader och 3 veckor tills vi ses igen fast på GOTLAND. Snacka om att jag längtar redan och saknar dem som tusan gör jag också. Så glad att pappa hittat denna ängla Vivianne som gör så han skiner alltså ;-) Haft underbara tio dagar tillsammans med dessa två klippor, samt mina bröder också självklart, men de träffa jag lite oftare vill säga!!!

Detta skrev Vivianne på facebook nyligen; På väg söder ut igen. Både glädje o sorg i hjärtat. Glädje över allt fint jag upplevt o sorg över ätt lämna the fantastic 4. (blev rörd) ♥ Betyder gör de verkligen jätte mycket bååååda två!!!Nionde dagen med Pappa och Vivianne...

Hejsan!

Idag var det sista hel dagen tillsammans med Pappa och Vivianne denna gång i ÖVIK. Men vecka 29 ska vi troligast ner till Gotland till dem.... =)

Idag så började jag med att plugga lite granna. Sedan solade vi och lyssnade på de där brölopet i London. Efter lite färg och en dusch for vi till farbror bengt vid klockan ett och hälsade på till någon gång strax efter tre någongång. Då for vi upp till varvsberget och kollade över stan och sedan for vi förbi museeumet som var stängt. Efter de vart det affären och sedan pluggade jag lite till och Vivvis jobbade lite och resterande slappade lite. Sedan börja jag med maten som var klar vid halv sju. Åt och mådde gott och sedan såg vi på talang och därefter blev de spelande med wii till nu. För nu skall vi sova så vi orka stiga upp imorgon för att pappa och vivivnne reser imorgon vid klockan åtta. Känns tråkigt. Men vi räknande och det är bara 2,5 månad tills vi ses nästa gång fast på GOTLAND... Nice!!!


Dag 5 (bilder)


Resan till kvarnforsen tog sina spår i bena.

Många trappsteg var det.

Fint vare.

Fintfint.

Allesammen. Bröderna Nordin och Pappa plus jag.

Kärleksparet.

Slut var vi på efter alla 144trappsteg ner och opp. alltså 288steg ;o

Myser i hamnen innan resan till umeå.

De besökte mig och min lägenhet ^^

 


Dag 3-4 (Bilder)


Massa solande. pluggande och tränande.

Lite spelande på Wii.

Visade sina nya sidor ^^

Spelade också rockandroll...

Roligt hade vi denna kväll ^^


Åttonde dagen med Pappa & Vivianne...

Idag vaknade jag upp hemma hos gubben min. Var sjukt trött alltså. Mös lite med han åt lite frukost plugga lite tog en dusch sedan for jag till pappa och vivvi hos faster inger. Men typ direkt for vi till huset där pojkarna var. Vi planerade kvällen, sedan for vi och handlade och började med maten direkt. Efter maten for vi till farbror conny och fikade och drack kaffe. När vi for därifrån så såg vi på en film och bara mös i soffan. Nu är det sängdags och skall sova så man orka med "sista" dagen tillsammans med pappa och vivianne denna gång. Känns tråkigt men sant. Eller de åker på Lördag morgon men sista heldagen blir i morgon. Aja. Godnatt.


Sjunde dagen med Pappa&Vivianne...

Hejsan!

Nu tror ja det blir sängen, sjuk trött efter en lång dag i skolan. Sedan lite stan med Pappa&Vivis sedan resan hem till övik, middagen hos svenke (pizza) sedan blev de kicken ;) varit här nu kanske en timme. ;)

Godnatt. Kort Sammanfattning, men! ^^


Mobilbloggning!!!!

Då sitter man i bilen igen påväg till övik. Inatt bli de en natt hos gubben min. För pappa och vivianne skall sova hos farter inger inatt och måste sitta med tentan också!


Stjärte dagen med Pappa & Vivianne...

Hejsan!

Idag så hade jag först grupparbete. Sedan kom pappa och vivi till universitetet och vi kollade bla på klockan i biblan. Sedan gick vi ner till stan och shoppade loss. Vi började 12 och slutade strax efter 18. Men under den tiden checkade också de in på deras andra hotell och drack en latte också. Efter shoppande bjöd de mig på go middag på Lottas pub och någon öl och surrade. Det var grymt mysigt. Vart bortskämd idag och hade så mysigt och var sååå lycklig. ♥


Dag 1-2 (Bilder)

Fick detta av Pappa&Vivianne ♥

Pappa & Vivianne på en första myskväll med te och vin.

Kollade ställen pappa bott här i Övik och kollade på kyrkan och gården.

Påväg till Högbyn

De fina stoppet vi gjorde.

När vi klättra upp var vattnet NÄRA. vi blev rädd!

Första grillningen. (feldatum)

Gott!!!

Promenad efter maten.

 


Filmtips - Monster till svärmor

En bra film som var på 4an ikväll.

 


Femte dagen med Pappa & Vivianne...

Ja, idag steg vi upp tidigt för att komma iväg tidigt så vi skulle hinna med upptäcksfärd idag. Vi for till Gideåälven för att kolla på kvarnforsen. Inne i huset stod det haha, här låg jag med (ett namn) detta (datum-93) och vi båda var otrogna. Haha. Vi kollade på vattnet och knäppte en massa kort. Sedan efter alla 144 trappor gånger två for vi till Hamn i stan och tänkte köpa glass men vi gick på UH för att glassa lite. Sedan for vi till huset igen på krönet, och släppte av grabbarna gick på toa sedan for vi till Umeå för att se hur jag har det. Vi for först och hämta nyckel till deras hotel rum (vilket rum alltså) sedan for vi förbi universitetet därefter for vi och handlade på Maxi där en före oss i kön inte hade pengar och blockade rätt länge kön. Sedan for vi hem och lagade mat, kollade på kort, drack kaffe, såg lite körslaget sedan for de till deras hotell och nu sitter jag här själv i lägenheten och har sett klart körslaget och sedan en film innan bb nu lite bb, men tror jag faktiskt ska bläddra över till filmen kvart över igen ;-) Den var bra så MÅSTE se den!Mobilbloggning!!!!

Då var man påväg hem TILL umeå igen tsm med pappa och vivvis. De skall se hur jag har det också se ni :) plus att jag har skola. Suck och stön! Berätta mera om dagen då dagen är slut ;-) men jag lever iallafall.


Mobilbloggning!!!!

Åh jag kan inte somna, det är för varmt, är pigg plus att grannen diggar musik. Buhu! För låter inte som någon i huset och tror de andra sover nu för vi ska upp tidigt imorgon ;-)


Något som fick mig att SKAKA.Lite såhär BB Info!

Är ni seriös???

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!


Fjärde dagen med Pappa & Vivianne...

Hej!!!

Solat idag så färgen har kommit fram... äntligen säger jag bara... som jag hatar att vara bleck... Sedan har man oxå träffat fastrarna Inger, Carin och Eva. Plus farbröderna Bengt och Svenke idag. Men träffat farbror Peter med fast tidigare. Nu saknas bara Conny och Lars-Åke. Hihi. Men träffa troligt Conny till veckan. Lars-åke bo i gbg. Hihi! Varit en underbar påsk ju...♥ Imorgon skall vi på lite piknik sedan reser vi upp mot umeå mellan måndag-onsdag. För jag har skola och pappa och vivvianne skall sova på hotel. samt se hur jag bor också och träffa någon bekant till vivvis om jag inte fattat fel. Sedan åker vi ner till övik igen på onsdags kväll men då sover de hos faster inger och sedan sover de i mammas hus igen torsdag till fredag eller till lördag. De vet inte ännu, serni!

Godnatt. Snart kommer BILDBOMBEN. troligt imorgon kväll!Mobilbloggning!!!!

Wii spelande hela kvällen lång. ;-)


Vecka 17

MÅNDAG den 25:de - Mysa med bröderna, pappa&vivianne.... Resa upp till umeå med Pappa&Vivianne vid tre.

TISDAG den 26;te Möta klassen mellan 8-9 och förbereda redovisningen... Träffa Pappa&Vivvianne först på skolan sedan vandra ner och shoppa hela dagen, sedan middag på lottas.

ONSDAG den 27;de - Grupparbetes redovisning 08,30-16,30. Fara till övik igen efter skolan. Middag hos svenke.

TORSDAG
den 28;de - Umgås med Pappa och Vivianne. Fara och hälsa på hos Conny....

FREDAG den 29;de - Umgås med Pappa och Vivianne. Hälsa på Bengt, kolla varvsberget. Mys med wii spelande på kvällen...

LÖRDAG den 30;de - Sista april! Fest stå på schemat! Pappa och Vivianne far hem idag. =(

SÖNDAG den 1;a - Bakis, plugga.Förra årets Sista april!
"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"

Mobilbloggning!!!!

24042011504 (MMS)

Turen att möblerna är ute på balkongen ;-) solat varje dag denna helg i en timme eller två. Frukost ute har vi också ätit varje dag. Underbart att sommaren är påväg. :)


Trejde dagen med Pappa & Vivianne...

Jag sov ju då länge eftersom jag la mig vid halv sju i (morse) för att jag jobbade natt med gubben min mellan halv 3-halv sju. Jag pallade inte att sova innan så var vaken i 20 timmar sträck. Så nu är man trött. När jag steg upp vid 12 (sov i 5timmar bara eftersom vi åt och duscha så klockan blev 7 nästan 7.30) gick jag ut till Pappi&Vivvis och Patrik på balkongen och började sooola mig. Plockade ihop frukost också och satt där till tre. Men Vivvianne for till H-sand för att träffa en kompis vid kanske 13 for hon. Samtidigt sprang Pappa&Patrik mot gymmet i solen och gymmade och hade en riktigt far&son dag... Jag hann med dessa saker då de var lungt. Aw just Philip moppade efter dem också och "bar" på deras träningsväskor! hihi, men då passade jag på att damsuga, tvätta diska och PLUGGA... Hann med en massa faktiskt. Sedan vid sex kanske kom Vivvianne fram hit till Krönet och vi började elda och städa vid bastun. Då började också Patrik och Philip laga mat, men slutade med att Patrik sedan stod själv i köket och lagade någon form av gratäng tjohosan. Sedan elda vi  på mera och gick ut till bastun och bastua och surrade samt njöt av värmen. Nu var de tänkt att vi skulle se Harry potter del 1 men mina ben kröp så mycket plus att jag sov bara fem timmar i natt och bruka allafall sova åtta ca. Men vivvis&pappis gick också i korgs. Kommer ju en dag imorgon också. eller hur? =)Utseende - Dagens

Idag har jag bara på mig en gul tunika med svarta strumpbyxor.

 


Andra dagen med Pappa & Vivianne...

Hej! & sorry men vill mysa med dem medans de är här!

En mysig dag, med först frukost i solen och fick lite färg. Sedan till kvantum sedan tripp till rättarvägen, arnäskyrka, arnässkola, sedan till högbyn och stanna vid en ån där vattnet rann fint. Sedan blev det middag och de blev min FÖRSTA grillning. SÅÅÅÅ gott det var. Sedan mys med fruktsallad med vitchoklad på :) Sedan mys i soffan med Vivvis och pappi och patrik "bland philip" ante hörde vi igenom dörren ;) Nu väntas de på att killen hämta mig för snart ska vi jobba =)Första dagen med Pappa & Vivianne...


hejsan! "tänkte berätta om kvällen"


De kom strax efter sju, vi har det mesta tagit det lugnt. Fick lite gåvor osv. Grabbarna har ju fyllt år och fick 500kr och en plåtbörs, sedan fick faktiskt ante och jag också. Ante fick 500kr jag fick en taost maskin och ett super fint halsband. sötnosar... Sedan såg vi på HERR&FRU som var premiär idag. (inte så mycket att hänga i julgran nej, inte bra alltså)... Sedan satte PAPPA, VIVVIS och jag i köket och tog té och mackor och surrade till BB var sedan nu är de sängen för massa bus imorgon ;-) Godnatt.

Ps, bilder och sånt kommer då jag är hemma i övik. Har dock bara med mig kamran/datorn inte någon UBS sladd bara laddaren till datorn. haha!!!

Pappa & vivvis. Sötnosarna NR 1 alltså... ♥

(snart blir det "färskare" bilder på de)

 

 


Mobilbloggning!!!!

Hej! :) jag är då expert på att köpa jackor utan dragkedja till fickorna. Suck och stön! Nu är jag iallafall påväg till övik tillsammans med gubben min. Ikväll komma pappa och vivvis. Eller de är iof påväg men haha. Oså kommar elin och ska klippa mig :) wie!


Tubklänningar/studentklänningar tillsalu!

Snygg frän klänning från Nelly.com för 150kr. (s/m)

Snygg vit klänning från JC för 60kr (s/m)

Spetsklänning från Ginatricot för 80kr (s/m)

 

Intresserad. Skriv i kommentar eller skicka på yoursooofine@live.seSmink/handväska tillsalu!

Aldrig använd...

 

50kr +frakt


Coool tunika tillsalu!


Använd 1gång, köpt från Nelly!


Stolek s/m kostar 100kr.


Intresserad. Skriv i kommentar eller skicka på yoursooofine@live.se

SÅLD


Spets Bhar tillsalu!


Aldrig använda!

 

Båda för 50kr för bara ena 40kr.

Stolek s/m 36/38.

 


BH tillsalu!


Denna skickade jag hem, testade den om den var ok de tyckte jag men

sedan då jag använde den kände jag mig inpackad (förstor stolek alltså)

Använd bara 1gång alltså!


Beställt hem den från en bra sida och säljer den för ett bra pris.

100kr få ni denna för och stoleken är 80F...

Intresserad. Skriv i kommentar eller skicka på yoursooofine@live.se

SÅLD


Utseende - Testade att sota ögonen!

Gjorde en snabb variant, så inte sådär jätte snyggt osv.

Men nu förstå jag poängen så ska testa riktigt imorgon igen ^^

 


Less i 100% form!


YSF Shoppar - H&M

En nu härligt vår/höst jacka.

En lång klänning med mönstret leopard & Bälte...

Pyjamas och ringar...

 


110420 - Onsdag

Hej!

Jag säger bara FYFAN vad pinsamt....
Jag hade ju 19:de idag och gick ner för att tvätta men insåg sedan att det var den 20;de... Gawww! Pinsamt, men killen som skulle tvätta sa att det gick bra att tvätta bort de två maskinerna jag redan lagt in. Så glad att det var han som skulle tvätta. Sjukt trevlig och rar kille så, fick till och med torktummla. haha. Hur faaaaaaaan har jag 19:de idag? PINSAMT. min dag är seriöst förstörd. JAG SOM HADE PLANERA som tusan!!! suck! Väntar bara på torktummlaren ska bli klar så ska jag sedan PLUGGA så jag få något ur världen och ha bra sammvete då jag umgås med pappa. MEN TENTAN få följe mig dit. Kan ju sitta som på kvällen då de se film eller lagt sig tidigt osv. ;-)


Idag då jag PÅSK pysslade!


Resultatet (med gardinerna öppen)

Resultatet (med i för dragna gardiner)

 


Framkallat - 676 bilder.

Bilder från sensommarn 2010.. partyn osv.

Norge bilderna...

Nyår2010...

Vårbilder 2011...

 

Längtar tills de är hos mig ;-)

- längtar tills jag kan framkalla SOMMAR 2011 bilderna.Då har man fått järn i sig ;-)

 

BLODPUDDING!!!! ♥

 


110419 - Tisdag

Hejsan!! ;)

Då har man hunnit varit på Ö&B och IcaMaxi med Madde och den söta lilla Ebba! ;) Nyss fått mat i magen, boka tvätt tid och nu snart en härlig promenad i solen ;) Ska först tilllaga en kopp kaffe så förbränningen ger mera, haha!


110418 - Måndag

Hejsan!

Idag har jag varit i skolan hela dagen med Grupp E4. Vi har jobbat på grupparbetet hela dagen och blev äntligen klar så behöver inte tänka på det på en hel vecka nu tills vi ska redovisa skiten ^^ Men då har man ju bara hemtentan kvar som man måste göra också men min pappa kommer hit och jag vill ju vara med honom. Så ska nog sitta i morgon och försöka få bort en fråga åtminstonde.... Nu ska jag bara ta det lugnt eftersom jag är helt slut på i skallen. Blir sista filmen i Twilight filmen (trean) sedan EUM & BB sen sova.

Gotland - Fusk

Det blommar där. FUSK!


Vill till Gotland i sommar också!

Vill till Gotland igen, sommaren där är ju fan underbar så de finns inga ord!!!

Gotland 2010 vill de ska bli Gotland 2011 också ♥

 


Musiktips - BigBrother låten 2011

Tror den är inspelad från tvn men ett smak prov ;)

 


Tipsar - Calzone

Smakade denna i fredags, och den var grymt god och fyllningen var underbar!


Vill redan byta bostad...

 

Jag vill flytta in i de nybyggda husen (ej färdig byggd än) på Geografigränd.

 


Våran bostads "karta"...


Godkväll!

Godkväll!

Det blir en Twilight kväll till Big brother börjar. =) JUST nu hatar jag verkligen rodeny som bara förstör för de andra i huset.... morr! Han borde få lämna BB efter alla tillsägelser och polisanmälningar han fått under tiden han är i huset. Jag hade som BB ledare skulle slänga ut honom helt ärligt. Han borde SKÄMMAS!


Filmtips - LIVET ÄR EN SCHLAGER

Så rolig och bra film!

 


110417 - Söndag

Hey!

Idag har jag inget planerat, bara typ sitta tror jag. Ska kolla på hemtentan och kanske börja på den lite smått. Tror jag ska palla mig ut på en prommenad också. Få se, rätt seg i dag så få se om jag palla mig från soffan... haha! Imorgon blir det grupparbete hela dagen. Som nog troligt hela denna vecka komma bli... Torsdag reser jag hem till övik för pappa kommer på torsdagskväll.... Längtar och ska bli trevligt att umgås med han och Vivianne ^^

Längtar efter dessa två ♥

 


Vecka 16

MÅNDAG den 18:de - Grupparbete 8,30-15. Överaska Amanda som fyller år...

TISDAG
den 19;deTripp till Ö&B IcaMaxi med Madde och Ebba. Prommenad i sooolen.

ONSDAG
den 20;de - Plugga på tentan...

TORSDAG
den 21;a - Resa till övik. Pappa&Vivianne kommer runt 19-20 på kvällen.

FREDAG
den 22;a - Mysa med bröderna, pappa&vivianne. Handla, kolla runt i arnäs och högbyn. FÖRST grillningen. Hjälpa Gubbs med att jobba natt!

LÖRDAG
den 23;de - Mysa med bröderna, pappa&vivianne. SOLA riktigt för första gången utomhus. Städa. Plugga. Bastua på kvällskvisten!

SÖNDAG
den 24;de - Mysa med bröderna, pappa&vivianne....


Pappa&Vivianne!

"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


Mamma!

3 år - Mamma ja älskar dig. 10 år - Jaja mamma. 16 år - OMG morsan går mig på nerverna. 18 år - Vill flytta hemifrån! 25 år - Mamma hade rätt .........30 år - Vill tillbaka till min mamma. 60 år - Mamma är borta. 80 år - Jag skulle ge vad som helst för att träffa min mamma igen. Alla har bara en mamma, och mamma är ju alltid bäst vilket som! ♥


Orden...


═══
═══════════════════ ೋღ☃ღೋ ═══════════════════════
❤ Finns det något du ångrar, så kanske de finns en andra chans ❤
══════════════════════ ೋღ☃ღೋ ═══════════════════════


Tidsfördriv!


SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år (fem år just nu med killen)

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

UTSEENDE
[ ] Jag är längre än 170cm.
[ ] Jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[x] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag går i skolan
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[/] Jag har limmat fast min hand i något.
[/]Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Anorexia
[x] Du känner dig svag.
[x] Du hatar din kropp.
[x] Du har svält dig själv.
[ ] Du har dåligt självförtoende
[ ] Du använder laxeringsmedel
[x] Du tycker att du behöver vara smalare
[ ] Folk säger alltid att du är smal, men du håller inte med
[ ] Du skadar dig själv
[ ] Folk har sagt att du är för smal
[x] Du fryser väldigt lätt

ADHD
[ ] Du är ofta/mestadels hyperaktiv
[x] Du har koncentrations svårigheter
[ ] Du kan inte sammarbeta med andra männsikor
[ ] Du sitter nästan aldrig still
[x] Du pratar hela tiden
[/] Du behöver uppmärksamhet

Bipolar Disorder
[/] Du kan vara vild ibland
[/] Du är lättirriterad
[ ] Du sover nästan inte
[/] Du har bra självförtroende
[ ] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[x] Du har tänkt på / försökt ta livet av dig
[x] Du har humörsvängningar (mensen)

Bulimia Nervosa
[x] Du har spytt upp allting som du har ätit
[x] Du har spytt trots att du inte mått illa
[ ] Du har ingen kontroll över hur mycket du äter
[ ] Du använder laxeringsmedel
[/] Du äter snabbt
[/] Du har tränat så mycket tills du svimmat
[/] Du säger alltid att du är tjock när andra säger att du inte är det

Conduct Disorder
[ ] Du är en mobbare
[ ] Du hotar andra människor
[ ] Du hamnar ofta i slagsmål
[ ] Du har använt vapen som kan orsaka andra skador tex. kniv Etc
[ ]Du har varit elak mot djur
[ ] Du har våldtagit/antastat någon
[ ] Du har förstört någons tillbehörigheter/trädgård utan anledning
[/] Du ljuger ibland
[ ]Du stannar ute hela natten
[ ] Du har rymt hemifrån

Depression
[ ] Du är alltid/ofta ledsen
[ ] Du gråter ofta
[ ] Du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska
[x] Du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum (lägenhet)
[ ]Du kan vara väldigt osocial
[ ] Du har dåligt självförtroende
[ ] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel.

OCD
[x] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[x] Du måste göra särskillda saker tills det känns rätt
[ ] Du måste ha saker i en särskilld ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[ ] Du har skadat dig själv
[ ] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier
[x] Du måste kontrollera saker flera gånger

Schizophrenia
[ ] Du hallucinerar ofta
[ ] Du kan bli förvirrad över vad som är fantasi och vad som är verklighet.
[/] Du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[ ] Du tar inte hand om din hygien så som du skulle kunna
[x] Du är blygVitt har blivit den nya svarta.


Jag gick på stan och hela fönstrets skyltdockor var klädda i vitt. Vitt har blivit den nya svarta. Nu är det VITT som gäller, så passa på att köpa en massa fina vita klänningar på H&M!


Ser fram emot middagen!


Lega i marinad i nästan 2 timmar snart varit på låg värme i en timme i ugn.

Snart blir det safftiga kyckling klubbor i min mun :D

 


TVtips - Arga snickaren

Säsong 5 avsnitt 6, gisses hur kan man skämma ut sig sådär?

Ljuga om något sådanna hemska saker? Jag skulle inte ens vilja göra klart arbetet...

Men Arga Snickaren ville ändra hennes beteende, och vart som en psykolog för henne =/

 


110416 - Lördag med slapp!

Hej!

Nu snart är Andreas i övik igen, han tog bussen vid fyra hem igen, jag har varit Nervös på hur det skall gå, så jonathan få nog inte åka buss till mig ensam fören han är 18 som ante om inte de kanske då han är 20 eftersom jag var så nervös nu ;) haha. Vi har haft en mysig trevlig fredag och lördag med massa mys och skratt. Nu har man tagit en promenad och lagt kycklingen i kryddning snart blir de kyckling och strips till middag. Ska verkligen slappna av och ta de lugnt. Varit mycket nu i flera dagar i rad ;) Imorgon plugg!

110416 - Lördag

Godmorgon!

Aw, varit vaken i kanske en timme men ändå... Igår hade vi verkligen jätte roligt. Vi for tidigt vilket jag är sjukt glad för att vi gjorde. Vi åkte 1,5 timme innan det börja... MEN är glad för efter vi kommit in så kom floken och kön blev oendlig. Det stod halv åtta att man skulle vara där på biljetten men tror de stod på internet att de börja åtta och de började strax innan halv nio och höll på till strax innan elva. Det startade med en liten förvärmning av en gitarrist som var grymt rolig och duktig också. Sedan började det roliga. Tyvärr fick man inte fota, som dock rätt många gjorde men jag vågade inte för de var typ tusen personal som gick runt och sa till. Det var iallafall dockorna Walter, Achmed, Achmed jr, Peanut, Jallapeno on stick samt kom det fram Jeff i dock form och en Peanut i mindre form också ^^ Jag skrattade som aldrig förr och det var grymt roligt... Jag är super glad att jag for och de var mysigt att fara med lillebror ante och älsklingen kicken ;-) När det var slut fick man stå i jackkön i 30min sedan gick vi till bussen så insåg vi att det går ingen buss så vi började vandra in mot stan, vi gick nog 30-40min och sedan då vi kom till Vasaplan gick det ingen buss till Carlshem fören halv ett och klockan var kvart i tolv, så vi gick till MAX och åt mat för alla vi tre var hungriga... Sedan gick vi till bussen och slappna av innan vi gick och la oss och sov ^^

Det var dagen igår för oss! =) Minnes värt och roligt!!!!!!110415 - Jeff Dunham live!

Väntan på att alla ska trippa in på sina platser!

Andreas väntar ivrigt ^^

Försökte knäppa på oss alla tre vilket var omöjligt ^^

Andreas & Christopher =)

Bror & Syster!!!

Sedan började showen och man fick inte fortsätta att knäppa kort där inne =(

 


Utseende - 15 april

Så såg jag ut ikväll!

 


Just NU!

Tittar jag på honom med min pojk, och lillebror. Skratta magarna sönder oss. ♥

 


Mobilbloggning!!!!

15042011419 (MMS)

Nu väntar vi på att det skall börja och folket rullar in ännu :) Snart blir det en massa skratt och skojigheter med två underbara MÄN ^^


Utseende - Jeff Dunham

Nu drar vi och ska skratta. Plus såhär ser jag ut ikväll ;-)

Trevlig Fredag!

 


Den korta rutten till Övik!

Födelsedagsbarna!

Tröjorna var deras födelsedagspresent från mig!

Cooola Jonathan har lärt sig cykla. Han var så stolt!

Andreas följde med mig upp till Umeå igen för att se JEFF!

 


Lekte lite med 118118 & 118800 igår...


Jag kunde inte somna och skrev sms till dem och fick rätt knas men ändå roliga svar.

• Vem är egentlilgen www.ysf.blogg.se? Hur är skrivaren som person?


– Svar från 118800 –

Hon är lite av kvinnornas motsvarlighet till  Sherlock Holmes. Ett sylvassat intellekt tillåter inte någonting gå henne förbi. Hon är dessutom noga med att inte tilllåta andras människors dumhet få grepp om sin vardag. Hennes små grå arbetar ständigt som besatt för att immundiga ny och härlig kunskap som hon kan bearbeta och tillämpa för en bättre värld.

– Svar från 118118 –

Hej! Josefine som är innehavare av bloggen beskriver sig själv som en glad 80-talist och student som bor i Umeå. Hon gillar mode och älskar att resa men verkar vara en skärp tjej med båda fötterna på jorden.

Haha, är jag som han? Fast i kvinnligt form?


• Hur länge har Josefine och Christopher varit tillsammans?


– Svar från 118800 –


De har varit tillsammans alldeles lagom länge för att faktiskt ha lärt känna varandra ordentligt. Nu kommer det stora testet av tillit. Om de verkligen älskar varandra så har de en lång tid framför sig, men ibland tar sann kärlek sin tid att växa mellan två människor.


– Svar från 118118 –


Hejsan! Då vi varken känner Josefine eller Christopher kan vi omöjligt veta det. Förhoppningsvis vet det själva. Trevligkväll!


Vi har varit tillsammans i 5år iallafall!


• Hur mycket ska man normalt väga om man är 163cm lång, och är tjej?

– Svar från 118800 –


Enligt BMI-skalan så är det mest hälsosamt att väga ca 55-65kg om man är 163cm lång.


– Svar från 118118 –

Hej! Normalvikt för en som är 163cm lång är ungefär 46-66kg. Det beror på kroppsbyggnad och mängden muskler vad som är mest passande. Ha en trevlig kväll!


Bra info att veta va?=)

 


Mobilbloggning!!!!

140420114091 (MMS)

Kolla vilken duktig kille, han tycker det är jätte roligt att cykla nu då de inte finns stöd hjul på ;-) lärde sig fort gjorde han också! Duktig kille. Stolt stora syster!


Grattis 16år!

Grattis mina tvillingbröder, idag 16år ♥Mobilbloggning!!!

Då sitter man på tåget, solen skiner och varmt är det. Min middag bli en päron daim strut och citron vatten. När jag komma hem till övik bli de tårta för mina tvillingbröder fyller år idag ;-) imorgon åker jag hem till umeå igen men har bror andreas med mig :) skoj.


Just nu är jag sjukt glad!

Människan kan verkligen spela någon roll i ens liv. Är så glad att vissa har ett bra inflytande på en annan människa vilket leder till någonting bra. OCH det verkligen syns att man mår som bättre. Just nu är livet underbart, älskar alla människor runt om mig, nya som gamla ♥

Tex, de två är en av de ängelknoppar i mitt liv just nu. PEPPAR mig helatiden.

Plus är jag glad att jag klara VFU-rapporten, och min älskade pappa ringde och sa att jag var duktig. =)Vecka 15

MÅNDAG den 11:te - Plugga hela dagen...

TISDAG den 12;te - Möte 9,15. Seminarium 15-16,30

ONSDAG den 13;de - Plugga hela dagen...

TORSDAG den 14;de - Mina älskade tvillingbröder 16år idag. Grupparbete 12,30-14,45. Seminarium 15-16,30. Resa hem till övik.

FREDAG den 15;de - Jag och Ante åker tåg till Umeå igen, Fara på Jeff Dunham tsm med Ante och Kicken.

LÖRDAG den 16;de - Mysar dag. Ante åker hem igen 16,00, ut och går!

SÖNDAG den 17;de - Plugga lite på Hemtentan, ta det lugnt, träna/ut och gå!Ante och Jonathan efter bio i somras.

"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"Mobilbloggning!!!!

Jag hatar verkligen detta, efter detta ska jag verkligen inte göra det igen fören de är en bättre anledning. Sjukt jobbig sits! Jag hoppas varje fall de äntligen blir bra och de bli bra igen!


Mobilbloggning!!!!

12042011405 (MMS)

En grym huvudvärk hela dagen och kvällen. Röda kinder har jag också, troligt är det feber :( plågsam dag och kan inte somna pga smärta. Tog nyligen alvedon om hopp för sömn!


Jag vill ha mitt liv tillbaka!

Jag vill ha mitt LIV tillbaka. Kan det inte bara bli tisdag så jag får en facking jävla förklaring någon gång. Orka inge mer, så jävla less på detta just NU! =/

Jag bryter ihop snart, orka inge mera!Mobilbloggning!!!!

09042011389 (MMS)

punch grädde och frukt sallad, mums!


YSF Shoppar - H&M

Äntligen har jag en soolhatt som (vivvis hade i sommar).

Plus söta örhängen.

Ett sött Linne/klänning.

En törja till högkjool.

Erbjudande då köpte. (klänning)

 


HUR KAN MAN GÖRA SÅDÄR?

Detta är Paow´s arm.

 

Jag tycker seriöst det inte är fint?7

hur vill man skruva i sig själv och ha pärlor i armen?110409 - Mätt

Hejsan!

Nu är jag på lite bättre humör än jag var förr idag då jag skrev vad jag hade gjort och skulle göra ;-)


Idag så har jag varit ute och gått i detta sol/blås väder, samt handla in lite mer mat som vi glömde igår då vi handlade stort på Maxi. Sedan har jag lagat PAPPAS köttfärs. Så otroligt gott så det finns inte alltså. Älskar verkligen den, och lyckades rätt OK faktiskt idag med den också. Den ska jag göra MERA ggr. Men de är nog en matträtt på högst 4 pers eftersom de är rätt "dyra" ingridienser. MUMS.

Fast vi hade älgkött som gubben min´s morfar har jagat och vi har fått. =)

 


110409 - Lördag

Hejsan!

Jag säger bara OH MY GOD.

Ska nu ta mig en prommenad iallafall i solen och sedan se vad som sker efter det. Ska vila ett tag tills jag ska börja med pluggandet igen. Så sjukt mycket så jag seriöst vill gå och lägga mig i koma eller något. Återkommer då humöret är uppe.

Trevlig lördag!

Rätt klokt och roligt på samma gång!

Till jul tar man fram staken i fönstret o kulorna i grenen!! Snart är det påsk, då är det dax att sätta hönan på bordet o klä busken med fjädrar !!! Fast det är mycket roligare på midsommar, för då får man både resa o klä stången!


Utseende - PLUGG MED BRUDARNA

Just only black today! ;)

Svart linne, svart stickad magtröja(liknande) svarta legs!Mobilbloggning!!!!

08042011381 (MMS)

Kolle så kul Drit papper vi fann på ica maxi ;-)


MÅSTE VÄNTA 2 MÅNADER 1 VECKA...

Hur fasen ska jag klara mig?


Vecka 14

MÅNDAG den 4:de - Plugga.........

TISDAG den 5;te - Föreläsning, samt lektion 08,30-12. Plugga med M&A.

ONSDAG den 6;te - Plugga med M&A mellan 10-14. Hälsa på hos Amanda, plugga.....

TORSDAG den 7;de - Plugga med M&A 10-12. Föreläsning 13-16,30. PLUGGA.....

FREDAG den 8;de - Plugga hemma hos Madde tsm med M&A!

LÖRDAG den 9;de - Dommardagen............ Plugga!

SÖNDAG den 10;de - Tvätta 13-16. Plugga!


Längtar efter sommarLOV!

"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"

JEG SAVNE OSLO - YtreEnebakk


110406 - Onsdag

Hejsan!

Idag så for jag till skolan och pluggade tillsammans med Amanda och Madde. Fast först kopierade de en bok så jag tog de lugnt hemma pga jag redan hade gjort (det). Sedan satt vi i MIT huset och studerade till alla börja komma för lunch och då tog vi lunch och sedan förflyttade oss till NV huset och studerade vidare till klockan var två och vi började trippade hemåt. Fast vi stannades i Ålidhem där Amanda bor och fick se hur hennes studentsrum såg ut och nu vet jag vart hon bort. Var där faktiskt till strax efter halv fem. Vi surra så tappade tiden. Madde åkte vid halv tre till stan. Sedan gick jag till affären och köpte mer CITRON syra som jag späda ut i mitt vatten i min flaska jag bär hela dagen. Vilket känns att förbränningen verkligen sker. =/ testa vettja. Sedan var de middag och mer plugg. Nu har jag plugga sen fem och ska nu ta en paus med en dusch (blivit beroende) sedan ska jag ta de lugnt och läsa lite sedan sova och upp imorgon för mer pluggning på skolan med tjejerna + en tjej till. Sedan föreläsning hem och plugga och SOVA.

Hoppas ni haft en trevlig onsdag (lilllördag)!

Trött i skallen är JAG!


Balklänning tillsalu!

Balklänning till salu. Är du intresserad eller känner någon som kanske bli intresserad. Hör av er! En enkel ljus lila klänning med en skarfliknande till!
(Går att sy in den också)


110404 - Måndag

Hejsan!

Idag har jag planera att plugga, men har också tänkt att inte plugga hemma utan far till skolan, så de bli något gjort så man inte hittar en massa annat att göra. bla, städa diska osv. Måste läsa så far till skolan och gör det idag. Blir där tills jag är klar tror jag också. Vill få bort ett av mina seminarium uppgifter vilket jag ska försöka med idag. Nej ska sticka till bussen nu!

Ha en trevlig Måndag!

110403 - Söndag

Hejsan!

Då har man tvätta bort allt i tvättkorgen och skura hela lägenheten. Samt skura toan och skura golvet NOGA där inne. Oså en skrubb och rakning av bena så nu är man själv ren också :)


Vecka 13

MÅNDAG den 28:de - Info om den nya kursen 8,30-10. Föreläsning 10,30-12. Föreläsning 13-15.

TISDAG den 29;de - Läsa bok!

ONSDAG den 30;de - Läsa bok!

TORSDAG den 31;a - Labb- Frö och växter 13-16,30

FREDAG den 1;a - Labb- Energi och materia 13-16,30

LÖRDAG den 2;a - ÖoB tsm med Sofia, städa, besök av Rebecka mfl.

SÖNDAG den 3;de - Tvätta 13-16"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


BigBrothers bästa avsnitt.

http://play.bigbrother.se/bigbrother/avsnitt_och_klipp?title=big_brother_del_35&videoid=1554229

Kolla in det, inom 5dagar. Super bra! Skratta gör du som bara den!!!!!!!!!!!!!!

En söt bebis har kommit i livet!

Idag var min kära vän i ÖA, fått sig en gullig son! Grymt vad jag saknar dig Lollo! ♥


110402 - Helslut

Då har man varit på Ö&B, systemet, affären, sedan städa lägenheten lite ytligt för imorgon blir storstädningen (undertiden vi tvätta), duscha, tända en massa ljus. Besöket kom, de hitta jag som trodde jag skulle möta upp dem... De fick kaffe och äta massa kakor. När de sedan farit blev de dags för mig att ställa mig i köket och laga go middag åt gubben min och då öppna vi rödvinet och nu kör vi. Nyligen diska bort och nu ska jag slappa framför tv;n och se körslaget och dricka detta goda RÖDVINET Trivento...


110402 - Lördag

Då har man varit en rutt på Ö&B tsm med en tjej från klassen och nu också städa lite i lägenheten nu dusch och snart kommer Rebecka (kusin) med hennes pojkvän och vänner hit till mig ;-) Älsklingen har högskoleprovet, vilken kämpe va? Ska laga googoo middag med rödvin till mumma! ;) ♥ Kanon dag!

Ps. vilket tråkväder det har varit idag alltså. suck!

Saknar faktiskt jobbet på Ö&B i övik!


Mobilbloggning!!!!

Då ska man fara till öob med en klasskompis och gubben sitter och gör högskoleprovet ;-) Det är verkligen skit väder ute, disigt och grått. Regnat har det också gjort. Sen efter öob kommer min kusin från övik och hälsa på och se hur jag har det ;-) En rolig dag! Ikväll bli de körslaget, och slapp pga den tråkiga/jobbiga veckan ;-) Trevlig lördag!


110401 - Fredag

Hejsan!

Idag är de äntligen fredag vilket leder och nu är helg. Så skönt! Idag hade vi lektion till 16,30 vilket känns tungt i huvudet eftersom de är fredag. Idag på lektionen var det faktiskt rätt intressant... Idag har jag lärt mig VARFÖR man ska lägga mat som är fryst på en plåtbänk. Eller fått de mer förklarat iallafall. Jag lägger alltid fryst mat på plåtbänken aldrig på trä, och idag fick jag förklarat att det TINA mer på plåtbänken än de gör på träbänken. Så nu fick ni de förklarat också :) vill inte gå in på all energi osv. men nu vet ni hur ni ska göra iallafall ^^ Lycka till!

Nu ska jag äta, är svin hungrig!


Man blir som glad då man lär sig saker =)

Bilden är egentligen inget med inlägget utom att man ska vara GLAD!

 


Mina tattueringar!

Första var stjärnan med bara konturer, sedan utökade jag med skuggning.

Andra blev en blomränka (stavning).

Tredje blev ett hjärta.


RSS 2.0