110228 - Måndag

Hejsan!

Idag så började vi inte skolan fören 13, så jag verkligen slappade tills vi började. Efter skolan så gick jag till affären och köpte ingredienser och sedan gick jag hem och började baka ostfralla. NU är jag klar och började fyra tror jag... Under bakningen städade jag också så nu är jag duschad och klar, lägenhet luktar gott jag luktar gott ;) plus lukta de gott av bakningen. Nu blir det min första semla och familjen annorlunda.

Så ser ostfrallan ut...


Mobilbloggning!!!!

Hej bloggen! I morse vaknade jag vid tio och var pigg och chockad att inte Jonathan hade försökt väcka mig! Gick in till mamma som fortfarande också låg i sängen och mös! (tänk att sängen alltid ska vara skönast på morgonen)... Gick ner i köket och började fixa frukost. Efter frukost och lite stök och bök kom vi i väg strax efter elva på badhuset. Bada och bada. Just det tvilling bröderna följde i stället för mamma. Kan ju iallafall säga att Jonathan inte var som sist vi var på badhuset. Han skulle exakt överallt och ingenstans. Förr gällde BARA en pool. ;-) Han skulle ut, åka bla FRITTFALL haha tuffing. Sedan fick vi han att vara i den stora bassängen och börja hoppa trampolin på de djupa vattnet. Han var omöjlig att få därifrån efter första hoppet. (måste lägga till; var alltid någon beredd i vattnet om han skulle få chock eller kallsup. Är ju inte hundra på simning men verkligen duktig för att vara fem) Sedan vid fyra fem åkte vi hem oså kom mat besök som sedan för på teater och vi barn såg melo. Inga bra ikväll, nej nu ska jag sova så jag orka med morgon dagen och är grymt trött att jag mår illa till och med :-/ Godnatt!


Mobilbloggning!!!

Haj bloggen. :) tog tyvärr inte med min dator så får bli mobil bloggning hela helgen. Idag har jag och mina bröder fotas i en studio vilket jag tror verkligen uppskattades :) till och med av lille mannen jonathan. Han var så cool i studion. Jag längtar tills jag får bilderna och kan framkalla. Längtar! Sedan raggade vi på stan haha nej men vi handlade och sedan skjutsa vi ena tvilling brorn som skulle till stan redan raggade vi bort mot arnäs och stängde förbi hos angelica med ljus. Sedan blev det hem och se på lets dance och bara mysa :) imorgon blir det bad huset med jonathan, mamma måste plugga :( sedan på kvällen ska mamma på teater så bli bröder mys kväll :) nej godnatt måste sova. Jonathan lär vakna om ca 5-6 timmar.


Mobilbloggning!!!

25022011259 (MMS)

Aj säger jag bara. Höll på att svimma då jag fick lova att klippa bort nageln och blodet rann. Fick lov att krypa ner i soffan för att varva ner. Allt blev svart yrt och fick lock i örat!


Mobilbloggning!!!

Höll precis på att somna oså åkte vi igenom en tunnel som verkligen gjorde otroligt stor lock i öronen. De var en obeskrivlig känsla faktiskt! Lite ont och kändes som öronen skulle sluta funka. Vi är 20MIN sen!


Mobilbloggning!!!

Tåget gick, äntligen ska jag få känna hur de känns och det går Så mycket fortare att åka tåg. Åker man buss är man framme strax innan tre. Åker man tåg är man framme strax efter två :) rätt stor skillnad. Men det verkligen typiskt och äckligt är att en irriterande gubbe sitter bakom mig. Stink rök och gammal gubbe. Och hosta seriöst 24/7. Sluta röka liksom så slutar du hosta och lukta inte illa jämt! Sjukt less redan och tåget har inte ens börja åka ännu!!!!!! Suck bra start på en resa. Plus är hungrig. Ångra att jag inte köpte med något!


110225 - Fredag

Hejsan!

Då är mitt liv tillbaka och har nu gjort bort tentan. Som i förra inlägget - Det kändes halv bra och halv dåligt. Vi få se vad resultatet blir av sedan om ca 2-3 veckor O_o Nu är jag hemma och plocka undan och packa lite för skall ju hem till Övik idag. Tillomed om en timma blir det av. Ikväll ska jag och mina bröder fotas tillsammans i gruppbild om fyra och fem. Anledningen är ju så att man har en fin bild och att föräldrarna kan få det. Sedan blir det bara till att mysa och slappna av efter en hård pluggvecka. Sedan så blir det badhuset imorgon med lilleman. På tal om lilleman, han ringde mig i morse och frågade när vi skulle på badhuset och om de var idag. ;) Sedan sa jag att ikväll ska jag sova tillsammans med dig/han. Oh vad roligt när kommer du? haha ivrig liten mysunge ;)

Nu ska jag kramas med gubben, som stanna hemma men han få besök av kompisar ;)

Lillebusmysmannen ♥

Dessa två håller älsklingen min sällskap i helgen ;)

Hanzon & Clayton


Mobilbloggning!!!!

25022011230 (MMS)

Då har man gjort bort tentan. Kändes både bra och dåligt. Få se hur resultatet bli om ca 3 veckor. Nu är man påväg hem och packa färdigt för att sedan fara hem till övik över helgen...


Vecka 8

MÅNDAG den 21:a - Tentapluggning med brudarna...

TISDAG den 22;a - Seminarium, plugg!

ONSDAG den 23;de - Plugg!

TORSDAG den 24;de - Plugg!

FREDAG den 25;te - TENTA, Resa till Övik, fotas i studio!

LÖRDAG den 26;te - Badhuset med Patrik, Philip och Jonathan.

SÖNDAG den 27;de - Fotas i studio, resa hem till Umeå igen!




Sakna norge!

"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


YSF Shoppar - Från Nelly

Typ en ny skolväska (tills jag få en ny av mamma)

En läcker enkel tröja/tunika.

(haha) det skall föreställa en blus/skjorta.

Detta ska (föreställa) en lång kjol.


110224 - Torsdag

Hejsan alla kära underbara vänner!

Som ni ser så har jag varit rätt off de sista dagarna. Pga Pluggning. Men just nu behöver jag en paus för allt lärande och bearbetning... Jag förstå inte att man hade ett liv före detta, man känner sig som en ZOMBIE ggr tusen. Känns som att ögonen skall ploppa ut av all läsning och att skallen ska sprängas av all ny info som hamnar där inne osv. Vi få ser hur det går, hoppas de går bra för vill verkligen göra slut med författaren hartman!

Idag tog jag mig en prommenad vilket var skönt, gjorde de igår också. Tror de är bra då man plugga så man få friskluft och tänka på något annat än bara en massa teorier osv.

Som ni också se har jag fått en ny design. Kommer dock läggas in en nyare bild på mig inom snar framtid också. Det är EMY som har fixa den åt mig ;) tacktacktacktack!


Tänkte bara säga att:

Jag har paus från (datorn) hela denna vecka med plugg. Ska lägga datorn åt sidan och kan inte fokusera på något annat än dessa papper och pluggande. Så ni få gärna kolla in och skriva peppande kommentarer vilket jag komma behöva. Men ni få en ha trevlig vecka så hörs vi när mitt liv vaknar igen. Kram


Serietips - The Walking Dead

Som ni minns kollade jag på detta i Norge, och insåg nu att de börja idag 22.30 på kanal 11. Så otroligt bra serie om man gillar Zombies osånt. De är fruktansvärt bra serie men spänning och skratt. Ett tips, kolla på serien.


110220 - Den där Grannen!

Känns som att 19.00 är en tid han inse att de finns MUSIK och BAS. Ja då var grannen igång igen då ;o Hoppas inte att han lyssna efter tio då dör jag =/ Typiskt att vi har sovrummet där vi har den. För basen hörs inte så mycket i tvrummet. Visst de hörs men hörs med i sovrummet. Aja snart solsidan, (timeout) & Big brother ^^

Få vi se om man skall följat!


Utseende - Myspys slappar kläder

Bara slapp myspys kläder på mig idag vilket är skönt då man pluggar!


110220 - Söndag

Hejsan!!!

Idag tog jag först en underbart lång och skön sovmorgon och sedan var det bara att sätta sig med plugg. Tog bara på mig morgonrocken och började. Och nu är jag äntligen klar med alla böcker och nu kan jag pusta ut lite innan jag ska läsa inför tentapluggning till imorgon.

Men nu är jag värd en liten Paus och ska bara ta de lugnt med film och middag sedan blir det läsning som gäller innan kuden ropar igen... ^^ Haha tokiga är med att sova länge är att dagen blir så KORT, men behövde det efter grannens dunkande ^^

ps, har bytt till en ny design eftersom min andra handlade om mitt liv i norge vilket inte stämmer längre ju plus har långt hår på den nya vilket ska snarast byta också ;) (dock är de lite knas då man ska klicka på tex, allmänt. Skall fixas)

Den gamla!


Filmtips - Verkliga kärleksfilmer!!!!!!!

The Notebook; Är världens finaste och romantiska filmen jag har sett i hela mitt liv. Handlar om "förbjuden" kärlek... Fast man sett den så gråter man alltid ändå... Har du inte sett den säger jag personligen att ALLA ska se den, tjej som kille faktiskt. Visst de är en film, men sådär ska kärlek se ut. Dock inte smärtan men, förälskelsen menar jag... Skulle kunna se den fler ggr om...

 

Letter to Juliet; Är en bra film som liknar lite The Notebook. Men det handlar om en mur där folk skriver brev till Juliet. En tjej vid namn Sofie hittar ett 50års gammalt brev i muren och skriver tillbaka och säger LETA kärleken. Där sluta jag för ni MÅSTE se den. Så bra, samt tårar rinner i denna film...


Filmtips - Trassel

Mysig och typisk Disney film ;)


110219 - Kalla sverige

Varit på affären, handla lite middag och goheter till Melodifestivalen ikväll. Men FY vad kallt det är ute alltså, nästan omännskligt kallt. Plus att de inte är så mycket varmare i lägenheten pga fläktarna som blåser KALL luft. Fick lov att ta en dusch, vilket ledde till att jag la på värme typ helatiden för de blev kallt. Så ökade tillslut till högsta och kroppen är som en räka nu. Men nu är jag varm och gosig. Tog på mig pyjamas byxan och långtröja och tofflor. Snart blir det soffan med filt och mys. Är så trött, less och slut på efter att inte fått SOVIT som jag vill på två nätter pga grannen. Men så är det väl med att bo i lägenhet. =/ men har ju varit så tyst tills de skulle flytta in... Tror vi fått två nya grannar bredvid oss till och med.

Nej slut på gnällande, nu ska jag fixa lite stips och korv till middag, ingen ork men måste ha mat ju ;)

Just nu önskade jag att vi stannat på Mcdonalds nere på Stömpilen ;)



110219 - Lördag

Hejsan alle kära vänner!!!

I natt kunde man inte somna som ni kanske såg mitt sena inlägg, eftersom min "kära" granne diggade musik till halv fyra... O_o visst helger går bra att digga musik måttligt (hoppas han/hon inte gör det ikväll också bara) Man få ju ha fest osv men inte två kvällar i rad grannarna blir ju galen???

Aja, nu har jag varit vaken ett tag efter fååååå timmars sömn. Men vill ju inte sova bort hela dagen. Nu ska vi vandra neråt mot affären och handla lite sedan mysa. Imorgon blir det plugga!!!!

Typ less -_-

Just nu är jag såhär less -_-

Fick höra grannens dunkande sent in på natten igår plus att jag skulle upp sju, och idag/kväll har man fått höra på dem också. De dunkar rätt ont i skallen nu (Huvudvärk). Nu kan man faktiskt dra ner på basen? Eller hur? Klockan är tre O.O super less är jag. Plus att man inte vet vilken granne det är så kan inte klaga heller (?)

Frågade er samt 118800 detta; En fråga! Hörs musiken värre om de dunkar på över En, under en eller precis bredvid? Någon som vet?

De svarade; Om man är i samma höjd som högtalarna så hörs musiken mest i den riktning högtalarna är riktade. Vanligtvis så är ju ljudet riktat horisontalt, så riskken är störst att det är lägenheten bredvid som spela högt /118800

Stämmer det? Isåfall ska jag ta och snacka med han imorgon.................

YSF Shoppar - The sims!!!!

Tog bara sådär typ 6år innan jag köpte det och äntligen är den i min hand ;)


Lite myspyssel i lägenheten!


Utseende - Torsdagens(Gårdagens)

En liten test!

Ska använda bättre kamra, men här har ni en början!!!

Blus från H&M samt linne.

(hade inte mjukisar på mig hade svarta legs)


Lite klurig fråga!

Vem hade du varit om du haft ditt andranamn som förnamn, det efternamn din mamma hade som ogift och arbetat med det drömyrke du hade som barn?

Jag hade hetat Kristina Sjöberg och jobbat som Kassörska (vilket också gjort) =)


110218 - Fredag

Hejsan!!!!

Idag var det roligt att plugga med tjejerna, och nu är det bara en bok kvar ^^ Nu tvättning på schemat, samt lite läsning också blir det under tiden man väntar på att springa ner till tvättstugan.

Mobilbloggning!!!!

En fråga! Hörs musiken värre om de dunkar på över En, under en eller precis bredvid? Någon som vet?


Diet?

Nu har jag sedan i julas lagt om min kost. Jag har t.ex. lagt bearnaisesåsen till höger istället för till vänster om pommes frites, jag har lagt min dagliga bakelse både överst, nederst, till höger och till vänster på tallriken, istället för i mitten. Inte ett gram har jag gått ner. Tror inte ALLS på kostomläggning!!!!


110217 - Torsdag

Hejsan!!!

Igår satt man och plugga hela dagen ensam, idag satt man tillsammans med en klasskompis vilket gick mycket bättre och var också mycket roligare att jobba tillsammans med någon än att sitta ensam och fastna osv. Ja ni vet vad jag menar som studera också. Kom en för ett tag sedan från skolan har också fått i mig mat i magen och ska snart tvätta bort sminket i ansiktet. Känner att de alltid är fel och ivägen när man kommer hem. Förstå inte varför. ;)

Just det idag hade vi också röstlabb vilket var roligt faktiskt. man fick spela in sin röst och höra hur den låter osv. En upplevelse. Oså fick man veta vart man låg och om man pratar bra för stämbanden osv.

Nej nu babblar jag i cirklar. Nu ska jag lägga mig ner, känner att huvudet är TUGNT!!!!!

110216 - Onsdag

Hejhej!!!

Idag så är det faktiskt pluggning som stå på schemat hela långa dagen. Ska försöka göra bort det mesta idag hade jag tänkt. Men först lite mat i magen sen börja jag :) Plus att medicinen gör mig slööö... Men ska sträva emot!!!! ;)

Man kan ju ta pauser men inte jag inte ;)


Hallen ^^


YSF Shoppar - Lite av varje!!!

Leokuddfrodral

Lite örhängen...

Första kavajen.

Andra...

 


Tvtips - Sofias änglar!!!!

Jag älskar seriöst dessa byggprogram då Johnnie & Mattias är med!


Vårat alla hjärtansdag mys!

Myspys hade vi igår japp!


Musiktips - 2012


Den nya marabou smaken; MANGO

Den var helt ok, men ingen jag köper igen tyvärr!


110215 - IKT uppgiften inlämnad

Då har man lämna in den i portfolio mappen på internet. Hoppas bara att den blev godkänd. Har så stora förväntningar av mig själv att jag seriöst spy snart och spricker av ilska av att skrika rakt ut att jag ska klara detta.... Det är verkligen stor press och mycket (vuxna) ord så man blir så förvirrad. Tur har man dem som kan förklara för tröga jag :)


Peter Foppa Forsberg


 

Jag tror inte han kommer göra en comeback. Tror han helldre vill leva ett hälsosamt liv och inte "mista" foten och vill ju leva med sin tjej. Visst jobbigt att säga hejdå till en av de man älskar men är de ohälsosamt måste man. HAN har ju inte dött vilket jag tycker folket skall fatta och inte trycka ner på honom. Jag tror han har nog jobbigt redan liksom. Vissa tänker fan med arslet. Jag tycker han gjorde ett bra val, för han kan ändå inte göra bra ifrån sig då han vet att foten kan gå ur led osv. Tänk positivt och använd foppatofflor och minns hans succé istället. (Jag vet att foppatofflorna inte var hans idé utan några kollegor men han fick ut dem i världen vilket alltid kommer symbolisera honom)


110215 - Tisdag

Hejhej!!!

Inatt var en jobbig natt, frossa och svättas helatiden. Sedan tog jag tempern och hade 39graders feber. Så blev sängen hela dagen, dock måste jag på besöket idag som jag gruva mig för. MEN MÅSTE... Ska snart springa till bussen för att komma dit. Få vräka i mig lite alvedon och klä mig varmt så jag klara mig en timme på fötterna typ. Sedan blir jag liggandes hela kvällen för att kunna gå till skolan imorgon!!!!

Kartong öppning och fann...


De nya bänkskivorna!!!!

Ni ser listen så såg de gamla ut förr, mycket ljusare och finare nu!!!!


Bilden säger allt!!!!

Nervös inför mycket nu så fjärilarna har gjort bo i magen!!!!


Filmtips - Salt

Ation, spännande film. Gillar man Angelina så gillar man filmen och hennes karaktär i denna film.

Riktig action brud!!!!


Filmtips - Fuckers

Filmer som gör verkligen ett gott skratt må jag lova!!!!


SÅLD? (terranova)

Går ju bra, pappa du få nog detta fina hus sålt på nolltid.

Ser ut att vara två som vill ha det och budar och budar.


Allahjärtansdagpanik!

Fick lov att gå och köpa något till min älskade då han kom hem med blommor och geléhjärtan... ;)
Dock blev de en snus och paradis ask men något iallafall ^^



Vecka 7


MÅNDAG den 14:de - Plugga, fixa massa igenom tele. Boka tid på sjukhus. osv. (Alla hjärtansdag)

TISDAG den 15;de - Föreläsning 8.30-12. Lektion 13-16.30.

ONSDAG den 16;de - Röstlab 9-14.30. Datorlabb 15.30-16.30.

TORSDAG den 17;de - Röstlab 8.15-11.45. Föreläsning 13-14-30.

FREDAG den 18;de - Föreläsning 8.30-10. Lektion 10.30-12.

LÖRDAG den 19;de - Myspysar dag med melodifestivalen

SÖNDAG den 20;de - Pluggar dag!



Vad pluggande de är alltså. =/

"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


Vill hemåt till Övik och hämta dessa klär!

Den vita tröjan har jag också skickat hem i en annan färg med.
Oså är de någon carlingströja som jag inte fann bild på...

Vill hem och hämta dem, för de hamnade i ÖVIK typiskt men sant!!!!


Fråga till er!!!

Vad skall du göra på alla hjärtans dag? Vad gör ni som par/singel? Middag, rosor, gåvor, film? vad gör ni allesammans? Eller tycker ni att man ska fira alla hjärtansdag eller är de överskattat? eller är alla hjärtansdag en dag som man ska göra något speciellt för den man älskar?

Lätta på era hjärtan och berätta för mig som undrar. ^^



Älskade då!

De lila är från mamma.

Trots kyla köpte gubben tulpaner och hjärteask med godis.

De är tanken som räknas. Spelar ingen roll vad man få ;)


Är så glad!

Jag har vela haft en kavaj i flera år och nu hitta jag super fina på Nelly.com för 300kr för två. Längtar och hoppas de kommer till Umeå och inte till Örnsköldsvik. Vill ha dem NU!!!! Men dock då jag skulle kolla på dem igen så fanns de inte kvar längre. Antigen tog jag dem sista eller så få jag dem inte alls. Hoppas på att jag tog den sista iallafall inte tvärtom ;)

Där har ni en iallafall, den andra hittar jag inte!!!


Puss & Kram på Alla hjärtans dag!!!!

Ha en underbar alla hjärtans dag allesammans.
Hoppas dagen blir full av hjärtan, Pussar och kramar. ♥ ♥ ♥


Alla hjärtansdag!

Kolla vad Fokis kille är romantisk?

Gjorde allt som en överaskning och den killen kan verkligen....


Idag är de ROSENSDAG!

Blommornas betydelse

Detta säger etiketten om blommorna.

Antalet blommor

En blomma: Du är allt för mig.
Två blommor: Jag vill resa bort med dig.
Tre blommor: Jag vill träffa dig igen och ha en framtid med dig.
Fyra blommor: Jag högaktar dig och tackar dig.
Fem blommor: Jag vill göra allt för dig.
Sex blommor. Jag tror inte på dina löften.
Sju blommor: Jag älskar dig.
Åtta blommor: Jag är din intill döden.
Nio blommor: Jag vill vara ensam med dig.
Tio blommor: Vill du bli min hustru?

Färgen på blommorna

Blå blomma: Jag är dig trogen intill döden.
Gul blomma: Du är solen i mitt liv.
Lila blomma: Jag önskar dig all lycka.
Mörkröd blomma: Jag väntar på dig.
Orange blomma: Jag är din vän.
Rosa blomma: Jag är förälskad i dig och är dig trogen.
Röd blomma: Jag längtar efter dig.
Vit blomma: Jag tror på din ärlighet och oskuld.

En bukett med röd, vit och blå blomma: Är ett frieri!

Rosornas betydelse

Rosen är den blomma med vilken du kan uttrycka kärlek. Den röda rosen säger "Jag älskar dig". En vit ros symboliserar den anspråkslöse, platonska kärleken, men också oskuld och renhet. Den lila rosen står för misstänksamhet och avundsjuka. Den gula rosen betyder "Jag hoppas...". Den taggiga nyponrosen säger "jag försvarar dig".Ger du små röda rosor vill du säga "Allt är nytt för mig, ge mig lite tid".

 

Stjärntecknens blommor

Vattumannen - Nejlika		Fiskarna - Vallmo
Dianthus Papaver
21/1 - 19/2 20/2 - 20/3


Väduren - Viol Oxen - Liljekonvalj
Viola Convallaria majalis
21/3 - 20/4 21/4 - 21/5


Tvillingarna - Luktärt Kräftan - Margerit
Lathyrus Argyranthemum
22/5 - 21/6 22/6 - 23/7


Lejonet - Rosen Jungfru - Lilja
Rosa Lilium
24/7 - 23/8 24/8 - 23/9


Vågen - Iris Skorpionen - Krysantemum
Iris Dendranthema
24/9 - 23/10 24/10 - 22/11


Skytten - Hyacint Stenbocken - Tulpan
Hyacinthus orientalis Tulipa-hybrider
23/11 - 21/12 22/12 - 20/1



 


110214 - Måndag

Hejsan!

Idag vaknade jag med världens illamående och ömmande i kroppen. Så blir inte någon gång till skolan, och måste verkligen kolla upp vad som sker i min kropp nu innan jag blir knäpp. Ska lägga mig ner och läsa istället en massa kapitel för snart är det TENTA =/ Oså har jag ringt för hjälp men de skall ringa upp. Hoppas jag få komma in idag och få veta vad de är för problem med mig ;(


110213 - Söndag

Hellojsan!

Idag har jag bara varit och gått i pyjamas till halv tre tillsammans med tess. Mysigt var det, men blev rastlös och följde med henne hem till henne och gick tillbaka så fick mig en 40mins prommenad idag med. Dock känner jag mig inte helt frisk... Som något som kallas FÖRSKYLDNING som är på väg ut i kroppen. ;o Men hoppas inte för har VERKLIGEN inte tid med det alltså.

Nu ska jag plugga plugga och massa pluggande eller mena Läsa läsa massa läsande. ;-)

Mobilbloggning!!!!

13022011186 (MMS)

Älskar kyckling. 4de dagen i rad:) mums


Mobilbloggning!!!!

13022011176 (MMS)

Dessa fina tulpaner fick jag av mamma igår innan hon reste hem igen mot övik. Kolla vad fina de är. Tack kära mamma! ;-)


Mobilbloggning!!!!

12022011156 (MMS)

Varit på rusta och köpte en toa. Haha inte varje dag man gör de nej! :)


Mobilbloggning!!!!

11022011155 (MMS)

En mysig fredags kväll tillsammans med mamma och rödvin plus lets dance då då ;-) plus en massa surrande också. Imorgon blir de massa ärenden som på jula rusta och öob osv.


Svar på kommentar!!!

Anonym om 110210 - Klart:
Vad pluggar du? :)


Jag pluggar till förskolelärare. (kort och gott sagt)

Eftersom jag älskar att umgås med barn och se utvecklingen osv.


110211 - Äntligen

Då är äntligen hyresvärden här och vi får nya bänkskivor och fixat fönstret i köket. ;) Dock så skall fläkten vara som den är så få väl täcka över med handuk eller något så de inte blåser så mycket eller något. Till sommaren är det nog bra när de är varmt osv. Men men de löser sig skall man se eller vad säger ni? Efter hon farit skall jag ta mig en prommenad och handla lite tror jag. Like toapapper ^^ haha vi har använt hushåll vilket inte är de bästa att använda i toan.

Detta fönster hålls på att fixa. Parsejenerna (stavning)


110211 - Fredag

Hejsan!!!!

Då har man plugga sedan 11 ca med Emelie. Färdig nu och vi har sagt hejdå så sitter ensam i lägenheten nu. "Älsklingen sitter på buss påväg hem mot övik för en helg där." Nu vänta jag bara på att mamma skall komma men hon kommer vid middagstid. Vad ska jag hitta på nu då? En prommenad kanske?

Mobilbloggning!!!!

10022011149 (MMS)

Sådär blev de. Dock är de kanterna så de andra är snyggare :) haha


Åh detta är påväg hem till mig!!!!

Vela ha detta i "tusen" år seriöst ^^


110210 - Klart

Då var bakningen klart, de var rätt bus enkelt. Dock måste man vänta rätt mycket då den skall stelna osv. (snickerskakan)... Men nu skall vi snart smaka på kakan och sedan ska jag bara ta de lugnt innan jag läser de sista 10sidorna. "har inte varit på läshumör idag"... Läser kanske 3-5sidor och gett upp. Har lite ont i huvudet kanske är det? Hoppas bara de inte finns kvar imorgon då vi ska PLUGGA....

Nu ska jag skära upp kakan och mysa mig ner under filt. SÅ KALLT HÄR. Men ska man förbränna fett ska man tydligen ha en kall lägenhet vilket vi har ^^ mohahah!

Bakarsugen...

Så ska baka lite snickerskakor nu & undra om de blir som mamma brukar göra dem. Återstå att se vill säga. Men Snickerskakor är det bästa jag vet, ville alltid ha de då jag fyllde år som lliten och vill också ha dem nu iof. ;-)

Inte mina verk från google...

 

Ingredienser, 1 plåt:
2 dl sirap
1 burk jordnötssmör (ca 350 g)
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 dl kokos
5-6 dl krossade cornflakes eller 10 dl rice crispies
200-250 gram blockchoklad

Gör så här:
1. Häll jordnötssmör, sirap, vaniljsocker och strösocker i en kastrull och värm ihop till en smet. Den ska inte koka. Var noga med att smeten inte blir bränd.
2. Blanda kokos och krossade cornflakes (eller rice crispies) i en skål.
3. Blanda ner jordnötsblandningen i skålen och rör ihop allt till en jämn smet.
4. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper eller på en form. Smeten ska vara ca 2-2,5 cm tjock.
5. Smält blockchokladen i ett vattenbad eller i microvågsugnen och bred ut den över smeten.
6. Låt kakan stelna i kylen.
7. Ta ut kakan ur kylen och skär den i bitar. Skär mindre bitar om du vill göra godis eller större bitar om du vill göra kakor (ungefär 2x2 cm är lagom).
8. Förvara kakorna i kylen och ta fram dem 10 min innan servering.

Variation:
Ett tips är att hälla ½ msk olja i blockchokladen efter att den har smält. På så sätt håller sig chokladen lite extra glansig och fin i färgen.



Från Jotek

Nya gardiner som passa eller hur?

8 set sängkläder.

Dusch hylla...

Toapapper hållare.

 


110210 - Äntligen

Nu sitter jag med min nya dator. Känns så stort allting ;) Nej då var det dags för middag. Idag blir det kyckling, ris och mangosås... MUMS!!! Sedan blir de läsa läsa läsa och sova. Imorgon kommer nämligen Emelie hit och de blir en massa pluggande ;)

Kolla skillnaden?



4år 11månader


Mobilbloggning!!!!

10022011147 (MMS)

Kolla vilken skillnad. Snart försvinner den lilla och den stora är nu äntligen MIN!!! :)


Mobilbloggning!!!!

10022011135 (MMS)

Lite snurrning på ålidhem och fick mig en 40min promenad på de också hitta jag äntligen okq8 och insåg att de var stora kartonger! Så bli bussen hemåt!


110210 - Torsdag

Godmorgon!!!

Eller ja, varit vaken sedan nio kanske. Drömde en hemsk dröm inatt som gjorde att jag inte kunnat somna om... Just nu väntar jag på att klockan skall slå tio så jag kan ringa runt lite om sommar jobb och sedan läsa lite till gubben kommer hem igen. Sedan skall vi kanske gå till och från skolan. Beror på hur kallt de är för just nu är de ca 20 minus ;o

Min dator har kommit ^^

Mobilbloggning!!!!

09022011134 (MMS)

Nej nu kan inte jag hålla ögonen öppna så stänger boken och läser de sista sidorna imorgon bitti då älsklingen är på möte i stan. Sedan blir det promenad till skolan för möte hos studie yrkesvägledare sedan promenad hem igen och lite mer pluggandet eller ska man säga lärande? Godnatt!


Mobilbloggning!!!!

08022011131 (MMS)

Detta är så gott. Typiskt att det tagit slut i kylskåpet :( måste inköpa fler. Super då man är söt sugen kan jag LOVA ER! så gott testa vet jag ;-)


OSLO

På ettan handlade det om OSLO. Snacka ni om att man saknar då? Men man känner igen ställen de filma vilket är Skoj!!! ;) Ska verkligen tillbaka dit någon gång i mitt liv..... < 3 Saknar naturen och livet i stan. Aldrig var gatorna stilla och alla lampor var så mysigt. Saknar En vis Barnehage, barna och personalen... SAKNAR OSLO!!!

Haha och alla satyer överallt.



Mobilbloggning!!!!

09022011132 (MMS)

Se ni såret på benet? De gjorde jag i sömnen. Haha! Kände smärtan att jag drog nageln på benet men inte så mycket. De vart djupt också! Sved gjorde det också under hela dagen då kläderna nudda såret!! buhu! Tänk att små sår svider MEST!


110209 - Onsdag

Hello!!!

Idag FÖRSOV JAG MIG... Snacka om att jag fick panik. Vaknade klockan åtta och började halv nio.... Panikens tid. Men gick bra kom bara cirkus 20min sen och de gick sådär bra. Förstå inte hade två alarm igång och hörde ingen. Inte ens gubben hörde. Måste ha soooovit djupt. Vi hade lite "grupparbete" redovisning och lite diskutioner. Sedan var de bara att trappa hemåt. Trodde de skulle ta mycket längre tid men det tog bara 30min från skolan och hem. En bra rutt varje dag eller vad säger ni??? Nej nu ska jag läsa mina sista 150sidor tills imorgon då jag och emelie ska plugga ^^, Vad säger ni hur många timmar kan de ta tro? 3 timmar kanske? -_- bäst att ladda upp med vatten och lite frukt ;-)

Jag som trodde denna verk var borta men NEJ!


Filmtips - Mother and Child

Underbar film... Den är så djup att den krävs ner i hjärtat.... Se den!

 

Den handlar om en kvinna/tjej som får barn i 14års åldern men hennes mamma aboterade bort flickan hennes. Under alla dessa år har den kvinnan mått dålig och vågar inte söka upp hennes dotter. Hennes dotter är omkring 40år och saknar familjelivet. Hon mår dåligt då hon ser andra tillsammans med familjer osv. Dottern reser och flyttar runt och har nu bosatt sig i samma stad som hennes mamma och hoppas på att bli hittad.


Vecka 6

MÅNDAG den 7:de - Lektion 8.30-12. Valwebbinfo, plugga.

TISDAG den 8;de - Plugga (Läsa) Prommenad på 50min.

ONSDAG den 9;de - Lektion 8.30-12. PLUGGA läsa!

TORSDAG den 10;de - Plugga/umgås med Emelie... Tvätta 13-16. Gubbs har möte.

FREDAG den 11;te - Mamma min kommar. Gubben reser till ÖVIK.

LÖRDAG den 12;te - Mys dag med mamma tills hon far hemåt. Tess komma till mig.

SÖNDAG den 13;te - Slödag tsm med tess, prommand 40min. Gubben kommer hem, PLUGGA...



"Kommer fylla ut schemat under veckans gång"


Hur ofta städar DU toan?

Hur ofta städar DU toan? & Hur ofta tycker du man ska städa den?

På skolor och sånt tycker jag nästan de ska städas 2-3ggr om dagen eftersom de är så fruktansvärt många som går, men nu var inte frågan kretsad dit utan till hemmet.


Hur ofta städar du toan i ditt egna hem?... Och hur ofta ska man göra de? Beror de på hur många man är i familjen/boendet eller inte? Jag tycker åtminstånde toan ska skuras ordentligt 2ggr i veckan MINST. Men jag skulle kunna göra de oftare också. Vet inte men har något fobi för använda toaletter.  Hörde de av min moster att jag var Exakt så som liten också. Skulle på toa på ett tivoli oså fanns de lite spår av att någon använt den, trotts att jag var jätte nödig vägrade jag.


Så jag skura helst toan innan besök och efter de varit här osv. Knäpp men sant ^^ Plus luktar de ju också GOTT....


110208 - Tisdag

Hello!!!

Idag så tog vi oss en sovmorgon. Vi sov till cirkus 11, men då låg jag och läste (plugga) till sent på natten istället. När vi vakna fixa vi min dator (snart inte längre) frukost och sedan vare bara att plugga(läsa) sidorna som fanns kvar. Efter jag läst färdigt tog jag mig en prommenad (40-50min) ner till affären enbart för faktiskt att köpa toalettpapper. Kolla tusen ggr på hyllan och förpakningen men då fick jag HUSHÅLLSPAPPER med mig hem vilket fall =/ Snacka om less man var då? Få köpa DRITPAPPER imorgon efter skolan någonstans. Efter promis började vi med mat, blodpudding ^^ Nu har jag städa toan och duschat. Nu blir de lite HEROSE till kl åtta för då börja Sofias änglar. Imorgon få jag en bok på 150sidor jag bara kommer göra imorgon är ju då LÄSA:/


OLIVOLJA!!!

Olivolja bara bra till mat???? -_- Så fel...

 

Jag personligen tycker Olivolja är det BÄSTA som finns för kroppen. Istället för läppsyl eller liknande är OLIVOLJA mycket bättre. Plus läpparna bli lena mycket fortare. Olivolja är också bra för torra armar fötter osv. Till och med "underlivet". För er som raka er tjej som kille i underlivet smörj in med detta efter så slipper man irritation och klåda. Hel perfekt för utslitna nagelband, till torra armbågar. Ja hel bra för min del, testa du med!!!!

 

Plus till er tjejer. Smörj in detta i "u-livet" innan du sover och sov utan trosor. Så gör så den mår bra och ligger i rätt Phvärde osv. ^^


Ysf shoppar - Inpuls

Äntligen en SKRIVARE...

Äntligen en termometer...

Häftapparat... ^^

Bah ett block...

"Grön" halsduk... Ser "blå" ut på bilden ;o

Söt "sommar"klänning ^^


110207 - Måndag

Hej!!!

Tänkte bara kika in och säga att jag lever trotts allt läsande. Har ni gjort bort ca 30 sidor av 350-400 sidor till TORSDAG!!! Hjälp kommer somna av alla sidor...

Idag hade vi skola, grupparbete, redovisning på en och samma dag ^^, efter den lektionen hade vi dålig info som bara var "samma som första dagen"... Kändes onödigt kunde farit hem och läst istället. Nej nu skall jag fixa lite middag och varva ner lite och troligt fortsätta med läsandet.

♦ Fast grannen till vänster/höger ja du vet inte vad man ska säga men öppnar man ytterdörren äre höger. Han/Hon iallafall har isett att de finns sorand(stavning) ljud så hör allt de säger på filmen seriöst. Han/Hon som varit så tyst dessa 3 veckorna oså börja man då man vill ha tyst. Tur hör vi inte andra grannen så jätte mycket eftersom så mycket saker ivägen. Men äre tyst hör vi verkligen hur mycket dunk och hög musik han har som tränger igenom. Men inte störande ändå... Mest hör man på Toan ;) Haha, oj vad kom jag in på för något då ^^

Nej nu ska jag läsa lite sedan blir det MAT och slappande resten av kvällen så man kommer upp imorgon och läser mera!!!!


Mobilbloggning!!!!

07022011127 (MMS)

Skola hela dagen och åter hemma. Läser och läser. Snygg i glas ögon? :)


110206 - Helgen är "över"...

Jag är så fruktansvärt less för detta nuet på rätt mycket faktiskt. Men störst av allt min kropp som inte vill funka riktigt. Att min arm gör ont bara jag suckar lite och ha sårmun inne i näsan(?) hallå! tinar min kropp ner och försvinner nu eller? =/ Är så less nu på värken som gör så jag nästan grina varje gång jag rör mig suckar osv. Ska lägga mig i sängen och somna till en film och sova till sju för då ska jag upp och till skolan.


Filmtips - Saw 3D

För trailer klicka på bilden.

Säger bara BLÄÄÄÄÄHÄÄÄÄ, plus kommer alltid komma en ny hela tiden!


Filmtips - Whip It!!!

För trailer klicka på bild.

 

Det är en bra "tjej" film. Handlar om näst de allra mesta i alla filmer. Om sina föräldras drömmar ska barnet utföra de de misslyckades med. Men dottra följer sitt egna hjärta.


Dieter?

 

Näst in till alla "stora bloggare" kör på BARNMATSDIETEN? Jag förstå inte varför och speciellt vilken? Kör de på ner mosad spagetti med köttfärssås eller fruktpure? Plus är det så bra som "alla" säger? Låter lite lurt, och inte bra för kroppen....

 

 

Då tror jag faktiskt heldre på att jummet citron vatten på morgonen funkar bättre. Att man dricker det 30 min innan man äter frukost. De sätter igång magsmälltingen. Öka även intaget av vatten till minst en liter per dag för att skölja ur kroppen. Börja gärna dagen med ett glas ljummet vatten med citron i, det hjälper till att rensa tarmarna samt magsmälltningen som jag sa tidigare.



110206 - Söndag

Godmorgon!!!

Japp Japp, har en infektion i kroppen, den har blomma ut nu också. Uppsvullen i hela ansiktet, till och med NÄSAN... Plus armen som krånglar ännu. Tur har man en sambo som massera mig så jag slappnar av i armen.

Nu ska jag äta frukost och slappa för sedan skall jag plugga som jag gjorde i natt också. Låg och läste mellan ett och halv tre igår... haha...


Melodifestival kollande.

Nej nummer åtta var bäst ikväll. Mest fart i och något snyggt att kolla på. DANNY!!! Röstat och klart också blev självklart på Danny plus hjälpte radiohjälpen "ringde den lite dyrare nummret". Gjort två goda gärningar idag ^^


Nytt stjärntecken?

Fakta: Så ser ditt riktiga horoskop ut:

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

Fiskarna: 11 mars till 18 april.

Väduren: 18 april till 13 maj.

Oxen: 13 maj-21 juni.

Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

Lejonet: 10 augusti till 16 september.

Jungfrun: 16 september till 30 oktober

Vågen: 30 oktober till 23 november.

Skorpionen: 23 november till 29 november.

Ormbäraren: 29 november till 17 december.

Skytten: 17 december till 20 januari.


Jag kommer ALLTID vara Lejon vad än en forskare säger. Kika in och läs här!

Lägenheten...

Sovrummet

Tvrummet

Tvrummet

Köket

Toan

Sovrummet

tvrum/kök

Köksfönstret


Ysf shoppar - Lamporna

Nattlampan.

Fönster lampa 1.

Fönster lampa 2.


110205 - Lördag

Hej!!!

Då har Westin varit hos oss. Dock satte vi mats i arbete men vi är jätte glad att han hjälpte oss. Annars hade det tagit hundra år för oss att fatta osv. Så stort tack, och tack för skarvsladden vi fick... (Y) Nu väntar vi på att Sussie skall komma förbi en sväng också ^^ Moster dag idag blev det, mys... Nästa helg blir de mamma och dotter fredag < 3

Moster Monicka, Moster Sussie och Mamma Tina.


Lena Nyman

Mamma till Ronja

För den yngre publiken blev hon särskilt känd som Ronjas mamma Lovis i Danielssons filmatisering av Astrid Lindgrens Ronja Rövardotter 1984.

På Dramaten har hon bland annat agerat i Ingmar Bergmans uppsättning av Ibsens Vildanden och i Holbergs Jeppe på berget.

För sju år sedan fick Lena Nyman konungens medalj Litteris et artibus för sina framstående konstnärliga insatser.


Somnade en timme mellan 19-20.00

Kom på att jag måste framkalla bal bilden på mig och hjärtat. Har tänkt göra de sen 2009. Nu måste man ju ha de då man lever under samma tak. Så framkalla sedan sängen för få besök imorgon efter 10 ^^ Dock är att allt man skicka efter hamna i övik fast man byter till adressen hit och hämtningsställen här... Aja. Knas!


110204 - Denna tvätt

Kom nyss upp men snart ska vi gå ner och hämta sista kläderna som finns där nere sedan blir det till och vika och sedan en underbar efterlängtad dusch, som jag ska stå i LÄNGE... Efter de blir det kycklingtacos "fredagsgottmedpulla" och myskväll med hjärtat mitt!!! ♥

Imorgon få vi Besök av familjen Westin ^^

De två till vänster kommer de är 2 av 4 i westin.

Mitten är två av tre i Isaksson.

Höger om är två av fem Nordin.


110204 - Fredag

Hello Fredag!!!

Andra seminariumet avklarat. Ö&B sökandet avklarat, de första två tvättmaskinerna igång avklarat... Snart bli de lägga in två nya ^^

Älsklingen är och byter antenkabel och handlar lite ingridienser som inte fanns på Ö&B och något gott till ikväll för de glömde jag helt och hållet. Snart vid cirkus tio i blir de en ny maskin in och de andra i torktumlaren... Skönt att få bort all sängkläder sedan gubben hade besök av killar förra helgen plus att vi bytte sängkläder. :)



110203 - Natta

Nej, nu blir det sängen så man orka med morgon dagen. Seminarium & massa ärenden sedan tvätta!!! Så nu säger jag godnatt. Kanske mobilblogga då jag är och rulla i stan. Måste lämna tillbaka lamporna för de är för korta sladdar vilket suger. Älska verkligen lamporna ju!!! Skall visa den lampan vi behåller sedan Nu blir de SÄNGEN. GodNatt!!!

Till Emelie, Dessa vare^^



110203 - Torsdag

Hejsan!!!

Idag har man varit hos Emelie och "plugga", lite stan ärenden sedan när jag kom hem hängde vi upp lite tavlor och har också bakar för fullt och nu finns det kakor... Tack Carina för underbara recept... Så nu finns de fika fulla frysen så nu är det bara att komma och hälsa på allesammans. ^^

Nu ska jag se på en film sedan sova. Imorgon är det seminarium 2... =o tiden går ruskigt fort alltså....



Ysf shoppar - Onsdag 2/2 (MATTLÄGGAREHÄR)

Dessa köpte jag förra helgen med mamma min...

Våran nattlampa...

Äntligen äger jag ett par lår skor...

Tvingade älsk på skor också ^^

Köpte ett nytt svart linne för mitt favvo är borta...

Lite mer örngott...

Massage olja + plåster ^^


Gamla / Nya Golvet...

Innan...

Efter...


110202 - Ondag

Hej kvällen!!!

ÄNTLIGEN få man slappna av och mattan på plats... Fick vakna klockan sju och kvart över sju som jag sa kom mattläggaren... Vi stannade och hjälpte han lite och pratade med han men vid halv tio tio for vi in mot stan och kom hem för kanske tre timmar sedan. Vi gick på stan och "shoppade" Sedan åt vi på något som liknar subway. Efter maten runnit ner så åkte vi mot ersboda "center". For till jysk och rusta osv. Efter de fick vi komma förbi hos Viktor och Hanna. Blev bjuden på glass och saft och sedan såg vi "sista" saw 3D. Sedan for vi till Ica Maxi och handlade lite fixa mat och STÄDA. Nu har man duscha och äntligen satt säg ner i soffan och slappa. Börja bli så trött att sängen ropar lite smått nu så gå nog dit inom 30 min tror jag...

Visa sedan vad vi inhandlat ^^

Mobilbloggning!!!!

02022011088 (MMS)

Kolla vilket gammalt golv det var under golvet. 60tal matta. Hihi rätt gullig. Men längtar tills våran matta är inne och lagd. Plus idag ska vi köpa natt lampa hänga upp på väggar ja få igång boendet helt enkelt. Troligt få vi nya bänk skivor imorgon. ;-) de börja likna ett hem på fredag skulle jag tro ;-)


Mobilbloggning!!!!

02022011087 (MMS)

Då har man varit vaken sedan sju och matt läggaren kom halv åtta. De går verkligen undan här. Men snart ska vi fara iväg på ärenden. Bilden se ni hur golvet såg ut innan han rev ut allt. :)


Nu ger jag upp för idag!

Nu ger jag upp pluggandet för idag och blir nu serverad med mat av älsklingen min, efter det blir det soffan hela kvällen. För kroppen skriker av ondhet. De få bli Herose sista säsongkväll ^^

Vi har "nördat" heroes sen vi flytta hit ^^



110201 - Pluggar och knaprar Ipren.

Då har jag pluggat i cirkus två timmar. Jag trodde det skulle räcka men de gjorde det inte. Jag har så fruktansvärt ont i kroppen så jag tog två ipren innan jag började plugga. Det flöt verkligen på men då skall man FASTNA självklart. Blir så irriterad. =/ Nu känner jag att ipren har sluta värka också. Ta två nya och gör färdigt dessa frågor till seminariumet få de ändå bli. Orka inte ha dem i baknacken senare ikväll och nu då jag ändå är varm i kläderna med plugg så äre bara att fortsätta liksom. Sedan kan man läsa igenom dem och de kan man göra liggandes eller hur??? ^^

Läst så mycket om hans åsikter idag så kommer säkerligen drömma om han inatt ^^



110201 - Tisdag

Hello Tisdag!!!

Idag är man "ledig" vilket är skönt för kroppen min men dock måste man ju plugga ändå. Har seminarium på freda. Men jag förstå inte hur ens egna säng kan vara så otroligt skön alltså? Både jag och min älsk tycker de är sjukt konstigt. Man vill typ inte kliva upp ur sängen efter 12 timmars sömn ens. Sover så djupt och skönt i vårat rum alltså. ;)

Nej skall äta upp och sedan fortsätta att plugga vidare. känns inte lockande men ett måste. Eller hur? :)

Ikväll ska vi plocka bort en massa saker för imorgon få vi ny matta i lägenheten ^^

Ysf shoppar - Då jag var i hemstaden.

Tupperwere sakerna jag beställde.

Vi har bara VITA handdukar så ville piffa till med färg och köpte badlakarn också.

Gardin till Köksvrån.

Överkast.

Lite mer sängkläder.

Och vanliga enfärgade örngott.


RSS 2.0